Værelsestyper

2-værelses lejligheder

Rummelige og hyggelige 2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken, som adskilles af et par trappetrin. Ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Loftvifte i både opholdsrum og soveværelse. Deponering mod betaling og depositum. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Hyggelige 2-værelses lejligheder i etage, der har soveværelse og badeværelse på øverste etage. Kombineret opholdsrum og minikøkken, som adskilles af et par trappetrin. Ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Loftvifte i både opholdsrum og soveværelse. Deponering mod betaling og depositum. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder har 2 separate soveværelser. Kombineret opholdsrum og minikøkken, som adskilles af et par trappetrin. Ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Loftvifte i både opholdsrum og soveværelse. Deponering mod betaling og depositum. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-6 personer.