1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Parque De Las Americas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,

+
Lækker lejlighed Men mange trapper ,ikke handicap venligt,
-
Solsenge og havemøbler på øverste terrasse ville være super lækkert . Så kunne der godt være ansat en piccolo til at bære kufferter op på værelserne, da der ikke er elevator på hotellet .

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

Kamilla,
Vejle

+
Lejlighed og pool området. Personalet er hjælpsomme og venlige.
-
Udnyttelse af den ekstra terrasse. Ved at sætte solsenge eller møbler op på den. En skam med to terrasser når kun den ene benyttes.

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Jonna,
Kastrup

+
Flink personale og god beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-02-24


8 ud af 10

Mona,
Ulfborg

+
Dejlige Lyse og renoverede lokaler samt dejlig ro og hygge omkring poolen
-

Bekræftet køb : 2019-02-24


9 ud af 10

Carsten,
Jyllinge

+
Der var dejligt ro om natten. Ingen larmende trafik eller støjende mennesker.
-
Flg kan lyde negativt, men er såmænd forslag til forbedringer af et ellers fint hotel : Ens fødder blev sorte når man gik barfodet rundt i lejligheden, hvilket indikerede at der var beskidt. Måske ledelsen skulle give rengøringen tid til at vaske gulvet. Vi fandt flere insektlignende/karkelak lignende dyr i lejligheden, men vi er ikke sarte så de røg bare ud af vinduet. Men måske ledelsen skulle gøre noget ved det. Ville have været rart med et sted man kunne låse sin dyre lejede racercykel fast. Var nede i kondirummet og her var maskinerne ikke meget at skrive hjem om. Nogle af dem manglede strøm og virkede derfor ikke.

Bekræftet køb : 2019-02-17


10 ud af 10

Thomas,
Viborg

+
Den store balkon
-

Bekræftet køb : 2019-02-17


9 ud af 10

Vibeke,
Hedensted

+
Absolut beliggenheden. Fra vores lejlighed var der havudsigt. Meget smukt. Vi fik lejligheden, vi bla. havde ønsket.
-
Langt hyggelige lamper i lejligheden. Ophæng til gardinet i soveværelset, så man kan trække det fra og få dagslys ind. Bedre kaffemaskine. Bedre køkkenknive

Bekræftet køb : 2019-02-10


10 ud af 10

Anne ,
Silkeborg

+
Det er rart at komme til et sted man kender. Dejlige ny-renoverede ´lejligheder, Sødt personale. Tær på et rigtig godt spisested, som kan anbefales til andre.
-

Bekræftet køb : 2019-02-10


10 ud af 10

Jytte,
Støvring

+
Alt var perfekt, men lidt hårdt med alle de trapper.
-
Personalet i restauranten kunne godt være lidt mere venlig og smilende.

Bekræftet køb : 2019-02-10


10 ud af 10

Tobias,
Aalborg

+
Baren
-
Varmere pool.

Bekræftet køb : 2019-02-03


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

411 bedømmelser
Meget godt
 
152
Godt
 
160
Middel
 
54
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

02-04-2018

Indlæg af Gitte H

Mellemklasse hotel

Dejlige lejligheder i forskudte plan med terrasse med markise + stor tagterrasse. Fint udstyret køkken, dog "kun" med microovn. Badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne er smagfuldt indrettet. Dejlig roligt poolområde med lækre solsenge med dejlige madrasser på. Jeg havde bestilt morgenmad, som var meget kedelig og enkel. Det bedste var, man kunne bestille omelet, det hjalp lidt på en ellers mangelfuld morgenmad. Kort afstand til sandstrand med solsenge, som ikke kan justeres i ryggen! Der ligger en lækker Spar købmand max 100 meter fra hotellet. Fitness rummet var under al kritik! Gamle ubrugelige maskiner, flere af dem virkede slet ikke. Ingen løbebånd, men til gengæld en sparkepude, som jeg var glad for. Overordnet burde ALT i rummet udskiftes! Venligt personale i receptionen. Det kan man ikke sige om personalet i restauranten. Det kan desværre kun blive til 3 stjerner.

 
27-03-2018

Indlæg af 290lailaj

Ikke ledige solvogne

Dejlig hotel med gode nyistandsat lejlighed. MEN der er ikke solsenge til alle, da folk lægger deres håndklæder og dermed reservere dem, selvom de først dukker op efter adskillige timer. Det ville klæde hotellet at følge op på deres "politik" om ikke at reservere solvognen. Hotellet lægger bag en restaurant, det er dog ingen problem, man går ind langs resturanten og kommer nemt til receptionen eller videre til ens lejlighed.

 
09-02-2018

Indlæg af Hansen477 Albertslund, Danmark

Dejligt hotel!

Super hyggeligt hotel. Vi boede i 2 værelses etage lejlighed. Lejligheden var virkelig flot og langt over vores forventninger. Dejlig stor seng og god altan med sol hele dagen og markise. Rent og pænt overalt på hotellet. God beliggenhed i gå afstand til det meste. Kan klart anbefales.

 
02-11-2017

Indlæg af Kimfidus

Fantastisk pænt og rent

Har sjældent været på så pænt og ordentligt sted. Alt er ny istandsat. God restaurant- rigtig god. Dejlig morgenmad. Fint pool område hvor alt er nydeligt rengjort hver morgen. Venlige tjenere, god reception, alt i alt nok til at Vi gerne vender tilbage hertil 😚😚😚

 
04-02-2017

Indlæg af Hanne S

Roligt, centralt beliggende hotel

Dette er ikke for gangbesværede. Der er utrolig mange trapper og ingen elevator - god motion ;-) Når dette er sagt, må man sige, at det er et hyggeligt hotel. Personalet er smilende og høfligt. Poolområdet er ikke stort, men rigtig hyggeligt. Personalet ved poolen er meget behagelige og servicemindet. Internet fungerer ikke. Brug ikke energi på dette, men find en bar eller restaurant med internet, hvis behovet er for dette ;-)