1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Parque De Las Americas

  • • Central beliggenhed
  • • Dejligt poolområde
  • • Rummelige lejligheder

Lejlighedshotellet Parque de las Americas ligger i centralt i Playa de las Americas. Her er et dejligt poolområde med en rolig familiær stemning, og restauranten er populær blandt både hotellets gæster og gæster udefra.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etager for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejlige lejligheder Rolige omgivelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Parque de las Americas er der et flot poolområde med en pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar med enkle retter.

Hotellets hyggelige restaurant ligger ved receptionen, og er et populært mødested for såvel hotellets gæster som udefrakommende. Gratis wifi i receptionen (forbindelsen kan dog være langsom). Gratis lille fitnessrum. Vaskeri mod betaling.

Musik og støj fra nærliggende barer og restauranter kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Transferbussen standser ca. 100 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke, så du skal som gæst selv bærer din bagage til værelset ved indcheckning. Ca. 100 m til nærmeste strand. Der er ca. 500 meter til Playa de la Troya og Monkey Beach Club. Ca. 200 m til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet og halvpension mod tillæg. Visse 2-værelses lejligheder har morgenmad inkluderet i prisen (kan bookes fra vinter 2018/19).
Halvpension er morgenmadsbuffet og middag i a la carte-restauranten.

Værd at vide

Efter ønske kan gæster få nøglen til indgangen på bagsiden af hotellet for at undgå mange trappetrin. Nøglen er mod depositum.

Vær opmærksom på

For vintersæsonen 2018/19 kan man booke 2-værelses lejligheder inkl. morgenmad.