Paradero II

  • • Enkelt lejlighedshotel
  • • Nær restauranter
  • • Central beliggenhed

Paradero II er et enkelt hotel beliggende i Playa de las Americas. Her bor du i enkle, men hyggelige lejligheder nær shopping og restauranter. Der er gåafstand til stranden, og på nabohotellet er der pool, der kan benyttes.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

En god lejlighed der var hvad vi skulle bruge. Men
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paradero II er et ældre lejlighedshotel med central beliggenhed i Playa de las Americas. Hotellet har ingen reception, men gæster kan benytte receptionen på nabohotellet Paraíso del Sol ca. 200 meter fra hotellet.

Gæster på Paradero II kan også benytte alle faciliteter, som er på hotel Paraíso del Sol (der skal krydses en bro og en have for at komme til hotellet). Musik fra barer i området og restauranter virke forstyrrende. Transferbussen stopper ved Paraíso del Sol, bagage transporteres ikke. Store niveauforskelle på hotelområdet. Ingen elevator. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller halvpension inklusive drikkevarer mod tillæg. Måltiderne serveres på nabohotellet Paraiso del Sol.

Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over nytår. Der kommer et ekstra tillæg for nytårsmiddag.