Bedømmelse af Los Cardones Boutique Village

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 73 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Conny,
Silkeborg

+
beliggenhed
-
ingen

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

Helle Marianne Stoltt,
Dragør

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

Lone Bechmann,
Roskilde

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Bente Elise,
Holbæk

+
Beliggenheden
-
WiFi skulle i nærheden af receptionen før det virkede, i beskrivelsen står at der er WiFi i lejlighederne, bare ikke dem der var længst væk. Brandalarmen gik ved midnatstid den ene aften, ingenting skete, det var meget utrygt, så blev den pludselig slukket efter en 1/2 time incl. også i lejlighederne

Bekræftet køb : 2019-09-14


6 ud af 10

Randi,
Herlev

+
Ligger centralt i Playa Las Americas. Der er lukket af til hotelområdet.
-
Det er ikke et hotel for børn. De må ingenting i poolen, ikke engang en lille badebold af tynd plastic, må benyttes af helt små børn. Der må ikke hoppes på benene i poolen, hvor der er 1,90. Der er alt for mange unge mennesker.

Bekræftet køb : 2019-08-10


10 ud af 10

Morten,
Nyborg

+
Værelsets beligegnhed og størrelse. Enorm stor terrasse med udsigt over poolen. Værelse 32.
-
Det er mindre børnevenligt ved poolen.

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

Anita Margrehte Viola,
Skælskør

+
Ro og fred ved poolen
-
Syntes der manglede et par liggestole til terrassen

Bekræftet køb : 2019-08-03


8 ud af 10

Anne Sofie Schou,
Odense sv

+
Stille og rolig lille oase.
-
Der var byggeri hos naboen så det larmede alle dage. Vi havde valgt og betalt mere for et andet sted hvis Apollo havde orienteret os om dette. Da vi så oplyste jer, at vi var utilfredse var der ikke nogen sympati, desværre.

Bekræftet køb : 2019-05-18


9 ud af 10

Jens,
Slagelse

+
At der er stille inde på området, man høre byen meget lidt.
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


8 ud af 10

Poul-erik Borg,
Vojens

+
Rent og utroligt god pasning af deres blomster og områder
-
Udsigten fra vores hotel værelse, var udsigt til et fallit bo ,sikkert tidligere hotel eller forlystelse

Bekræftet køb : 2019-04-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

307 bedømmelser
Meget godt
 
122
Godt
 
114
Middel
 
37
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

11-03-2016

Indlæg af EnaV70 Kalundborg, Danmark

God valuta for pengene

Boede i en bungalow med dejlig, stor og solrig terrasse. Fantastisk og central beliggenhed. Komplekset er meget rent og roligt. Ikke til at forstå, at man er lige midt i et pulserende feriested! Ved poolen var der altid liggestole. Dejligt!! Kan varmt anbefales

 
26-11-2019

Indlæg af debybutler57 Essex, Storbritannien

Beautiful rest

Just been here for the 2nd time this year. It is everything you need for a lovely relaxing holiday. The staff especially Sonja are very friendly and efficient. We stayed in 32D the 1 bed overlooking the pool it is perfect. You are near the beach bars restaurants and much more. There is something for everyone and every age we will be returning next march

 
27-10-2019

Indlæg af Kirsty G

Hidden Gem

Stayed here for a week in one bed apartment. Great location. Lovely place, clean, comfortable and stylish interior. Staff very friendly. Good selection for breakfast with hot and continental options. Would definitely stay there again

 
29-09-2019

Indlæg af Andrew R

Stayed for week in September

Just come back from a week staying here. We stayed in a 1 bedroom bungalow. Room 47. This was at a far end of the resort at the back looking into the path. From the time we arrived the staff could not be more helpful. Always polite from the reception staff cleaners and the maintenance staff. Always had a smile on there face and a good morning. The rooms are clean and tidy. The areas outside of the rooms are clean and well maintained. Breakfast was very nice a good start to the day. Prices in the pool bar were not to bad. They are doing some building near the pool but the disruption was kept to a minimum. This is a quite oasis in the busy area of town once you got into the resort it was lovely. There are allot of nice restaurant in small walk from the front steps. There is a nice Indian under the steps. Will be booking to go back next year. They also have a free to use safe in the room which is really great

 
18-09-2019

Indlæg af Travelor9393

Renovation site not hotel

We arrived at the hotel two couples. And underneath our rooms and throughout the pool area renovate. Hammer drills. Dedicated all day and terrible noise and dust. We approached the management who constantly referred us to the booking. We called the booking and waited over an hour on the phone. The hotel could have informed us that there are renovations and thus are replacing a hotel. But they preferred to make money. We shot everything and there are videos. Which will soon go online. Awful service from both the booking and the hotel. And a terrible and delicious breakfast.