1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Club-værelser

Rummelige og pænt indrettede club-værelser med privat jacuzzi på taget. Club-værelserne ligger ved poolen i en 2-etagers bygning og har dobbeltseng. Separat walk-in closet. Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering Hårtørrer. Stort badeværelse med bad/brus samt separat toilet. Værelser i stueplan har terrasse med delvis havudsigt. Værelser på øverste etage har stor balkon eller terrasse med havudsigt. Gæster i club-værelser med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. ophold.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Store og lyse dobbeltværelser med to separate senge. Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. De fleste dobbeltværelser er beliggende på nederste etage. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Store og pæne junior-suiter med lys indretning. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i ekstraseng. Pudemenu. Tv med satellitkanaler og minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Gæster i junior-suiter med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. ophold.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Store superior-værelser i lyse farver. 2 senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Nogle balkoner kan bookes med havudsigt. Gæster i superior-værelser med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. ophold.
Antal personer: 1-3 personer.