1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Club-værelser

Rummelige og pænt indrettede club-værelser med privat jacuzzi på taget. Club-værelserne ligger ved poolen i en 2-etagers bygning og har dobbeltseng. Separat walk-in closet. Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering Hårtørrer. Stort badeværelse med bad/brus samt separat toilet. Værelser i stueplan har terrasse med begrænset havudsigt. Værelser på øverste etage har stor balkon eller terrasse med havudsigt. Gæster i club-værelser med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. besøg.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Store, pæne dobbeltværelser og superior-værelser i lyse farver. 2 senge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Fladskærms-tv og telefon. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Hårtørrer. De fleste dobbeltværelser ligger på en bakke og har balkon eller terrasse. Alle værelser har gratis aircondition og deponering samt gratis intenetadgang via kabel, medbring egen laptop.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter

Store og pæne junior-suiter. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i ekstraseng. Separat walk-in closet. Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering Hårtørrer. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Dejlig balkon med havudsigt. Gæster i junior-suiter med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. besøg.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Store superior-værelser i lyse farver. 2 senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med begrænset havudsigt. Nogle balkoner kan bookes med havudsigt. Gæster i superior-værelser med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. ophold.
Antal personer: 1-3 personer.