Bedømmelse af La Plantación Del Sur Vincci

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

solfrid,
bergen

+
Bassengene og uteområde generelt
-
I sommer sesong med mye barn tilstede, bør det innføres voksen område rundt voksen bassenget - de ble mye støy alle steder, så det hadde vært bedre å hatt et lite område kun for voksne

Bekræftet køb : 2019-08-10


10 ud af 10

Thomas,
Slagelse

+
Den gode service
-
Værelset kunne man ikke justere på rumtemperaturen, det var meget godt da vi ankom, det blev ikke meget bedre i løbet af ugen selvom vi fik en tekniker til at justere på ac'en

Bekræftet køb : 2019-05-11


9 ud af 10

Lone ,

+
Vi har besøgt hotellet mange gange. Selvfølgelig sker der ændringer over tid, men alt i alt havde vi en lige så god ferie, som vi altid har.
-
Vi har foreslået hotellet, at et af pool områderne ændres til voksenområde.

Bekræftet køb : 2019-04-07


8 ud af 10

Bo,
Frederiksberg

+
-
Forklar at hotellet ligger meget højt

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Sune,
Kolding

+
Teamet og Villa Solarium.
-

Bekræftet køb : 2018-04-15


8 ud af 10

Anne,
Rungsted

+
Der var absolut ro. Det meste af personalet var meget søde og hjælpsomme.
-
Flere daglige afgange med shuttle bus til strand/Plaza del Duque. Maden trænger til et løft. Air condition var ikke god og meget larmende. Man burde måske understrege, at hotellet ikke er for gangbesværede. Især ikke for de underste club værelser. Vi havde 15-17 trappetrin ned til vores værelse, og det var ikke sjovt med et dårligt knæ. Mht turn down service: Vi ankom søndag, men der var først turn down service fra torsdag og frem.....Havde børn på et andet værelse. De havde turn down service fra onsdag og frem. Måske der skulle strammes lidt op dér.

Bekræftet køb : 2018-04-01


9 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

vagner,
øland

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Dorthe,
Lejre

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

3642 bedømmelser
Meget godt
 
2684
Godt
 
653
Middel
 
203
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
45

5 nyeste bedømmelser

18-06-2011

Indlæg af Glassma

At vi er vendt tilbage 8 gange, siger vist det hele!!

Fandt første gang hotellet kort tid efter det åbnede, jeg er nu kommet der gennem 25 år, og mine børn er opvokset med ferier på Tenerife! De er siden fløjet fra reden, men jeg er simpelthen så glad for at have fundet dette vidunderlige hotel med dets vidunderlige personale. Mange tak Kev Bristol

 
31-10-2010

Indlæg af Henrik01 Copenhagen, Denmark

Luksus med afslappet atmosfære

Super hotel hvor man roligt kan tilvælge halvpension. Alt er bare i orden. Måske det bedste hotel vi har boet på.

 
22-09-2019

Indlæg af jez i Arundel, Storbritannien

Nice trip back

Came back to this hotel after an 4 year break. It is still in super condition, and the staff are always very welcoming. We went half board and the breakfast and dinner buffets in my opinion give you so much choice that you will be fed up with eating by the end of the week. The restaurant staff are fantastic and an credit to the hotel. The hotel was busy and sometimes it seemed a tiny bit overcrowded by the pool areas, and there is always people bagging the beds and loungers by leaving towels and then not returning for hours, but this is something you just have to put up with... We used the spa as it had an offer going and this was also worth doing. Overall we thoroughly enjoyed our stay.

 
21-09-2019

Indlæg af Louise M Durham, England, United Kingdom

Wonderful Return Visit

Just returned from our second 3 night stay here, which did not disappoint. Hotel is very special and staff are amazing. The attention to detail is excellent. Can’t wait to return. Definitely worthy of 5*

 
21-09-2019

Indlæg af Char848 London, Storbritannien

Another amazing stay at La Plantacion!

I honestly can’t fathom how some of the reviews on here are any less than 5*! We have just returned from our third trip to the Plantacion, and would happily come back every year if we could! The hotel is absolutely beautiful - the rooms are spacious, luxurious and looked after fantastically by the housekeeping team, the layout of the pools within the gardens means it never feels busy and the staff couldn’t do more for you. Breakfast has a fantastic selection of fresh fruit, pastries, cereals and cooked items and is served on the beautiful terrace with a view of the sea. I would also highly recommend the lunch served in the restaurant by the pool, the tapas portions are generous and delicious! We were treated to an upgrade to a beautiful room with a private hot tub overlooking the sea, given a bottle of champagne and notes to welcome us back to the Plantacion for another stay. These touches are so appreciated and really make you feel valued as a guest - it’s no surprise that a lot of people come back for multiple stays as nowhere else really compares! I would also highly recommend the spa facilities, the treatments are a little expensive but absolutely worth it - I had a wonderful reflexology session this year - and the pool and circuit facilities are fantastic. Not sure how many more glowing adjectives I can use here but our huge thanks to the team for another wonderful stay and hopefully see you again next year!