1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af La Plantación Del Sur Vincci

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Thomas,
Slagelse

+
Den gode service
-
Værelset kunne man ikke justere på rumtemperaturen, det var meget godt da vi ankom, det blev ikke meget bedre i løbet af ugen selvom vi fik en tekniker til at justere på ac'en

Bekræftet køb : 2019-05-11


9 ud af 10

Lone ,

+
Vi har besøgt hotellet mange gange. Selvfølgelig sker der ændringer over tid, men alt i alt havde vi en lige så god ferie, som vi altid har.
-
Vi har foreslået hotellet, at et af pool områderne ændres til voksenområde.

Bekræftet køb : 2019-04-07


8 ud af 10

Bo,
Frederiksberg

+
-
Forklar at hotellet ligger meget højt

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Sune,
Kolding

+
Teamet og Villa Solarium.
-

Bekræftet køb : 2018-04-15


8 ud af 10

Anne,
Rungsted

+
Der var absolut ro. Det meste af personalet var meget søde og hjælpsomme.
-
Flere daglige afgange med shuttle bus til strand/Plaza del Duque. Maden trænger til et løft. Air condition var ikke god og meget larmende. Man burde måske understrege, at hotellet ikke er for gangbesværede. Især ikke for de underste club værelser. Vi havde 15-17 trappetrin ned til vores værelse, og det var ikke sjovt med et dårligt knæ. Mht turn down service: Vi ankom søndag, men der var først turn down service fra torsdag og frem.....Havde børn på et andet værelse. De havde turn down service fra onsdag og frem. Måske der skulle strammes lidt op dér.

Bekræftet køb : 2018-04-01


10 ud af 10

Sune,
Kolding

+
Hotellet er et klassisk spansk luksushotel, men på en afdæmpet måde, ikke et “posh” hotel. Spa området er skønt. Villa Solarium er en fredfyldt og privat oase, men stadig med hotellets fordele. Det er dog de ansatte på hotellet som gør opholdet helt specielt. Deres personlige venlighed og service er helt i særklasse.
-

Bekræftet køb : 2018-01-14


9 ud af 10

Gitte ,
Frederiksberg

+
Pool, placering i forhold til lufthavn, shopping samt funktionaliteter/ selve hotels område var praktisk og dejligt
-
Hotel ville fremstå endnu bedre hvis valg af råvarer og maden var lækkert. Morgenmad og roomservice mad smagte ikke godt

Bekræftet køb : 2017-12-24


6 ud af 10

Martin,
Strand

+
Rolig
-
Hotellet burde informert bedre visuelt hvor forskjellige fasiliteter befant seg. Det var først midt i uken vi for eksempel ble klar over en heis som sparte oss for mange trappetrinn.

Bekræftet køb : 2019-03-24


10 ud af 10

Dag ,
Drammen

+
Beliggenhet og servicenivå
-
Oppgradere rommene

Bekræftet køb : 2018-12-23


8 ud af 10

Siri,
Oslo

+
Roen
-
Dyr mat som ikke stod til prisen. Oppholdets dyreste og dårligste måltid ble spist på hotellet.

Bekræftet køb : 2018-12-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

3479 bedømmelser
Meget godt
 
2548
Godt
 
632
Middel
 
199
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

18-06-2011

Indlæg af Glassma

At vi er vendt tilbage 8 gange, siger vist det hele!!

Fandt første gang hotellet kort tid efter det åbnede, jeg er nu kommet der gennem 25 år, og mine børn er opvokset med ferier på Tenerife! De er siden fløjet fra reden, men jeg er simpelthen så glad for at have fundet dette vidunderlige hotel med dets vidunderlige personale. Mange tak Kev Bristol

 
31-10-2010

Indlæg af Henrik01 Copenhagen, Denmark

Luksus med afslappet atmosfære

Super hotel hvor man roligt kan tilvælge halvpension. Alt er bare i orden. Måske det bedste hotel vi har boet på.

 
18-06-2019

Indlæg af Glenn R Ruislip, Storbritannien

Sixth visit and still one of the most relaxing hotels I have visited

This has been a regular location over the past 8 years. I am able to completely unwind as it is almost SPA like throughout the hotel. The staff are great, the rooms and service excellent and there are lots of sunbeds around multiple pools from secluded to the childrens pool. It is in the quieter are of Costa Adeje.

 
18-06-2019

Indlæg af Hurley j Cork, Irland

Fantastic place

Myself and my wife came away totally relaxed after a wonderful holiday.The veiw from our rooms must be among the beast in Adeje, while the peace and tranquilty at night is priceless. I have no problem recomending this hotel

 
18-06-2019

Indlæg af Stan L Windsor and Maidenhead, Storbritannien

A sub-tropical gem

Although it's perched on a hill,you get the impression that this botanical-garden-of-a hotel is a sub-tropical Island floating in the ocean,with spectacular sunsets and views of La Gomera in the distance. Incredibly friendly,superb customer service,mostly excellent food,great alfresco breakfast,crystal clear swimming pools,quality live music every evening,very clean and spacious with a pan-European clientele. Only complaint was the jacuzzi curtains didn't fasten properly. It's our third visit;always welcomed back with a smile,a bottle of Cava and an upgrade. The star of the hotel is the waiter LKadi,who gives every guest his special attention and welcomed me back this time with the greeting 'Hombre!" Very civilised.