Bedømmelse af La Plantación Del Sur Vincci

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 152 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

Solfrid Olsen,
Isdalstø

+
Bassengene og uteområde generelt
-
I sommer sesong med mye barn tilstede, bør det innføres voksen område rundt voksen bassenget - de ble mye støy alle steder, så det hadde vært bedre å hatt et lite område kun for voksne

Bekræftet køb : 2019-08-10


10 ud af 10

Thomas Marvig,
Slagelse

+
Den gode service
-
Værelset kunne man ikke justere på rumtemperaturen, det var meget godt da vi ankom, det blev ikke meget bedre i løbet af ugen selvom vi fik en tekniker til at justere på ac'en

Bekræftet køb : 2019-05-11


9 ud af 10

Lone Juul,
Solrød strand

+
Vi har besøgt hotellet mange gange. Selvfølgelig sker der ændringer over tid, men alt i alt havde vi en lige så god ferie, som vi altid har.
-
Vi har foreslået hotellet, at et af pool områderne ændres til voksenområde.

Bekræftet køb : 2019-04-07


9 ud af 10

Søren Peter,
Humlebæk

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Vagner,
Brovst

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

Bo,
Frederiksberg

+
-
Forklar at hotellet ligger meget højt

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Dorthe Nyegaard,
Lejre

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Karl Johan,
Næstved

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


10 ud af 10

Ann Grosby,
Lyngby

+
-

Bekræftet køb : 2018-12-16


10 ud af 10

Nils Sune,
Kolding

+
-

Bekræftet køb : 2018-04-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

3731 bedømmelser
Meget godt
 
2756
Godt
 
664
Middel
 
208
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
45

5 nyeste bedømmelser

18-06-2011

Indlæg af Glassma

At vi er vendt tilbage 8 gange, siger vist det hele!!

Fandt første gang hotellet kort tid efter det åbnede, jeg er nu kommet der gennem 25 år, og mine børn er opvokset med ferier på Tenerife! De er siden fløjet fra reden, men jeg er simpelthen så glad for at have fundet dette vidunderlige hotel med dets vidunderlige personale. Mange tak Kev Bristol

 
31-10-2010

Indlæg af Henrik01 Copenhagen, Denmark

Luksus med afslappet atmosfære

Super hotel hvor man roligt kan tilvælge halvpension. Alt er bare i orden. Måske det bedste hotel vi har boet på.

 
06-12-2019

Indlæg af 626harryb Faversham, Storbritannien

Relaxing hotel

This is high on the 5star luxury. A compact hotel with great staff, spacious rooms and spotless. The beds and choices of pillows are great.Spa rooms are above average and four choices of swimming pools.

 
03-12-2019

Indlæg af Anna N Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Amazing!!!

We recommend 100% this hotel, it is perfect. The location is great, quiet and nice. The rooms, sleep quality, services, SPA, food, everything is really amazing. We will repeat for sure as soon as we can!

 
01-12-2019

Indlæg af chikta2006 London, Storbritannien

A pleasant stay, lovely hotel

We stayed at this hotel 2 weeks ago for a mini baby moon. I booked it due to the favourable trip advisor reviews and decent price. Firstly I loved JET 2 Holidays, their private transfers, airline and service - would certainly use them again. The rooms were spacious and tidy and the pillows were like heaven. I can’t fault the rooms. Reception were polite and a small glass of Cava on arrival was much appreciated. There is a shuttle to the beach a few times a day and we’ll worth the break to go and see the Plaza Del Duque. If walking it’s just 10 mins downhill and so safe and relaxed at night. It’s my first time to Tenerife and I was impressed by how clean and polite it was in its entirety. I gave the hotel and stay at 4 star because the of the Buffet. We had half-board so every night had a complimentary dinner included. I found it to be lacking in substance and made my partner go out for dinner with me on our last night (Try White Tapas - fantastic reviews and cheap). Some stations the food was dry and although they do theme nights some of the items weren’t tasty at all. Desert is good! I don’t like to travel aboard only to eat food that’s a sub-par Standard and worst than what I get at home. Also the evening entertainment was a shambles, the singers didn’t know the words to anything and it was just slightly painful to watch. The breakfast buffet is and was decent, a pleasure to get up to each morning at least. The Gym is decent and they have a variety of classes like Pilates and Yoga. Because we are don’t yet have children we are used to being away the same time as Other pregnant couples, old people and those with babies. Lovely crowd and everyone was always friendly. I didn’t realise the Half board was only valid in fill for the buffet. The hotel has 2 a la carts restaurants that offer 50% off your bill if you have the half board package which is sadly not enough, it would have been nice to have more than one place to have been included. The pool area is lovely and calm and since it was November we had our pick of the spaces. They have a Cocktail of the day and the service around the pool bar is decent. They did an Aqua class at 12:30 that we joined into. One tip - the instructor was amazing but for the cool down you played a song that I have discovered called Leadbury “Black girl”....I am of ethnic origin and was pretty uncomfortably. I know you would have been oblivious as I saw you miming along but You may want to re-think your song choices....it’s 2019 and it’s simply not appropriate. I had a wonderful stay. It’s peaceful, lovely staff but the buffet issue would stop me returning.