Bedømmelse af Isabel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 90 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Poolområderne og faciliteterne for børn.
-
Standarden i bungalows og lejligheder svarer på ingen måde til 4 stjerner. Meget skrabet indretning med vakkelvorne møbler i 70'er stil og meget dårlig belysning. Vores ene bungalow, 522, var utrolig mørk, da der først kom sol sidst på dagen. Plasthavemøbler forhøjer ikke indtrykket. Og så skulle lade være med at sprøjte alt det parfume i fælles arealerne, - det stinker så man bliver helt dårlig. Heldigvis havde de kun sprøjtet i værelserne da vi ankom, og ikke ved hver rengøring, som de gjorde ved fællesarealer.

Bekræftet køb : 2020-02-16


10 ud af 10

+
At vores bolig 558 lå meget roligt.
-

Bekræftet køb : 2020-02-09


5 ud af 10

+
God beliggenhed og flotte godt vedligeholdte omgivelser. God morgenmad og godt værelse
-
Eneste, men også væsentlige, ubehagelighed ved værelset, nr 355, var en MEGET høj ventilations/kompressor støj der satte ind med jævne mellemrum døgnet ind

Bekræftet køb : 2020-02-09


10 ud af 10

+
Meget børnevenligt, dejligt smilende og hjælpsom personale. Flotte og velholdte omgivelser overalt. Dejlig beliggenhed og fantastisk veltillavet mad.
-

Bekræftet køb : 2020-02-09


10 ud af 10

+
At alt var ok og at man kan få en handicap ligelighed der.
-
ikke nåde

Bekræftet køb : 2020-02-09


9 ud af 10

+
Pool, venlighed, rengøring.
-
Vi var trætte af, at vores 8-årige søn ikke måtte være med til nogen aktiviteter. Både fodbold og petang var fra 12 år, da det ellers var for farligt sagde de. Det gjorde, at der ikke var noget for ham...

Bekræftet køb : 2020-02-09


9 ud af 10

+
Venligheden.
-
.?

Bekræftet køb : 2020-02-02


8 ud af 10

+
På det tidspunkt vi var der (januar) var der dejligt stille og roligt overalt. også ved poolene. Ingen larm i området tænker måske det er llidt anderledes i skoleferien.
-
Vi måtte skifte nøglekort 4 gange da de ikke virkede - det var irriterende når man skulle den lange vej tilbage til receptionen. Vi troede at vi havde bestilt en halv bungalov, men vi sik en lejlighed i komplekset ved siden af. Den var også OK fordi den var mrimelig stor og terasser.

Bekræftet køb : 2020-01-19


9 ud af 10

+
fantastiske imødekommende personale overalt
-
vi kunne godt undvære animation teamet ved poolen, det var meget påtaget, som de snakkede til børn og ikke mange brugte dem, der var mange steder som de kunne være

Bekræftet køb : 2019-12-15


10 ud af 10

+
Alt ok
-

Bekræftet køb : 2019-12-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

4017 bedømmelser
Meget godt
 
1986
Godt
 
1439
Middel
 
429
Mindre godt
 
107
Dårligt
 
56

5 nyeste bedømmelser

20-01-2020

Indlæg af Jmajgaard København, Danmark

Meget børnevenligt

Vi boede på hotellet i en uge. Vi var 4 voksne og 1 barn på 2,5 år. Vi var alle sammen med tilfredse med hotellet. Pænt og rent. Meget hjælpsom personale. Stort udvalg til morgenmaden. Paradis for en dreng på 2,5 år. Super god legeplads og børnepool. Fin beliggenhed. Kan bestemt anbefales.

 
16-12-2019

Indlæg af lone518 Hirtshals, Danmark

Alletiders hotel

Vi har lige været en uge på dette fantastiske hotel, rigtig god mad, vi kunne få det vi ville have at drikke dagen lang, hele personalet, både i restauranten og ved poolen er venlige. Rent og pænt både ude og inde, vi boede i lejlighed, god seng og dejlig altan, eneste minus er animation team som er ved poolen, de larmer lidt rigeligt flere gange om dagen, og der er ikke mange som bruger dem. Bortset fra det kommer vi helt sikkert igen, alle 4 ☆☆☆☆ er fortjent

 
14-11-2019

Indlæg af LouiseMLerche

Absolut anbefalelsesværdigt

Vi havde fornøjelsen af at bo i en af deres villaer i en uge. To store værelser med hver deres badeværelse, stort køkken allerum, lille wc i stueetagen, samt privat have med egen jacuzzi. Det er et temmelig stort hotel, men som har en hyggelig landsby stemning over sig, med smukke gader og torv. Servicen er helt i top og maden god. Deres fitness center er dog ikke værd at prale af, men der er trods alt et løbebånd og lidt vægte. Bydelen er hyggelig med masser at butikker, restauranter og bare, samt masser af lækker strand inden for gå afstand. Alt i alt oversteg det vores forventninger og er bestemt et besøg værd.

 
08-04-2019

Indlæg af jensamorsenj Playa de Fanabe, Spanien

Parferie

Dejligt hotel med gode faciliteter altid pænt og rent. Maden var også i top stort udvalg altid noget godt og friske råvare. Velegnet til familier med børn, da der er mange faciliteter til børn pool mv.

 
17-02-2019

Indlæg af 486bentes Viborg, Danmark

Hele familien med

Vi er netop kommet hjem fra en skøn familietur, hvor vi boede på dette dejlige hotel. 6 voksne og tre børn. GF Isabel er helt bestemt hotellet man skal vælge, specielt med børn. Her er rent og pænt overalt, og alt personale er meget søde og venlige. Ydermere er maden helt i top både til børn og voksne.