1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Isabel - Vinter 2018/19

  • • Sjov for børnene
  • • Skønt poolområde
  • • Tilkøb All Inclusive

Hotel Isabel ligger omgivet af grønne haver, smalle gader og hyggelige torve. De flotte lejligheder er bygget i traditionel kanarisk stil i etagehuse eller bungalower. Her er flere pools og en skøn jacuzzi, som du kan slappe af i. Legeplads, børneklub og fitnessfaciliteter er andre populære faciliteter.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i bungalower for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Styr på tingene på en god afslappet feriefacon
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Isabel i Playa Fañabe er bygget i traditionel kanarisk stil med farverige facader, og du bor i rummelige lejligheder i etagehuse eller i bungalower med have. Hotellet har et skønt poolområde med en stor pool med børnesektion. Separat børnepool, hvor der også er solsenge og aktiviteter for børn i vandet. Børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Endnu en pool i et roligere område, hvor der ikke er aktiviteter. Jacuzzi. Poolbar som serverer enkle retter. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. På hotellet er der også spa-område med behandlinger mod betaling.

Buffetrestaurant og to barer. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis lille fitnessrum samt udendørs fitness-faciliteter. Sauna og massage mod betaling. Bordtennis mod depositum. Vaskeservice mod betaling. Minimarked og souvenirshop på hotellet. Niveauforskelle på hotellet. Begrænset lokaltrafik.

Hotellet har eget aktivitetspersonale. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. For børn i alderen 4-6 er der et boldhav, et legerum med forskellige aktiviteter og en udendørs legeplads. For de lidt ældre børn (7-12 år) findes der en hoppeborg samt mulighed for at spille fodbold og PlayStation. Legeplads. Minigolf i børneområdet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

Kontakt venligst vores rejsekonsulenter på tlf. 70 13 33 00, hvis du ønsker at bestille halvpension eller All Inclusive under jul og nytår, da der er et tillæg for jule- og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmad, kl. 08.00-10.30
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
- Kaffe, te og kager i poolbaren og i lobbybaren, kl. 10.30-18.00
- Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00
- Sandwich i lobbybaren, kl. 21.00-23.00
- Is, kl. 10.30-18.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i poolbaren, kl. 09.00-24.00
- Underholdning og aktiviteter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.