1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

H10 Conquistador

  • • Thalasso-spa
  • • Halvpension indgår
  • • Deluxe-værelser med ekstra service

På hotel H10 Conquistador i Playa de las Americas kommer du til at elske det skønne poolområde. De små kan danse på minidiskoteket, mens de voksne kan svede i fitnesscentret, med en efterfølgende skøn behandling i Thalasso-centret. Den vidunderlige beliggenhed ved strandpromenaden og det blå Atlanterhav, bliver prikken over i’et på ferien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Rigtig gode Restauranter på hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

H10 Conquistador er et hyggeligt hotel med central beliggenhed i Playa de las Americas. Her findes et stort, dejligt poolområde med tre pools, heraf en opvarmet pool om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har en buffetrestaurant og fire a la carte-restauranter; en italiensk, en japansk, en grillrestaurant og en restaurant med middagsshows og varierende temaer. Mænd skal bære lange bukser til middagen på restauranterne. Hotellet har også en bar og en lounge, hvor der vises international sport.

Børneklub og teenageclub i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisco, shows og lege for børn. Legeplads. Dagsaktiviteter for voksne. Billard mod betaling. Bordtennis og dart. Thalosso-spa for gæster over 16 år. Hotellet tilbyder en bred vifte af behandlinger, sauna, dampbad og jacuzzi. Gratis lille fitnessrum. Gratis wifi på fællesområder. Internethjørne mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik, som kan virke forstyrrende.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mod tillæg. Ved halvpension indgår morgenmad og middag i buffetrestauranten, ikke a la carte-restauranterne. Ved All Inclusive indgår et besøg i hver a la carte-restaurant.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet kl. 07.30-10.30
- Sen morgenmad kl. 10.30-12.00
- Frokostbuffet kl. 13.00-15.00
- Te, kaffe og kager, kl. 17.00-23.00
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00. Der indgår et besøg på hver af de fire a la carte-restauranter pr. person, mod reservation
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 09.00-24.00
- Minibar der dagligt opfyldes med sodavand
- Aktiviteter og underholdning

For gæster i deluxe-værelser som tilkøber All Inclusive indgår også:
- Drikkevarer af internationale mærker
- Gratis adgang til Thalasso Spa samt 20% rabat på spabehandlingerne


Bemærk venligst, at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.