Bedømmelse af Green Garden Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 2944 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Astrid Felicia Bjørn,
Vejle

+
Personalet
-
Værelserne var dårligt oplyst. Især stuen manglede en loft lampe. Desuden var der tit en svag duft af kloak. Både på fællesområderne og til tider på værelset

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

Annette,
Ikast

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-01


9 ud af 10

Anna Lene,
Ullerslev

+
Hvordan skal jeg kunne bedømme mad og drikke - når vi havde valgt IKKE at have dette med!!!! Så skal der da ikke være PÅKRÆVET svar!
-

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

Gert Bech,
Brøndby

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

Nicolas Marcel,
København v

+
Pool
-
Maden

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

Michael,
Haderslev

+
At alle de ansatte var så utrolig venlige. At der også var super rent og maden var god, det er en anden sag.
-
Der måtte gerne være en mindre bar eller lignende, hvor man kunne være efter kl. 21.30. Ikke til langt ud på natten, men gerne til f.eks. kl. 23.

Bekræftet køb : 2019-11-24


9 ud af 10

Henrik,
Randers nø

+
Det generelle indtryk var godt. Faciliteterne var fine, poolområdet passende og værelserne veldisponeret. Dejligt med lidt "forsyninger" af drikkevand mm i køleskabet v ankomst
-
Rengøring af værelserne kunne være bedre. Dørene var fedtede omkring håndtag, og gulvet ikke rent ved ankomst. Lidt viskestykker i køkkenet kunne være en fordel.......

Bekræftet køb : 2019-11-24


8 ud af 10

Litten,
København s

+
Meget børnevenligt
-
Maden kunne blive lidt ensformet

Bekræftet køb : 2019-11-24


10 ud af 10

Klaus Grundal,
Odense nø

+
Buffet, værelser
-
Fitnesslokale på den måde at ens indgangsport kan bruges. Fik det ikke brugt da det krævede at vi fik et andet kort til receptionen

Bekræftet køb : 2019-11-24


9 ud af 10

Dorthe,
Ejby

+
Alt var godt, men der er jo altid plads til forbedringer. Men alt personalet var søde, smilende og behjælpsomme.
-
Deres aftenbuffeter var ikke de bedste i forhold til prisen

Bekræftet køb : 2019-11-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

2446 bedømmelser
Meget godt
 
1476
Godt
 
654
Middel
 
202
Mindre godt
 
65
Dårligt
 
49

5 nyeste bedømmelser

06-11-2019

Indlæg af Name-didde

Anmeldelse af Green Garden Resort

Dejligt sted med rigtig god service. Der er dog mangler hist og her specielt ift. maden. Jeg vil ikke anbefale all inklusive, da det ikke lever op til standard og da der er meget stor forskel på kvaliteten af maden. Jeg vil have fortrukket opholdet kun med morgenmad eller intet overhovedet. Green Garden Resort er efter min mening et dejligt sted at tage hen, som par eller med børn - da der er rig mulighed for at blive betjent godt af deres dejlige personale og/eller blive underholdt ved de mange aktiviteter de kører i løbet af dagen. Stedet får 3 ud af 5 stjerner fra os, da vi føler at maden spiller en stor og vigtig rolle, som bare ikke nåede standard for os.

 
23-03-2019

Indlæg af jetteo610 La Caldera, Spanien

Ferie

Vi har fra 17.3-24.3 opholdt od på green garden ressort med halv pension. Opholdet levede til fulde op til vore forventninger. Daglig rengøring med rene håndklæder hverdag. Der er morgenkåbe, tøfler og poolhåndklæder til rådighed. Et overtal af puder i sengen. Ikke blot et lagen men tynd dyne/ vattæppe til natten. Havde halv pension med buffet og nyt tema dagligt. Venlig som i rigtig venlig og smilende personale. Stedet er rigtig fin for småbørns familier. Kunst græs omkring den opvarmede pool. Benyt hotellets shuttle bud der kører to gange dagligt, til stop nær stranden. Der udbydes wellness der kan bookes i receptionen. Kan helt klart anbefale dette hotel.

 
19-03-2019

Indlæg af Dorte S Svendborg, Fyn, Denmark

Ferie ūüėé

Ganske fint hotel med en pool opvarmet til 27 grader så det var skønt. Meget fint område, med et minimarkedet tilhørende hotellet med det man skulle bruge og rimelig pris . Køkkenet var rigtig fint dog manglende køkkenredskaber til madlavning.

 
19-03-2019

Indlæg af 606svendaagel

Ferie

Lækker hotel med mange gode fasiliteter. 2 gode restauranger på stedet. Lidt langt til stranden, og andre spisesteder. Venlig personale, rigtig fin rengøring af værelser, alle ugens dage. Tæt på golf ‚õ≥ bane, med alle faciliteter.

 
18-03-2019

Indlæg af Casper-H-Denmark København, Danmark

Værelse 67. Dato 3-17/03

Da vi ankommer til hotellet i bil er der masser og p-pladser ude foran hotellet og det er gratisk. Vi kommer ind i receptionen bliver taget imod af en pige der har Cave og børnecocktail klar til os, super fed måde og blive taget imod. Ved tjek-in møder vi Eva en rigtig sød dame, hun fortæller os at vi skal bo på værelse 067 og forklar hvordan vi kommer der til ved og vise et kort over hotellet som vi også for lov til og beholde. Udover Eva vil vi også sige stor tak til Angel som også arbejder i receptionen som mange af dagene kunne hjælpe og med og finde rundt på øren og fortælle hvor de forskellige ting i byen lo. Vi ankommer til værelset som ligger lige ved siden af poolen og restaurant, rigtig smukt værelse med en indretningen lidt hen af en Hawaii stil, ekstra oprydningen som vi havde bestilt var en sove sofa med en rigtig madras ikke en af de er billige så man ligger dårligt på så det er et kæmpe plus hvis man er flere der skal bo på værelse, Den som der stod på værelset var faktisk gået i stykker og jeg ringer til receptionen og der går ikke mere end 20 minutter og så er der en ny. Rengøring var der hver dag og der blev skiftet håndklæder ud også stort set hver dag og sengetøjet skiftet en gang om ugen (men der blev ikke gjort rent under sengen i den tid vi boede der) og terrassebelysningen er dårlig så man kunne ikke sidde der ud om aften og hygge. Selve udeområdet er rigtig smukt og flot dekoreret med små sommerfugle og fe-hytter rundt omkring i buskadset, der er to legeområder for små børn, et vaskeri og et træningscenter som der desværre ikke kan levere alt form for træningsudstyr. Poolen er rigtig smuk men det er desværre kun den ene side der er opvarmet hvad der er en skam. Så kommer vi til restauranten som der har ikke lækker buffetmuligheder og varierer meget fra dag til dag, kvaliteten af maden kunne godt være en smule bedre det er meget at det kunne være over tilberedt. Men derfor skal Fany og Gabriella have en stor tak for at gøre vores besøg i restauranten til en succes oplevelse. Der var masser af underholdning for børn i alderen 3 til 12. Dejligt at se at hotellet har gratis WiFi. Det største minus jeg oplevet ved hotellet var at supermarked havde nogle meget dårlig åbningstider og har lukket hen over eftermiddagen. Til sidst er der kun at sige mange tak for en dejlig ferie.