Bedømmelse af Green Garden Resort - Vinter

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 639 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Henriette,
Lyngby

+
Store værelser med god plads. Hjælpsomt personale. God størrelse hotel, ikke kæmpestort, men alligevel med mange faciliteter. Godt udvalg i buffeten.
-
Underholdning til store børn - legepladser til små børn er gratis, mens poolborde, bordtennis osv til de store koster en del penge. Reservation af solstole er ikke tilladt og alligevel gør mange det - det var umuligt at finde en ledig stol kl 15, selv om der ikke var mange ved poolen. Det var irriterende at underholdning kørte samtidig med spisning, støjniveauet blev højt og der var konstant vandring frem og tilbage, som gik i vejen for dem, der ville se med.

Bekræftet køb : 2019-07-27


9 ud af 10

Annemarie ,
Kgs. Lyngby

+
Lejligheden, faciliteter, all-inclusive og den gode service og stemning hos personalet.
-
Faciliteter til større børn - f.eks. Fodbold, tennis, minigolf eller andet. Der var fine faciliteter og aktiviteter for børn i alderen 1-6 år, men ikke rigtig noget for de større børn om aftenen. Bedre plads til billard-bord m.m.

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Jesper,
Helsingør

+
Vi var meget positivt overraskede over hvor pænt og nydeligt det hele var - værelserne var rigtig, rigtig gode. Maden var virkelig god, meget stort udvalg Personalet var fantastisk søde
-
- De kunne med fordel opsætte hylder til solcremer og lignende på toilettet. Der var plads til det. - Der var lidt for megen trængsel omkring buffeten i restauranten - Der var for meget larm fra børnene - og det synes jeg ikke man kan se på jeres hjemmeside - at det i høj grad er et hotel for børnefamilier med små børn. For børnefamilierne er stedet derfor helt ideelt, men for os andre ville det have været rart med en voksen-pool, hvor man kunne slippe for børneskrigeriet.

Bekræftet køb : 2019-05-18


10 ud af 10

Ane,
Århus V

+
Dejlig gårdhave med rolige omgivelser. Små børns venlig omgivelser og faciliteter.
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

,

+
Lejligheden, faciliteter til børn.
-
Lidt mere udstyr i køkkenet. Fx viskestykker, køkkenrulle, kartoffelskræller.

Bekræftet køb : 2019-04-27


8 ud af 10

Annette ,
Søborg

+
Det bedste var at der så pænt og rent. Blomster og fugle. Pæn rengøring. Der var lækkert.
-
Poolens åbningstider. Poolen var kun åben fra 10 til 18. Det synes jeg er for lidt. Jeg er en morgensvømmer og det havde været rart med en morgen eller aftendukkert De kunne jo have åbent uden livredder. .

Bekræftet køb : 2019-04-27


9 ud af 10

Alf,
Odense SV.

+
Der var roligt. Ingen trafikstøj.
-

Bekræftet køb : 2019-04-14


9 ud af 10

palle,
svendborg

+
-
ai i køleskab safebox på værelse

Bekræftet køb : 2019-04-14


10 ud af 10

John,
Esbjerg

+
Personalet, servicen, maden, værelserne, også mange gode børneområder
-
Egentlig ikke rigtig, synes det hele er som det skulle være. Måske lidt bedre træningsfaciliteter

Bekræftet køb : 2019-04-14


8 ud af 10

Bent,
Kolding

+
Flotte have partier med farvestålende og spændende planter. Alle de ansatte er smilende og venlige og det giver en rigtig god stemning. Hotelelt ligger omgivet af golfbane og er derfor i et roligt og grønt område - skønt.
-
Vi har været på dette hotel mange gange og stort set alt det vi tidligiere har foreslået af forbedringer er nu indfriet ! Vi manglede dog et lille bord at spille terninger på da vi havde regn et par dage.

Bekræftet køb : 2019-04-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

2380 bedømmelser
Meget godt
 
1426
Godt
 
643
Middel
 
200
Mindre godt
 
63
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

23-03-2019

Indlæg af jetteo610 La Caldera, Spanien

Ferie

Vi har fra 17.3-24.3 opholdt od på green garden ressort med halv pension. Opholdet levede til fulde op til vore forventninger. Daglig rengøring med rene håndklæder hverdag. Der er morgenkåbe, tøfler og poolhåndklæder til rådighed. Et overtal af puder i sengen. Ikke blot et lagen men tynd dyne/ vattæppe til natten. Havde halv pension med buffet og nyt tema dagligt. Venlig som i rigtig venlig og smilende personale. Stedet er rigtig fin for småbørns familier. Kunst græs omkring den opvarmede pool. Benyt hotellets shuttle bud der kører to gange dagligt, til stop nær stranden. Der udbydes wellness der kan bookes i receptionen. Kan helt klart anbefale dette hotel.

 
19-03-2019

Indlæg af Dorte S Svendborg, Fyn, Denmark

Ferie ūüėé

Ganske fint hotel med en pool opvarmet til 27 grader så det var skønt. Meget fint område, med et minimarkedet tilhørende hotellet med det man skulle bruge og rimelig pris . Køkkenet var rigtig fint dog manglende køkkenredskaber til madlavning.

 
19-03-2019

Indlæg af 606svendaagel

Ferie

Lækker hotel med mange gode fasiliteter. 2 gode restauranger på stedet. Lidt langt til stranden, og andre spisesteder. Venlig personale, rigtig fin rengøring af værelser, alle ugens dage. Tæt på golf ‚õ≥ bane, med alle faciliteter.

 
18-03-2019

Indlæg af Casper-H-Denmark København, Danmark

Værelse 67. Dato 3-17/03

Da vi ankommer til hotellet i bil er der masser og p-pladser ude foran hotellet og det er gratisk. Vi kommer ind i receptionen bliver taget imod af en pige der har Cave og børnecocktail klar til os, super fed måde og blive taget imod. Ved tjek-in møder vi Eva en rigtig sød dame, hun fortæller os at vi skal bo på værelse 067 og forklar hvordan vi kommer der til ved og vise et kort over hotellet som vi også for lov til og beholde. Udover Eva vil vi også sige stor tak til Angel som også arbejder i receptionen som mange af dagene kunne hjælpe og med og finde rundt på øren og fortælle hvor de forskellige ting i byen lo. Vi ankommer til værelset som ligger lige ved siden af poolen og restaurant, rigtig smukt værelse med en indretningen lidt hen af en Hawaii stil, ekstra oprydningen som vi havde bestilt var en sove sofa med en rigtig madras ikke en af de er billige så man ligger dårligt på så det er et kæmpe plus hvis man er flere der skal bo på værelse, Den som der stod på værelset var faktisk gået i stykker og jeg ringer til receptionen og der går ikke mere end 20 minutter og så er der en ny. Rengøring var der hver dag og der blev skiftet håndklæder ud også stort set hver dag og sengetøjet skiftet en gang om ugen (men der blev ikke gjort rent under sengen i den tid vi boede der) og terrassebelysningen er dårlig så man kunne ikke sidde der ud om aften og hygge. Selve udeområdet er rigtig smukt og flot dekoreret med små sommerfugle og fe-hytter rundt omkring i buskadset, der er to legeområder for små børn, et vaskeri og et træningscenter som der desværre ikke kan levere alt form for træningsudstyr. Poolen er rigtig smuk men det er desværre kun den ene side der er opvarmet hvad der er en skam. Så kommer vi til restauranten som der har ikke lækker buffetmuligheder og varierer meget fra dag til dag, kvaliteten af maden kunne godt være en smule bedre det er meget at det kunne være over tilberedt. Men derfor skal Fany og Gabriella have en stor tak for at gøre vores besøg i restauranten til en succes oplevelse. Der var masser af underholdning for børn i alderen 3 til 12. Dejligt at se at hotellet har gratis WiFi. Det største minus jeg oplevet ved hotellet var at supermarked havde nogle meget dårlig åbningstider og har lukket hen over eftermiddagen. Til sidst er der kun at sige mange tak for en dejlig ferie.

 
16-03-2019

Indlæg af Kenneth T Valby, Staden Kobenhavn, Denmark

Super resort

Super lækkert resort, flotte værelser/lejligheder. All inclusive byder på et stort udvalg ned forskellige temaer, og det smager skønt. Virkelig fantastisk personale der gør ferien til en drøm. Resortet ligger lidt uden for byen, så er man til ren afslapning, er det perfekt.