1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Green Garden Resort - Vinter

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Casper ,
København s

+
Stort set alt man kan ikke vælge en ting
-
Minimarked skulle udvide deres åbningstider og bedre skiltning fra receptionen til hvordan man kommer op til pool og værelset området

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Anette,
Vojens

+
Alle planterne
-
At køkkenerne er bedre udrustet. Hvis hotellet ønsker at vi køber all inklusive, bør de skrive det. Der var kun 4 tallerkner og 4 glas. Vi måtte bede om flere glas. Fik det dagen efter.

Bekræftet køb : 2019-03-17


9 ud af 10

Knud,
Holstebro

+
Pæne og hyggelige lejligheder, ligger i rolige omgivelser. Utrolig velholdt og smuk have, fyldt med blomster og palmer
-
Nye stole i restauranten. Evt lave et område for børnefamilier i restauranen.

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Kim,
Holbæk

+
Generelle kvalitet
-
Brug reelt billede af poolområde i kataloget - størrelsen på poolen skuffede fælt. Ærgerligt at jeres marketing ikke er mere reel.

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Lizette,
Ranum

+
Dejlig lejlighed ro om aftenen
-
Oplys at hotellet hovedsaglig er for småbørns familier

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

Helle,
Sønderborg

+
Venligt personale, flot og frodigt hotelkompleks
-
Mere ups på de gæster der vælger at spise lidt senere end børnefamilierne. Der er meget fokus på småbørnsfamilier. Ingen andre i baren efter kl. 22.

Bekræftet køb : 2019-03-17


9 ud af 10

Kenneth,
København

+
Personalet er fantastisk. Samme gælder mad og drikke.
-
Ødelagte stole på terrassen, og belægning på køkken bordplade var ødelagt, det kunne der godt kigges på. Dog ikke noget der ødelægger opholdet overhovedet.

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

,

+
Der var altid rent pænt. Poolområdet var virkeligt hyggeligt og vildt lækkert at der var hynder på liggestolene.
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


9 ud af 10

Nikolai,
København

+
Stemning/miljøer skabte et godt sted at være, samt venligt personale.
-
Mere variation i morgenmaden og til dels frokosten.

Bekræftet køb : 2019-03-17


9 ud af 10

Susanne,
Odense SV

+
Dejlige værelser med en stor terasse og alt var så frodigt og dejligt beplantet
-
Opvarmning af begge pool i så børefamilier kan være på den ene side, og man kan få en ordentlig svømmetur på den anden side.

Bekræftet køb : 2019-03-10


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

2196 bedømmelser
Meget godt
 
1288
Godt
 
606
Middel
 
193
Mindre godt
 
62
Dårligt
 
47

5 nyeste bedømmelser

23-03-2019

Indlæg af jetteo610 La Caldera, Spanien

Ferie

Vi har fra 17.3-24.3 opholdt od på green garden ressort med halv pension. Opholdet levede til fulde op til vore forventninger. Daglig rengøring med rene håndklæder hverdag. Der er morgenkåbe, tøfler og poolhåndklæder til rådighed. Et overtal af puder i sengen. Ikke blot et lagen men tynd dyne/ vattæppe til natten. Havde halv pension med buffet og nyt tema dagligt. Venlig som i rigtig venlig og smilende personale. Stedet er rigtig fin for småbørns familier. Kunst græs omkring den opvarmede pool. Benyt hotellets shuttle bud der kører to gange dagligt, til stop nær stranden. Der udbydes wellness der kan bookes i receptionen. Kan helt klart anbefale dette hotel.

 
19-03-2019

Indlæg af Dorte S Svendborg, Fyn, Denmark

Ferie 😎

Ganske fint hotel med en pool opvarmet til 27 grader så det var skønt. Meget fint område, med et minimarkedet tilhørende hotellet med det man skulle bruge og rimelig pris . Køkkenet var rigtig fint dog manglende køkkenredskaber til madlavning.

 
19-03-2019

Indlæg af 606svendaagel

Ferie

Lækker hotel med mange gode fasiliteter. 2 gode restauranger på stedet. Lidt langt til stranden, og andre spisesteder. Venlig personale, rigtig fin rengøring af værelser, alle ugens dage. Tæt på golf ⛳ bane, med alle faciliteter.

 
18-03-2019

Indlæg af Casper-H-Denmark København, Danmark

Værelse 67. Dato 3-17/03

Da vi ankommer til hotellet i bil er der masser og p-pladser ude foran hotellet og det er gratisk. Vi kommer ind i receptionen bliver taget imod af en pige der har Cave og børnecocktail klar til os, super fed måde og blive taget imod. Ved tjek-in møder vi Eva en rigtig sød dame, hun fortæller os at vi skal bo på værelse 067 og forklar hvordan vi kommer der til ved og vise et kort over hotellet som vi også for lov til og beholde. Udover Eva vil vi også sige stor tak til Angel som også arbejder i receptionen som mange af dagene kunne hjælpe og med og finde rundt på øren og fortælle hvor de forskellige ting i byen lo. Vi ankommer til værelset som ligger lige ved siden af poolen og restaurant, rigtig smukt værelse med en indretningen lidt hen af en Hawaii stil, ekstra oprydningen som vi havde bestilt var en sove sofa med en rigtig madras ikke en af de er billige så man ligger dårligt på så det er et kæmpe plus hvis man er flere der skal bo på værelse, Den som der stod på værelset var faktisk gået i stykker og jeg ringer til receptionen og der går ikke mere end 20 minutter og så er der en ny. Rengøring var der hver dag og der blev skiftet håndklæder ud også stort set hver dag og sengetøjet skiftet en gang om ugen (men der blev ikke gjort rent under sengen i den tid vi boede der) og terrassebelysningen er dårlig så man kunne ikke sidde der ud om aften og hygge. Selve udeområdet er rigtig smukt og flot dekoreret med små sommerfugle og fe-hytter rundt omkring i buskadset, der er to legeområder for små børn, et vaskeri og et træningscenter som der desværre ikke kan levere alt form for træningsudstyr. Poolen er rigtig smuk men det er desværre kun den ene side der er opvarmet hvad der er en skam. Så kommer vi til restauranten som der har ikke lækker buffetmuligheder og varierer meget fra dag til dag, kvaliteten af maden kunne godt være en smule bedre det er meget at det kunne være over tilberedt. Men derfor skal Fany og Gabriella have en stor tak for at gøre vores besøg i restauranten til en succes oplevelse. Der var masser af underholdning for børn i alderen 3 til 12. Dejligt at se at hotellet har gratis WiFi. Det største minus jeg oplevet ved hotellet var at supermarked havde nogle meget dårlig åbningstider og har lukket hen over eftermiddagen. Til sidst er der kun at sige mange tak for en dejlig ferie.

 
16-03-2019

Indlæg af Kenneth T Valby, Staden Kobenhavn, Denmark

Super resort

Super lækkert resort, flotte værelser/lejligheder. All inclusive byder på et stort udvalg ned forskellige temaer, og det smager skønt. Virkelig fantastisk personale der gør ferien til en drøm. Resortet ligger lidt uden for byen, så er man til ren afslapning, er det perfekt.