1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Green Garden Resort - Vinter 2018/19

 • • Børn spiser for 1 kr.
 • • Book lejlighed med privat pool
 • • Gratis hotelbus til stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Green Garden Resort på Tenerife er det perfekte ferievalg for såvel golfspilleren, som børnefamilien. Hotellet ligger lige ved golfbanen og 10 min. fra det fantastiske vandland, Siam Park. Green Garden Resort er også et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller med høj standard og gæstetilfredshed. På dette hotel finder du Club Polly & Mino, Mondo Coffee og gratis morgenyoga og andre træningshold.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder med privat pool. 2-værelses lejligheder superior for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder deluxe for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder superior for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Føler sig velkommen. Venlige ansatte. Ved vores datters fødselsdag var der sang og kage plus en...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Produktchef Michael Buch fortæller om hotellet

Mere information

Green Garden Resort i Playa de las Americas er et hyggeligt lejlighedshotel i typisk kanarisk stil. På hotellet er der et stort og indbydende poolområde med to pools, heraf én som er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool, som også er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Poolbar. Solstole og parasoller. Gratis håndklæder, udbytning mod betaling.

Gode fitnessfaciliteter og spa

På hotellet er der gratis fitnessfaciliteter med godt udstyr til dig, som elsker at træne. Personlig træner i fitnesscentret mod betaling (mellem kl.17.00-18.00). Gratis morgenyoga fem gange om ugen, og der er også andre træningshold med uddannede skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Der er også mindre spa med jacuzzi, damp bad og forskellige behandlinger mod betaling. Ved hotellet er der flere løbe- og cykelbaner. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen. Bordtennis og billard mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Green Garden tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino. Swim School by Apollo og vores maskotter Polly & Mino. På hotellet er der også en lille legeplads.


Børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Middagsrestaurant og Mondo Coffee
Middagsrestaurant som serverer internationale à la carte-retter med italiensk touch. Særskilt børnebuffet. Her er Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee. Det er en oase i oasen, hvor du kan unde dig selv dét lille ekstra. Vi har ladet baristaen fra Johan & Nyström lære cafépersonalet op i kunsten at lave den perfekte café latte, og hvordan man laver den perfekte specialkaffe til de kræsne smagsløg. Du kan også købe spansk kaffe, cappuccino, espresso, friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet. Caféen er ligesom legerummet designet af Jon Eliason.

Gratis hotelbus til strande og vandpark

Ca. 2 km til Playa de Troya. Ca. 2 km til centrum i Playa de las Americas. Gratis hotelbus mandag-lørdag til Playa de las Vistas og vandparken Siam Park (reservation kræves ikke). Begrænset lokaltrafik ved hotellet.

Diverse faciliteter på Green Garden Resort

Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Spillerum med spillemaskiner og internet mod betaling. Vaskeri hvor du selv kan vaske mod betaling. Aftenunderholdning med shows og musicals fire gange i ugen.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Børn til og med 11 år spiser for kun 1 kr., når voksne tilkøber måltider.

Kontakt venligst vores rejsekonsulenter på tlf. 70 13 33 00, hvis du ønsker at bestille halvpension eller All Inclusive under jul og nytår, da der er et tillæg for jule- og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmad i poolbaren, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet i poolbaren, kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffet i poolbaren, kl. 18.00-21.00. Én aften om ugen kan du spise en kanarisk 3-retters menu efter specielt menukort på restaurant Sahara (lukket søndage og mandage) mod reservation
- Snacks og is i poolbaren, kl. 11.00-13.00 og 16.00-18.00
- Forfriskninger, kaffe, lokale øl/vin og drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele dagen på afrejsedagen.e

Værd at vide

I forbindelse med indcheckning registreres dit kreditkort som en sikkerhed, der hæves intet beløb på korte Bemærk at elevatoren kun er i hovedbygningen, og derfor ikke i forbindelse med lejlighederne.

Vær opmærksom på

2-værelses lejligheder deluxe og 3-værelses lejligheder superior kan bookes for vintersæsonen 2018/19.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

Som gæst på Green Garden Resort kan du booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder at transferbussens første stop altid er på Green Garden Resort og ved afrejse er det altid det sidste stop inden lufthavnen. Book transfer i forvejen samtidig med at du bestiller din rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Har du allerede booket rejsen, så kan du tilføje transfer inde under Min Booking.

Kort over cykelbaner og løberuter

Her kan du se kort over cykel- og løbeområdet omkring Green Garden Resort. Cykelbanerne er ca. 27 km og 57 km lange. Løberuterne er 4,1 kilometer5,9 kilometer og 6,4 kilometer lange.