Bedømmelse af Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 856 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Bent Meldgaard,
Hedensted

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-01


9 ud af 10

Hans Toftdahl,
Thisted

+
-
Dyner i stedet for tæpper. Mindre støjende musikunderholdning.

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

Jan,
Middelfart

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-24


10 ud af 10

Solvig Moust,
Esbjerg

+
Det hele er bare godt og der er styr på tingende. Der er også tænkt på det hele. Der ligger ikke papir og cigaretskøjer på området. Dejlig personale og dejlig mad. Det er også fint med de 3 andre restauranter som man kan bestille mad på .... og det er lige så godt. Vi har været der 4 gange før og kommer gerne igen 😎😎🌞🌞
-
Jeg syntes slet ikke der er noget der kan forbedres. Dejligt med wifi og det smarte armbånd med Chips er noget nyt for os, og virkelig smart.

Bekræftet køb : 2019-11-24


9 ud af 10

Frank,
Fredericia

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-24


9 ud af 10

Betty,
Børkop

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-17


9 ud af 10

Peer,
Esbjerg

+
-
Der manglede et tørrestativ

Bekræftet køb : 2019-11-17


9 ud af 10

Jan Røgind,
Vejle

+
Servicen og maden
-
Jeg kan ikke finde på noget

Bekræftet køb : 2019-11-17


9 ud af 10

Lisbeth Margrethe Ebbekær,
Kolding

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-17


7 ud af 10

Bjarne Rud,
Randers nv

+
roligheden
-
elevatorene - hele tiden blokeret af personale

Bekræftet køb : 2019-11-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

7373 bedømmelser
Meget godt
 
4105
Godt
 
2159
Middel
 
726
Mindre godt
 
235
Dårligt
 
148

5 nyeste bedømmelser

04-12-2019

Indlæg af Hjemmet

Luksus i topklasse

Perfekt hotel for alle, der bliver vartet op og der er hjælp til alle, handicappet, rullestol, rollator du kan komme over alt, eller blive kørt. Alt personale er i topklasse, service ud over alle grænser. Maden, jeg har aldrig set noget lignende, meget lækkert, nyt hver dag, flere restauranter at vælge imellem. Perfekt beliggenhed, anden gang vi er her og kommer bestemt igen. Værelserne pæne og rene, nye håndklæder hver, rengøring også på altan hver dag, smilende personale, næsten som en stor familie, lækkert.

 
28-10-2019

Indlæg af FamilienLysholm

Levede i høj grad op til alle forventninger

Vi havde en helt fantastisk uge. Vi følte os godt forkælede og forholdene var rigtig gode. Kan varmt anbefale andre familier dette sted. All Inclusive gav mulighed for alle former for snacks, drikkelse, drinks - både kolde og varme på næsten alle tider af døgnet, samt underholdning - både ved poolen og om aftenen (frivilligt), live musik, et bredt udsnit af mad etc.

 
05-07-2019

Indlæg af Kenneth B

Fantastisk hotel med alt hvad hjertet kan begære

Vi var på ferie ugen før påske. Vi havde 2 junior-suites, som havde en fantastisk udsigt til La Gomera m.m. Hotellets restauranter leverede tip-top mad og drikkevarer, og i baren kunne barnebarnet få drinks som de voksne, dog uden alkohol, men det blev et stort hit at kunne sidde sammen med de voksne med drinks, der lignede. Den opvarmede pool var stor, og det var nemt at finde liggestole og kolde drinks i nærheden. Vi havde lejet bil, og hotellet havde en garage i kælderen, og det var gratis. Hotellet er bygget ned mod havet, hvilket gør, at somme tider befinder man sig på 3. etage og senere i samme niveau på 1. etage. Lidt forvirrende, men meget hurtig lært. Der er flere elevatorer, så selvom en af os var lidt gangbesværet, klarede vi det fint, Hotellet kan varmt anbefales, og det er ikke sidste gang, vi kommer her.

 
29-06-2019

Indlæg af helleth Tenerife, Spanien

Hotellet med det hele 👌

Normal er jeg ikke fan af all inklusive hoteller, men dette hotel er en undtagelse. Servicen er i orden og der mangler intet. Hotellets personale yder en top service og du føler dig virkelig forkælet. Vi besøgte hotellet som par, men ville ikke tøve med at komme igen med børn og børnebørn. Klasse, klasse hotel ⛱☀️

 
17-02-2019

Indlæg af Emmacecilie

Skønneste ferie.

Super lækkert hotel, alt er tip top. Maden er indbydende og lækker. Underholdningen er knap så spændende, men det kan man jo bare vælge fra. Fitness rummet åbner desværre først kl 8, et lille men eneste minus. Meget fine værelser og flot rengøring hver dag. Dejligt med gratis bus x 1 dagligt til byen.