Bedømmelse af Landmar Playa La Arena

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 173 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Dejligt værelse med fantastisk udsigt. Flotte opholdsarealer. Fint pool-område. Lækkert, varieret udbud af mad i restauranten.
-
Toiletfaciliteterne i fællesområderne var under al kritik. Døre, som ikke kunne låses, vanhaner uden vand, løse eller manglende toiletsæder. Lidt venlig imødekommenhed af personale i receptionen kunne ønskes.

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
rent og pænt.
-
mere variation af maden

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-08


8 ud af 10

+
God mad Venlige ansatte Udsigt
-
Der var meget tit snavsede tallerkener og glas. Stort minus. Dårlige senge. Begge pools skulle gerne være opvarmet. Tuis Lokkéa animation team var ekstrem larmende og fyldte en del.

Bekræftet køb : 2020-02-23


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-23


10 ud af 10

+
Ingen kommentar
-
Ingen svar

Bekræftet køb : 2020-02-23


5 ud af 10

+
Flot hotel
-
Forklaring om fx infinity pool, og betaling af dette er ekstra omk, når man kommer frem. Lydniveau var ekstrem dårlig - både fælles arealer og på værelser.

Bekræftet køb : 2020-02-23


9 ud af 10

+
Vi havde 6 børn med i alderen 0,5 til 16 år, så det opfyldte alle behov for en God familieferie.
-
Minigolfbanen er ikke holdt i orden, den bør renoveres/ forbedres.

Bekræftet køb : 2020-02-16


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

6578 bedømmelser
Meget godt
 
2903
Godt
 
2403
Middel
 
849
Mindre godt
 
253
Dårligt
 
170

5 nyeste bedømmelser

03-04-2020

Indlæg af janhertz København, Danmark

Prima Praktisk Hotel- Perfekt... All inclusive !

Luftig højt til loftet reception- god modtagelse...Store områder men let at gå til af praktiske veje..Fantastisk tilkøb med platinium Club,- der bød på egen pool og barområde..og sågar speciel flisebelægning og panorama udsigt over havet..Alle pengene værd...Glimrende mad..varieret hver dag fra morgen til aften......glimrende værelse, skøn udsigt- og ugeneret balkong....Venligt personale overalt..rent og pænt...at coronaens smittefare netop havde stukket sit ansigt frem..klarede Hotellet med megen tryghed og renlig sikkerhed...!-Da vi rejste hjem i selvvalgt karantæne,- begyndte Hotellet en nedtrapning...Jeg håber dette Hotel snart får lov til at leve videre...Som gæst mærker man en super god service og viljen til at give gæsterne et dejligt ophold..!

 
25-03-2019

Indlæg af Peter S Århus, Danmark

Rigtig godt hotel

Jeg overvejede meget om jeg skulle give 4 eller 5 stjerner men det blev “kun” til 4 – begrundelsen kan ses nedenfor men bl.a. pga. støj fra byggepladsen gjorde det til en 4. Vi boede på hotellet ifm. en charterrejse og boede på et Superior Sea View Adults Club med all inclusive. Hotellet generelt: Hotellet ligger lidt oppe og derfor med god udsigt over havet – hvis man har bestilt et værelse med udsigt. Det betyder også, at der er ca. 10 minutters gang ned mod stranden. Vi brugte dog ikke stranden med udelukkende hotellets pool. Det er et meget stort hotel og derfor mange gæster (gæsterne kommer mange steder fra. Der var mange fra Frankrig, England, Polen, men få fra Skandinavien). Der er en imponerende stor lobby, som er åben op i mod de øverste etager. Lobbyen er smagfuld indrettet med mange grønne planter. Der er desuden en stor lobby bar. Der er 3 pools herunder en børnepool. Der er rigelig med solvogne omkring de 3 pools – så man behøver ikke at ”reserve” om morgenen. Hotellet havde en regel om, at de fjernede håndklæder mm som blev brugt til reservation – men vi så det dog ikke praktiseret. For selv om der er solvogne nok, er der altid nogen, som reserverer. Da det er et stort hotel kommer man til at ligge tæt. Vi havde valgt superior Adults Club, som har en ekstra pris på 100 Euro pr. dag. Dette gav adgang til et specielt reserveret område og her var der god plads mellem solvognene! Adults Club gav desuden mulighed for international spiritus og der var en speciel VIP lounge til Adults Club, som mindede lidt om en business class lounge i en lufthavn. Der var underholdning hver aften i en stor sal. Underholdningen var af varieret kvalitet – men sådan er det jo. Vi synes dog flere af de viste shows var rigtig gode. Det er også dejligt at lade sig underholde med en kølig drink! Desværre er hotellet i gang med en ombygning og det gav noget støj i dagtimerne fra mandag til og med lørdag. Hotellet kompenserede dog med bl.a. fri safety box. Værelset: Værelset vi havde bestilt var et superior. Et stor værelse med en stor balkon med stor set lige udsigt mod havet. Men kunne svagt skifte La Gomera i horisonten. Der var god plads på værelset herunder et stort badeværelse med både bruser og karbad (m/bruser). Der var god fralægningsplads på bordet i badeværelset. Selve værelset var stort og lys med en stor dobbelt seng, en sofa og bord og en lille skriveplads. Madrassen i sengen var hård tenderende til meget hård. Der var køleskab, som i øvrigt var fyldt op med diverse vand, sodavand, øl og vin (til fri afbenyttelse). Det var en god ide, men vi brugte det nu mest til at holde vand køligt, da vi fik drinks mm i baren. Værelset havde desuden 2 skabe og safety box. Rengøringen på værelset var fin og der kunne ikke klages over den. Så generelt manglede der ikke noget. Restauranter: Der var 3 restauranter + en snack bar til let frokost. De 3 restauranter var hoved restauranten (som var en buffetrestaurant), Mylos (en a la carte restaurant, hvor der skulle bestilles bord) samt La Tarberna (en tapas restaurant). Hoved restauranten var stor og der var temmelig meget larm indenfor. Der var heldigvis pladser udenfor og vi spiste kun udenfor. Udvalget var varieret med forskellige temaer i løbet af ugen. Man kunne altid finde noget man kunne lide. Da vi havde Adults Club blev der desuden serveret vin af en bedre kvalitet end for normal all inclusive – og denne vin var meget bedre. Vi synes de havde problemer med at holde maden varm og kold. De varme retter var som regel kolde, hvis man ikke lige kom når de satte nyt ind. Restaurant Mylos. Vi spiste der en enkelt gang. Maden var noget bedre end i hoved restauranten! Man kunne få en 3 retters menu. Forret og dessert var buffet. Hovedretten var efter kort. Der var mulighed for at ankomme 3 gange: kl 19, kl 19.45 og kl 20.30. Dvs. der var ca. 45 minutter til at spise de 3 retter. Vi synes, det var for lidt tid og personalet virkede også temmelige stressede. Så maden var god men oplevelsen dårlig. Restaurant La Taberna: Her serverede man forskelligt tapas i buffet. Det var rigtig rigtig godt og kan varmt anbefales. Her passede man selv tiden og kunne sidde i rolige omgivelser så længe man havde lyst. Personale: Personalet var generelt meget flinke, venlige og hjælpsomme. De fleste havde normalt et smil på læben.

 
11-12-2018

Indlæg af Bent K

En fantastisk oplevelse til næsten 5 stjerner

Stort, smukt og lækkert hotel, med faciliteterne spa, fitness, pool, tennis, bueskydning, mini golf og venligt personale der gav sig tid til gæsterne. En fantastisk oplevelse med et niveau lige under 5 stjerner.

 
12-11-2018

Indlæg af sundbis

Fantastisk hotel

Vi har nu været på hotellet 3 gange i alt. Rigtig dejligt hotel med venligt personale og god service. Buffeten er rigtig dejlig og varieret med forskellige temaer hver aften. Der kunne godt være noget mere børnevenligt mad, men vi kunne altid finde et eller andet børnene ville have. Fitness-rummet er lidt slidt, men da det ikke koster ekstra er det ok. Der er masser af aktiviteter og lækkert poolområde. Hotellet er ikke så overrendt med børnefamilier, men er alligevel fint for børn. Det kan sagtens ske vi kommer tilbage igen.

 
28-03-2018

Indlæg af TheDanishGlobetrotte København, Danmark

God oplevelse på flot og stort hotel

Positivt var: - pænt og rent hotel - imødekommende personale - varierende buffet - fin plads ved poolområdet - generelt mange aktiviteter Negativt var: - begrænset legeaktiviteter for små børn - minidisko startede kl. 20:30 hvilket var for sent ift. små børn - lidt uinteressante omgivelser - dårlig akustik i spiseområdet Hotellet kan helt klart anbefales, men primært til familier med lidt større børn. Det skal nævnes, at der både ved pool- og spiseområdet var reserverede steder til voksne.