1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Globales Tamaimo Tropical

  • • Tilkøb morgenmad eller All Inclusive
  • • Store lejligheder for 6 personer
  • • To skønne poolområder

Globales Tamaimo Tropical er et prisvenligt lejlighedshotel beliggende i området Puerto Santiago mellem Los Gigantes og Playa de la Arena. Her findes to poolområder, tennisbane og to buffetrestauranter.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Rent og pænt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Globales Tamaimo Tropical er der to poolområder med en pool ved hvert og en separat børnepool. Det ene poolområde har en pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved denne pool er der aktiviteter og underholdning, og ved det andet område er der mere og roligt, uden underholdning og musik. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar som serverer enkle retter.

På hotellet er der to buffetrestauranter, den ene byder på internationale retter og den anden serverer italienske retter. På den italienske buffetrestaurant kræves bordreservation. Pæn påklædning til middag. Flere barer.

Underholdning om dagen og om aftenen. Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi og med engelsktalende personale. Tennis og bordtennis mod depositum. Billard mod betaling. Wifi i receptionen mod betaling. Vaskemaskiner kan anvendes mod betaling. Niveauforskelle på hotelområdet samt for at komme stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller All Inclusive (inkl. julemiddag 25/12 og nytårsmiddag) mod tillæg til og med 11. marts 2019.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
- Italiensk middagsbuffet, mod reservation i receptionen, kl. 18.30-21.00
- Snacks og is, kl. 11.00-18.00
- Kaffe og te, kl. 16.00-18.00
- Forfriskninger, lokale drikkevarer, øl, vin ad libitum, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Værd at vide

OBS! Hotellet renoveres i dagtimerne mandag til lørdag i perioden 4. september 2018-30. april 2019. Visse lejligheder, det mindre poolområde samt en restaurant er lukket pga. renoveringen. Renoveringen kan medføre forstyrrelser om dagen. Det store poolområde inkl. børnepool er nyrenoveret og åbne.