1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Be Live Experience Playa La Arena

  • • Skønt All Inclusive hotel
  • • Gode faciliteter for hele familien
  • • Vandrutsjebane og minigolf

Hotel Be Live Experience Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt. Masser af plads, god standard, et fint poolområde, mange faciliteter og et fuldpakket All Inclusive-program efterlader ikke mange ønsker tilbage.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1-2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Fungerede godt og gode opholdsforhold
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Be Live Experience Playa la Arena er et stort og imponerende hotel, beliggende med en smuk udsigt over havet, Los Gigantes og øen La Gomera. Playa la Arena er af høj standard og tilbyder sine gæster et stort og flot poolområde med tre store pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde nogle grader om morgenen, aftenen og når det er dårligt vejr. Solstole og parasoller ved poolen. Vandrutsjebane (åben 2 timer om morgenen og 2 timer om eftermiddagen). Separat børnepool. Poolhåndklæder mod depositum. Livredder. Poolbar og pianobar. Med dit nøglekort kan du åbne en separat dør, hvor du kommer direkte ud på strandpromenaden, og så er der kun 50 m til stranden. Solstole og parasoller mod betaling ved stranden.

Hotellet har en buffetrestaurant med show cooking og forskellige temaaftener om ugen (lange bukser kræves for mænd under middag). Restaurant La Taberna serverer tapas. Snackbar der om dagen tilbyder buffetmad og om aftenen bliver til en a la carte-restaurant med Middelhavsmad.

Legeplads for børn. Børneklub i hotellets regi for børn mellem 4-12 år. Teen Club med aktiviteter som eksempelvis breakdance (kun åben i skoleferierne). Spillerum med spil som billard og airhockey mod betaling. Tennis mod betaling. Bordtennis, minigolf og petanque mod depositum. Animationsteam og aftenunderholdning. Lille fitness med maskiner. Gratis pilates, zumba og spinning i lokaler med udsigt over La Gomera (instruktør mod forespørgsel). Frisør.

Wifi med normal hastighed er gratis, men vil du have hurtigere wifi, er det mod betaling. Internethjørne mod betaling. Pengeautomat i lobbyen. Vaskeservice. Niveauforskelle på hotellet. Bytrafik.

Måltider

All Inclusive. Nytårsmiddag. All Inclusive Ultra mod tillæg.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
- Sen morgenmad, kl. 10.30-12.00 i poolbaren
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Snacks, kl. 12.00-17.30 i poolbaren
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
- Middag, kl. 19.00-21.30 i tapasrestauranten La Taberna
- Gæster som bor i dobbeltværelser på hotellet for en middag om ugen på a la carte-restauranten. Gæster som bor i superior-værelser eller familie-værelser for tre middage om ugen. Reservation kræves
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.00-24.00
- Børneaktiviteter og børnedisco
- Shows og andre aktiviteter

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden:
- Drikkevarer af visse internationale mærker

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Handicaptilpassede værelser er til rådighed. På stranden er der handicap ramper.