1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Atlantic Holiday Center

 • • Totalrenoveret med rummelige lejligheder
 • • Bedste beliggenhed ved havet
 • • Børn spiser for 1 kr.

Du tager til det totalrenoverede Atlantic Holiday Center på det sydlige Tenerife for at slappe af og have god tid. Beliggenheden byder på en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er også noget helt specielt - her har du alle muligheder for at få ro i sjælen og nyde en god bog. Nu indgår Atlantic Holiday Center også i vores familie af Apollo Mondo Selected-hoteller med faciliteter og aktiviteter som Polly & Mino Playtime, legeplads, svømmeskole, Mondo Coffee, morgenyoga og andre træningshold.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med en mindre god beliggenhed for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder Seafront for 1-4 personer. Junior-suiter for 1-3 personer. Suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed samt udsigten fra værelse 023. Deligt at det er nyrenoveret (forstår ikke at det kun...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Hør produktchef Michael Buch fortælle om hotellet

Mere information

Atlantic Holiday Center er et fint lejlighedshotel for både par og familier, som er beliggende på første parket ved havet i den lille badeby Callao Salvaje. Gåafstand til strand og til barer og restauranter i området.

Skønt poolområde og tagterrasse

Hotellet er højt beliggende, og på hotellets skønne sol-/tagterrasse kan du nyde en fantastisk udsigt ud over havet. Saltvandspool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en lille, separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Have med palmer.

Fantastisk kaffe
I Apollos kaffe- og juicebar, Mondo Coffee, kan du nyde ferien med ekstra god kaffe. Du kan købe ægte spansk kaffe, latte, cappuccino, espresso, forskellige slags friskpressede juicer, lokale bagværk og is med tilbehør - alt i højeste kvalitet. På hotellet findes også buffet- og a la carte-restauranten Sea Soul.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
Polly & Minos legerum (Pollynesien) med spil og sjove ting er populært for de yngre gæster. Indretningen bærer, ligesom cafeen, præg af indretningsarkitekten Jon Eliason.

Fem dage om ugen er legerummet bemandet af uddannet, skandinavisktalende personale. Her venter Polly & Mino Playtime – to timer med sjove aktiviteter som at tegne eller tage på skattejagt rundt omkring på hotellet. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften i ugen er der minidisco. På hotellet er der også en legeplads og svømmeskole. Læs mere om svømmeskole på Atlantic Holiday Center.

Book vores børnepakke
For en ekstra bekvem ferie, når du rejser med mindre børn, så foreslår vi, at du booker vores børnepakke med klapvogn, børnestol og rejseseng. Børnepakken kan bookes, når du bestiller din rejse. Du kan også bestille børnepakken efterfølgende, hvis du logger ind i Min Booking. Vil du kun booke en af delene fx en klapvogn, så kan du også det.

Aktiviteter og træning på hotellet
På hotellet findes et gratis fitness, og du kan også deltage i morgenyoga fem gange om ugen. Somme tider tilbydes også andre træningshold i løbet af ugen helt gratis. Alle hold er med veluddannede, skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram findes på hotellet. Tennisbane og ketsjer mod betaling. Løbe- og cykelruter finder du også omkring hotellet.

Gratis wifi og øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Vaskerum mod betaling, hvor du selv vasker tøjet. Lokalbus til Playa de las Americas (ca. 30-40 min.) to gange i timen. Støj fra nærliggende barer kan være forstyrrende i de lejligheder, der vender mod vejen. Bakke til stranden. Lokaltrafik.

Her kan du læse mere om vores Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Ingen. Morgenmad, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Børn spiser for kun 1 kr., når voksne tilkøber måltider.

Kontakt vores sælgere hvis du vil tilkøbe halvpension eller All Inclusive under jul og nytår. Her kommer et ekstra gebyr for julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Snacks, is og kager, kl. 11.00-18.00
- Middag, fra en daglig menu samt en buffet med småretter og desserter, kl. 18.00-21.30
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 11.00-22.00

Det er muligt at spise middag (kanariske retter) på Café Europa på hotel Albatros. Reservation er nødvendig, kontakt receptionen.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Wifi varierer i hastighed og kan være begrænset og langsom.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

Som gæst på Atlantic Holiday Center kan du booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder at transferbussens første stop altid er på Atlantic Holiday Center og ved afrejse er det altid det sidste stop inden lufthavnen. Book transfer i forvejen samtidig med at du bestiller din rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Har du allerede booket rejsen, så kan du tilføje transfer inde under Min Booking.