Vores rejsemål, Tenerife

byer sorteret efter

Playa de las Americas

På Tenerifes mest kendte og levende ferieby, finder du alt, du kan ønske dig for at få en skøn ferie. Tilbring dagene med sol og badning på de dejlige strande, som omgives en af lang og indbydende strandpromenade. Fortsæt med shopping og middag i centrum og afslut på nogle af de mange diskoteker og ...

Læs mere om Playa De Las Americas 27 hoteller fra 1.998 DKK

Los Cristianos

Den hyggelige ferieby Los Cristianos er perfekt for dig, som vil bo mere roligt men stadig have tilgang til et godt udbud af restauranter og butikker. Nyd solen fra solstolen eller gå en tur langs med strandpromenaden - du kan gå helt ind til Playa de las Americas.

Læs mere om Los Cristianos 6 hoteller fra 3.298 DKK

Callao Salvaje

Under din tur til Callao Salvaje kan du koble helt af og tage dagen, som den kommer. Her hersker fred og ro, men du er stadig tæt på flere spændende udflugtsmål.

Læs mere om Callao Salvaje 1 hoteller fra 3.948 DKK

Los Gigantes & Playa de la Arena

Rolige omgivelser og gode udflugtsmuligheder beskriver Los Gigantes på Tenerifes sydvestkyst. Her kan du både slappe af og samle ny energi ved hjælp af fascinerende naturoplevelser. Du bor i den hyggelige fiskerby, Puerto de Santiago, og direkte ved stranden, Playa de la Arena, der har en unik og af...

Læs mere om Los Gigantes & Playa De La Arena 4 hoteller fra 3.148 DKK

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er Tenerifes ældste turistby, men ikke så udviklet på turistområdet. Faktisk er byen den mest kanariske af turistbyerne på Tenerife, og anses af mange som den mest charmerende.

Læs mere om Puerto De La Cruz 5 hoteller fra 2.348 DKK