Rejser til De Kanariske Øer

Når der ikke er noget, man skal nå

De Kanariske Øer tilbyder milelange strande og soltimer i flertal. På vores fem udvalgte favoritøer findes alle forudsætninger for din drømmeferie. Hotellerne er af høj klasse, og der er mange gode restauranter. Er du desuden interesseret i sport, så er udbuddet stort. Hvert år vælger flere tusinde skandinaver at vende retur hertil. Netop for at nyde dage, hvor der ikke er noget, man absolut skal! Hvilken ø bliver din favorit?

Knap 5 1/2 time til solen

Hoteller for enhver smag

Gode sportsmuligheder

Gran Canaria

Gran Canaria – favoritten som har alt

Gran Canaria er øen med det største udbud, når det gælder aktiviteter, hoteller eller restauranter. Her findes alt – vidunderlige sandstrande, et trendy byliv i Las Palmas og de nyeste vandsportsaktiviteter. Underholdende temaparker og vandland gør også Gran Canaria til et populært valg blandt børnefamilierne.

Tenerife

Tenerife – størst, bedst og smukkest

På Tenerife kan du nyde uendelige sandstrande i syd eller unikt byliv og lavastrande i nord. Øen er ikke blot Kanarieøernes største, men den betragtes også som den smukkeste ø med frodig natur og mægtige bjerge med utrolige udsigter. Midt på øen troner den 3.718 meter høje vulkan Teide – et oplagt udflugtsmål.

Lanzarote

Lanzarote – magisk vulkanø

Lanzarote er en meget speciel ø, stærkt præget af sine utrolige vulkanlandskaber. Naturvenner, strandmennesker og vandsportsentusiaster elsker helt og holdent Lanzarote.  

Fuerteventura – aktiv ferie for alle

Kanarieøernes lækreste strande og bedste forhold for wind- og kitesurfing finder du her. Ønsker du et bredt udbud af sportsgrene på ferien, skal du vælge Playitas Resort!

La Gomera

La Gomera – lille og unik

Oplev en ny, mere uberørt side af De Kanariske Øer til vinter. La Gomera er som skabt for naturskønne vandreture gennem eventyrskove og dybe dale. Øen kan også kombineres med Tenerife.