Lanzarote –rejsetips

Lanzarote – rejsetips

Lanzarote er en fantastisk ø med et magisk lavalandskab og smukke strande. Her er der alle muligheder for at surfe og andre sportslige eventyr. Her får du vores bedste tips!
Book din rejse til Lanzarote

Magisk landskab på Lanzarote

Udforsk Lanzarote

Oplev mere af Lanzarote! Her finder du vores tips til mange forskellige aktiviteter og gode måder at udforske øen på. Hvorfor ikke tage en tur langs kysten enten på hesteryg eller i en jeep? 
 

Udforsk Lanzarote med os
Smukke Lanzarote

Lanzarotes smukke landskab

Her kommer en guide til dig, som dyrker skønheden. Lad dig inspirere af Lanzarotes smukke naturfænomen, som blandt andet består af storslåede nationalparker og grottesøer.
Udforsk øens seværdigheder.

Se rejsetips her
Havet på Lanzarote

Populære museer og byer

Søger du efter en pause fra stranden? Akvarier og udsigter, kunstmuseum og sømandskirker – her er vores tips til kortere dagsudflugter, som du kan tage på Lanzarote.

Læs mere
Paella

Kanariske specialiteter

Se vores tips om det spanske og kanariske køkkens top klassikere! Her finder du information om restauranter samt vores yndlingsretter.

Læs mere

Flere lækkerier på Lanzarote

Vil du prøve noget andet end tapas? Her finder du vores tips på spisesteder – alt fra toprestauranter fra Michelin-guiden til jordnære tacosteder.

Find de bedste restauranter
Papagayostranden

Lanzarotes smukke strande

På Lanzarote finder du billedskønne strande, der er velegnede både til surfing og et stille øjeblik. Her er vores tips om øens smukke perler!

Læs mere
Svømning

Hold formen på din ferie

Lanzarote er et paradis for dem, der kan elsker at surfe - men der er også masser af andre sportslige aktiviteter, der kan hjælpe dig med at holde formen på ferien! Hvorfor ikke tage en omgang golf, eller prøv noget nyt såsom bueskydning?

Sport på Lanzarote
Marked i Teguise

Shopping på Lanzarote

På Lanzarote finder du masser af hyggelige markeder samt større shoppingcentre. Nyd en dag med at slentre rundt blandt butikker og stande - vi garanterer, at du vil få mange gode tilbud!

Se vores bedste shoppingtips