1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sol Lanzarote - Vinter 2018/19

  • • All Inclusive
  • • Nær stranden
  • • Familievenligt

Hotel Sol Lanzarote har en fantastisk beliggenhed nær stranden i udkanten af Puerto del Carmen. Her er skøn udsigt fra store dele af hotelområdet og værelserne er rummelige og lyse. Poolområdet indbyder til afslappende dage, men her er også underholdning og aktiviteter som fitness, tennis og klatrevæg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familieværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed tæt på stranden og en fin strandpromenade.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Lanzarote tilbyder et pænt hotelområde med tre pools og en separat børnepool. Én pool samt børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solterrasse med solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Bar ved poolen som også serverer snacks om eftermiddagen.

Buffetrestaurant som serverer internationale retter og lokale retter til morgenmad, frokost og middag. Italiensk restaurant der har en fantastisk beliggenhed ved strandpromenaden og byder på underholdning af DJ’s eller livemusik hver uge. Baren i lobbyen er åben om aftenen.

Børneklub (for børn fra 5 år) i hotellets regi og med engelsktalende personale. Sjove aktiviteter såsom gratis klatrevæg og super jumper. Manicure, pedicure, frisør og massage mod betaling. Gratis fitnessfaciliteter. Tennis, bordtennis, billard og spillerum med elektroniske spil mod betaling. Kiosk.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskemaskiner og tørretumbler mod betaling. Souvenirbutik. Ca. 200 meter til lokalt centrum i Matagorda og ca. 3 km til centrum af Puerto del Carmen. Gode busforbindelser i nærheden. Nærmeste strand er Matagorda-stranden. Begrænset lokaltrafik. Flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30.
- Frokostbuffet, kl. 13.30-15.30.
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30.
- Italiensk restaurant, kl. 18.30-21.30
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum kl. 10.30-23.30.
- Snacks i poolbaren, kl. 12.00-17.30.
- Is i poolbaren
- Aktiviteter og underholdning for børn og voksne

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk for gæsterne at bære hotellets armbånd, og der kræves en underskrift ved afhentning af mad/drikke. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet har egen genbrugsstation.