1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Parque Tropical

  • • Central beliggenhed
  • • Pæne lejligheder
  • • Opvarmede pools

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have og i poolbaren bliver der arrangeret hyggelige grill- og musikaftener. Den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Fredelig beliggenhed og alligevel nær der hvor tingene sker
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Parque Tropical i Puerto del Carmen findes en pool med børnesektion og separat børnepool, begge pools er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Poolbar hvor der arrangeres grill- og musikaftener.

Restaurant/snackbar som serverer spansk og international mad og snacks. Gratis wifi på fælles områder. Internethjørne mod betaling i receptionen. Billard mod betaling. Vaskemaskiner mod betaling med mønter. Roomservice kl. 12.00-21.00. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Den norske sømandskirke på Lanzarote ligger lige overfor hotellet. Støj fra nærliggende bar og lokal trafik kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder. Nærmeste strand er Playa Grande.

Tænk på miljøet og anvend gerne hotellets genbrugsstationer til dit affald.

Måltider

Ingen.