1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af LABRANDA El Dorado

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 40 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
4,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Marianne,
Fur

+
Beliggenhed tæt på havn og den gamle bydel.
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


10 ud af 10

Inge,
Taastrup

+
At der var en ovn i stedet for microovn
-
ompolstring af møblerne, var godt slidte og beskidte

Bekræftet køb : 2019-03-22


8 ud af 10

Aase,
Sydals

+
Dejlig rolig lige i Centrum
-

Bekræftet køb : 2019-03-08


7 ud af 10

per,
nivå

+
Altan - udsigt over havet - veludstyret køkken. God service fra receptionen med at bytte til et bedre værelse. Første værelse var med terrasse lige ved poolbaren med røg og musik og ingen udsigt - byttet til 2. sal med balkon og havudsigt.
-
Renovering af lejlighed - den var temmelig slidt med låger der hang og vindue der havde svært ved at lukkes helt. Bedre rengøringsstandard - alternativt flere rengøringsremidier i lejligheden.

Bekræftet køb : 2019-02-15


8 ud af 10

Eva,
Hasselager

+
Beliggenheden, poolområdet og lejlighedernes størrelse.
-
Følge op på regler, fx at man ikke må reservere liggestole ved poolen ved bare at smide et håndklæde på stolen for derfor ikke at benytte stolen hele dagen. Flere madrasser til liggestolene (der var ikke nok til alle stole)

Bekræftet køb : 2019-02-08


9 ud af 10

Lis Margrete,
Skanderborg

+
Dejlig lejlighed og altan med sol
-

Bekræftet køb : 2019-02-08


9 ud af 10

,

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-02-01


8 ud af 10

Helle,
Lemvig

+
Rummelig lejligheder Store balkoner God udsigt fra de øverste lejligheder Begrænset trafikstøj
-
Bedre madrasser i sengene. Forbedring af den daglige rengøring - fejning også under møblerne samt gulvvask. Tror ikke at hovedrengøring af lejligheden sker.

Bekræftet køb : 2019-02-01


8 ud af 10

Ellen ,
Frederiksværk

+
Beliggenhed- go atmosfære - venligt og hjælpsomt personale - velholdt udearealer - stor terrasse m sol hele dagen
-
Mulighed for blødere topmadras - internet som fungerer i lejligheden - ny sofa og stol - knager i soveværelse og gang til overtøj mv

Bekræftet køb : 2018-12-14


8 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

885 bedømmelser
Meget godt
 
309
Godt
 
340
Middel
 
127
Mindre godt
 
65
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

21-02-2018

Indlæg af t0verandik

Perfekt sted at bo

Vi boede 2 uger i jan-feb 2018 i en dejlig lejlighed (113) med havudsigt og udsigt til pool området. Lejligheds hotellet har en perfekt placering tæt på strand og restauranter. Lejlighed var lidt slidt, men pæn og ren. Rengøring 5 gange ugentligt og også skiftning af håndklæder disse dage var passende. Altid venlig og pligtopfyldende personale.

 
16-11-2014

Indlæg af Annette H L Valby, Danmark

Meget positiv oplevelse

Netop hjemkommet fra en dejlig uges ferie på El Dorado har vi kun positivt at sige. Meget centralt i den gamle bydel tæt ved havnen, masser af dejlige restauranter, pubs med livemusik, shopping - det store center ligger kun max. 50 m væk. Til stranden Playa Chica med fantastisk snorkling og dykning er der kun 5 min., fitnesscenter 3 min. Er du til spændende golf på Lanzarote Golf, så tager det kun 5 min. i taxi og 4€, så kan det ikke blive billigere. Hotellets personale var altid smilende, imødekommende og serviceminded. Skønne grønne omgivelser. Dejlige værelser og hele området meget rent og pænt. Hotellets mad og service i top, vi kan varmt anbefale dette sted.

 
20-08-2019

Indlæg af Pinkyperky1

Spotless centrally located Apartments

Apartments are in the perfect location and are well equipped and spotlessly clean. All of the staff are very friendly and helpful and we were able to check into our room before 12 on the first day which was perfect. We will definitely be back.

 
19-08-2019

Indlæg af LisaLawty manchester

Needs updating

Party of 11 had 3 x 2 bed apartments at the very pretty looking, white painted Labranda Playa and advised on arrival of a double booking (despite booking months in advance). We were taken to this ugly sister accommodation at the other end of the resort. We spoke to other families who had the same experience so it would seem this is common practice to fill these beds. Especially as we miraculously had 6 x 1bed interconnecting apartments all in the same block on the same floor. The sea views were amazing but the road behind is noisy at night. The location is great, being opposite the shopping centre and between the harbour and the beachfront but sadly that's the best thing about it. There aren't enough sunloungers for all guests at either pool so in August you have to be up early and stay up or some (random) towels are removed. The pools were cleaned regularly but the pool areas weren't which made pool towels dirty very quickly. The top pool area with the white tiles was particularly dirty with lots of fallen leaves and litter blowing about. And we did see a maintenance man sweeping the paths! The pool bins weren't emptied everyday so were often overflowing. The rooms are dated and the kitchenette inadequate and not very inviting should you want a night in. The bathroom tiles weren't cleaned regularly and above eye level were positively grimey. The pool bar at the bottom pool was good value and did nice pizzas and salads.

 
18-08-2019

Indlæg af Nicola24402 Manchester, Storbritannien

Only the location deserved the 2 stars

We originally booked their sister apartments who had graciously overbooked us. On check in we had to order and pay for our own taxi to take us to the El Dorado where they said they had rooms for us. The only good thing is the location of these 1970 style apartments. You’re right in the middle of either the strip or the old town. The rooms are dated, kitchen is hardly a kitchen. Bathrooms are dirty and have towels smaller than my tea towels at home. All night the noise from the doors banging kept us awake, we wedged cardboard to try and stop it. Pool areas are not cleaned, bins over flowing and debris everywhere. Would not recommend until things had changed.