1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af LABRANDA El Dorado

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
4,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Marianne,
Fur

+
Beliggenhed tæt på havn og den gamle bydel.
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


10 ud af 10

Inge,
Taastrup

+
At der var en ovn i stedet for microovn
-
ompolstring af møblerne, var godt slidte og beskidte

Bekræftet køb : 2019-03-22


8 ud af 10

Aase,
Sydals

+
Dejlig rolig lige i Centrum
-

Bekræftet køb : 2019-03-08


7 ud af 10

per,
nivå

+
Altan - udsigt over havet - veludstyret køkken. God service fra receptionen med at bytte til et bedre værelse. Første værelse var med terrasse lige ved poolbaren med røg og musik og ingen udsigt - byttet til 2. sal med balkon og havudsigt.
-
Renovering af lejlighed - den var temmelig slidt med låger der hang og vindue der havde svært ved at lukkes helt. Bedre rengøringsstandard - alternativt flere rengøringsremidier i lejligheden.

Bekræftet køb : 2019-02-15


8 ud af 10

Eva,
Hasselager

+
Beliggenheden, poolområdet og lejlighedernes størrelse.
-
Følge op på regler, fx at man ikke må reservere liggestole ved poolen ved bare at smide et håndklæde på stolen for derfor ikke at benytte stolen hele dagen. Flere madrasser til liggestolene (der var ikke nok til alle stole)

Bekræftet køb : 2019-02-08


9 ud af 10

Lis Margrete,
Skanderborg

+
Dejlig lejlighed og altan med sol
-

Bekræftet køb : 2019-02-08


9 ud af 10

,

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-02-01


8 ud af 10

Helle,
Lemvig

+
Rummelig lejligheder Store balkoner God udsigt fra de øverste lejligheder Begrænset trafikstøj
-
Bedre madrasser i sengene. Forbedring af den daglige rengøring - fejning også under møblerne samt gulvvask. Tror ikke at hovedrengøring af lejligheden sker.

Bekræftet køb : 2019-02-01


8 ud af 10

Ellen ,
Frederiksværk

+
Beliggenhed- go atmosfære - venligt og hjælpsomt personale - velholdt udearealer - stor terrasse m sol hele dagen
-
Mulighed for blødere topmadras - internet som fungerer i lejligheden - ny sofa og stol - knager i soveværelse og gang til overtøj mv

Bekræftet køb : 2018-12-14


8 ud af 10

Terje,
Raufoss

+
Utsikt
-
Internettet bør forbedres

Bekræftet køb : 2019-03-22


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

831 bedømmelser
Meget godt
 
286
Godt
 
327
Middel
 
120
Mindre godt
 
59
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

21-02-2018

Indlæg af t0verandik

Perfekt sted at bo

Vi boede 2 uger i jan-feb 2018 i en dejlig lejlighed (113) med havudsigt og udsigt til pool området. Lejligheds hotellet har en perfekt placering tæt på strand og restauranter. Lejlighed var lidt slidt, men pæn og ren. Rengøring 5 gange ugentligt og også skiftning af håndklæder disse dage var passende. Altid venlig og pligtopfyldende personale.

 
16-11-2014

Indlæg af Annette H L Valby, Danmark

Meget positiv oplevelse

Netop hjemkommet fra en dejlig uges ferie på El Dorado har vi kun positivt at sige. Meget centralt i den gamle bydel tæt ved havnen, masser af dejlige restauranter, pubs med livemusik, shopping - det store center ligger kun max. 50 m væk. Til stranden Playa Chica med fantastisk snorkling og dykning er der kun 5 min., fitnesscenter 3 min. Er du til spændende golf på Lanzarote Golf, så tager det kun 5 min. i taxi og 4€, så kan det ikke blive billigere. Hotellets personale var altid smilende, imødekommende og serviceminded. Skønne grønne omgivelser. Dejlige værelser og hele området meget rent og pænt. Hotellets mad og service i top, vi kan varmt anbefale dette sted.

 
17-05-2019

Indlæg af Anne K

Trip to El dorado in lanzarote

I have just returned from here. Everything about the apartments was 100%.All of the staff were so friendly and helpful. It is a great location,15mins walk from main strip but lots of shops along the way. Definitely recommend these apartments. Will go back.

 
15-05-2019

Indlæg af Louise C Cork (amt), Irland

Perfect Location

Lovely hotel at the start of the Old Town, about a two minute walk from the main prom. Clean, spacious and well equipped rooms, good sized pool areas and friendly, courteous staff. Definitely recommend this hotel and would stay there again.

 
15-05-2019

Indlæg af Paddy C Dublin, Irland

If you like cockroaches its the pace to stay.

We have stayed here many times our last visit was in mid March 2019. Our apartment was infested with cockroaches from day 1. This we reported to reception and were given a can of spray. This was useless and reporting it a second time we were given another can of spray. One of the ladies on reception when we complained the second time (we got the eyes to heaven and shrug of the sholders) advised us to keep our windows closed. Our holiday was ruined. We completed the El Dorado on line survey sent to us on our return home and outlined the problem. The reply from LenkaBidlenova, Assistant Manager was pure rubbish saying the first time management heard of our problem was in my review.They closed the apartment and had it fumigated. So please Lenka no more excuses if you reply to this review. We will not stay in El Dorado ever again.