LABRANDA El Dorado

  • • Lejligheder for op til 6 personer
  • • Nær stranden
  • • I hjertet af Puerto del Carmen

Lejlighedshotellet LABRANDA El Dorado ligger på en lille bakke med den skønneste havudsigt. Der er blot 5 minutter til stranden i den ene retning, og 5 minutter til havnen i den anden retning. Det hyggelige poolområde omkranset af palmer, den gode service og de rummelige lejligheder er det som vores gæster sætter størst pris på.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses superior lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder med privat have for 2 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Størrelse på lejlighed og terrasse. Godt med udstyr til selv at lave mad. Flot udsigt. Central beliggenhed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

LABRANDA El Dorado er et lejlighedshotel med god beliggenhed på en bakke i hjertet af Puerto del Carmen nær stranden. Hyggeligt poolområde med 2 pools, den ene er opvarmet til mindst 20 grader fra november til marts. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Gåafstand til stranden der indbyder til herlige dage i solen.

I hotellets bekvemme lejligheder er der hvad du behøver for selv at lave mad, spiser du hellere ude, er der restauranter, barer og butikker i centrum af Puerto del Carmen der ligger tæt på hotellet.

Gratis wifi i lobby og bar. Internethjørne i receptionen mod betaling. Vaskefaciliteter mod betaling. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Bytrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Ingen.