1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

HG Lomo Blanco

  • • Pænt lejlighedshotel
  • • Opvarmet pool og børnepool
  • • Gåafstand til alt

HG Lomo Blanco ligger i de nye dele af Puerto del Carmen, med den gyldne sandstrand lige rundt om hjørnet. Den opvarmede pool, legepladsen og poolbaren gør, at man har ligeså meget lyst til at blive på hotellet, som at bruge en dag på stranden.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Godt hotel til prisen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel HG Lomo Blanco i Puerto del Carmen er der to pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Poolbar. Solstole og parasoller. Legeplads. Underholdning arrangeres flere gange om ugen. Bordtennis mod depositum. Billard mod betaling. Gratis lille fitnessrum. Massage mod betaling mandag-lørdag. Opholdsrum med tv. Gratis filmrum for børn, ved henvendelse i receptionen. Wifi og stationære computere med internet i receptionen mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad eller halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension under jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.