1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Fariones Apartamentos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 85 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Winnie,
Rødovre

+
-
Trænger nok bare til en “opdatering” version 2019

Bekræftet køb : 2019-03-29


10 ud af 10

michael,
hillerød

+
fine værelser og meget god service fra personalet
-
ingen

Bekræftet køb : 2019-03-22


9 ud af 10

Birthe,
Risskov

+
Centralt beliggende. Godt værelse.
-

Bekræftet køb : 2019-03-22


8 ud af 10

Lene,

+
Beliggenhed. God morgenmadsbuffet, med meget fin betjening.
-
Nyt inventar/møbler både på terrassen og i stuen.

Bekræftet køb : 2019-02-22


9 ud af 10

Henrik,
Vanløse

+
Betjeningen og roen.
-
Andre altanmøbler, de nuværende er pæne - men extremt dårlige at sidde i: for lille i pasformen - og vi er ikke store mennesker, for kolde om aftenen og for varme i solen. Yderligere måtte vi sætte tabte skruer i 4-5 gange i stolens læn, heldigvis faldt vi ikke ned!!! Morgenmaden burde omfatte mere, altid plads i den pæne restaurant.

Bekræftet køb : 2018-11-30


9 ud af 10

Mette,
Brøndby Strand

+
Servicen var i top. Vi blev opgraderet til en lejlighed med 2 soveværelser, så vores datter ikke skulle sove på sofaen. Der var fri wifi på hele hotellet. Venligt personale. God morgenmad.
-
De skriver ved poolen, at det ikke er tilladt at reservere solsengene ved poolen, men de gør ikke noget ved alle dem, der alligevel gør det, så det var en kamp hver dag at få en solseng overhovedet. Legepladsen kunne godt være lidt mere indbydende.

Bekræftet køb : 2018-04-06


7 ud af 10

Lene,
Fårevejle

+
Meget venligt personale
-
Vi havde den mest kedelige udsigt, vi har siddet og kigget ind i en hvid væg i 14 dage, jeg ved godt at ikke alle kan få udsigt

Bekræftet køb : 2018-03-16


9 ud af 10

Lilian,
Sønderborg

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

928 bedømmelser
Meget godt
 
520
Godt
 
319
Middel
 
65
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

17-03-2019

Indlæg af H_C_Enevold Solrød Strand, Danmark

God beliggenhed, super morgenmad

300 meter fra standen, men lige midt mellem den gamleog den turistede bydel i Play del Carmen. Stille beliggenhed trukket væk fra vejen og støjen. Morgenmaden er helt i top, med et udvalg til 4-5 stjerner. Pas på med lejlighederne i stueetage, med mindre man kan lide at blive kigget på. Værelserne er rummelige, sengene er gode, serviceniveauet generelt helt fint. Terrasse møblerne har meget ringe komfort, og egner sig ikke til ophold. Fin pool, legeplads til børn, bar. Meget egnet til den lille/stille familie eller par.

 
24-07-2017

Indlæg af Camilla J Danmark

Perfekt

Det hele spillede. Morgenmaden var rigtig god, der var mange ting at vælge imellem og der blev hele tiden fyldt op. Værelserne er rigtig fine og personalet er venligt. Aktiviteterne ved poolen kan også stærkt anbefales. Desuden ligger hotellet rigtig tæt på et busstop, hvis man skal på nogle ture, vi var fx henne og se øens mange vulkaner, en tur der ligeledes kan anbefales.

 
15-04-2015

Indlæg af NFH2015 Idestrup, Danmark

Tæt på det hele og alligevel roligt

Efter bytning af værelser fik vi super placering. Dejligt miljø og en morgenmadsbuffet i top. Ta' trappen til solterrasse og ny solen sammen med udsigten. Uden for hotellet til højre ligger stort indkøbscentre og til venstre godevrestauranter på stribe.

 
04-01-2014

Indlæg af bentestiig Samos Phytagorion

Hyggeligt hotel med fantastisk solterrasse.

Da vi ankom til hotellet var lejligheden ikke klar endnu. Vi ventede en times tid og fik en skøn lejlighed med havudsigt og den rummede alt, hvad vi havde brug for. Hotellet ligge midt på en stejl bakke, så den skal bestiges, uanset om man skal ned til stranden eller byen. Det ser ikke ud af meget ude fra vejen, men straks man kommer indenfor, føler man sig hjemme. Hotellets morgenbuffet var helt fantastisk med et stort udvalg. Der er en skøn pool og solterrasse med gratis solsenge og parasoller. Flere gang om ugen var der vandgymnastik, pilates og yoga skiftevis på Fariones hoteller. Personalet i receptionen var meget behjælpelige bl.a. da vi skulle leje bil. Vi glæder os allerede til at vende tilbage til hotellet igen.

 
20-08-2019

Indlæg af co_downgirl

Girls Trip

Have just enjoyed a week at this complex with friends. The apartment was spacious and clean; the only complaint was no air conditioning. Although a fan was provided, the mid August high temperatures meant the apartment was very stuffy. We were on the ground floor so couldn't leave the window open overnight. On the plus side there is an excellent breakfast buffet and never any queues for food. We had no issues with sunbeds; the upper sun terrace opens at 9am for those keen to secure the best spot for optimum sunbathing. The hot tub/jacuzzi was also a fab way to relax. Reasonably priced bar snacks at pool bar and of course the cocktail of the day. Plenty of shops & restaurants within walking distance. Would definitely return.