1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Fariones Apartamentos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Henrik,
Vanløse

+
Betjeningen og roen.
-
Andre altanmøbler, de nuværende er pæne - men extremt dårlige at sidde i: for lille i pasformen - og vi er ikke store mennesker, for kolde om aftenen og for varme i solen. Yderligere måtte vi sætte tabte skruer i 4-5 gange i stolens læn, heldigvis faldt vi ikke ned!!! Morgenmaden burde omfatte mere, altid plads i den pæne restaurant.

Bekræftet køb : 2018-11-30


9 ud af 10

Mette,
Brøndby Strand

+
Servicen var i top. Vi blev opgraderet til en lejlighed med 2 soveværelser, så vores datter ikke skulle sove på sofaen. Der var fri wifi på hele hotellet. Venligt personale. God morgenmad.
-
De skriver ved poolen, at det ikke er tilladt at reservere solsengene ved poolen, men de gør ikke noget ved alle dem, der alligevel gør det, så det var en kamp hver dag at få en solseng overhovedet. Legepladsen kunne godt være lidt mere indbydende.

Bekræftet køb : 2018-04-06


7 ud af 10

Lene,
Fårevejle

+
Meget venligt personale
-
Vi havde den mest kedelige udsigt, vi har siddet og kigget ind i en hvid væg i 14 dage, jeg ved godt at ikke alle kan få udsigt

Bekræftet køb : 2018-03-16


8 ud af 10

Anne,
København

+
Personalet! Så venlige og servicemindede. Herunder den spøjse aktivitetskoordinator (eller hvad hans titel nu er). Også fin pool og soltag. Sportscenteret ved siden af var virkelig godt!
-
Håndklæderne var meget gamle, og der var for meget dårlig kvalitet til morgenmaden. Pølserne fx eller rørægget, som var pulveræg. Der manglede også nødder. Hellere færre, men lækrere ting.

Bekræftet køb : 2018-02-16


10 ud af 10

Michael,
Eriksen

+
Tagterrasen
-

Bekræftet køb : 2018-01-26


10 ud af 10

Heidi,
Kettinge

+
Flot og roligt hotel
-
Bedre terassemøbler

Bekræftet køb : 2018-01-26


10 ud af 10

Walter ,
Tønder

+
Tæt på det hele og alligevel stille og roligt.
-

Bekræftet køb : 2017-12-08


9 ud af 10

Karin ,
Oslo

+
Beliggenhet.
-

Bekræftet køb : 2019-01-25


1 ud af 10

,

+
Gammelt, men med høg standart. Beliggenhet relatert til friluftsliv (som er tilfelle med mange hoteller på den siden av Puderto del Carmen): turgåing: strandtur, fantastisk kyststi Puerto del Carmen - Puerto Calero - videre til neste landsby, sykkeltur (stort sett m sykkelsti) Puerto del Carmen - Arricife. Nærhet til butikker og spisesteder.
-
Bedre lydisolasjonen mellom soverommene i tilstøtende leiligheter. Forbedre isolasjon mellom soverom 1, 2, 3 etasje. i etasjen over/under eller ved siden av blir det dårlig nattesøvn. Er det en høylydt snorker Fornye safesystemet fra nøkkelsystem til kortsystem. For dyr safeleie: 15 Euro per uke.

Bekræftet køb : 2019-01-11


8 ud af 10

Berit,
Trondheim

+
Takterrassen og frokosten
-
Kjipt rom, ingen utsikt, rett inn i murvegg

Bekræftet køb : 2018-12-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

869 bedømmelser
Meget godt
 
489
Godt
 
298
Middel
 
58
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

24-07-2017

Indlæg af Camilla J Danmark

Perfekt

Det hele spillede. Morgenmaden var rigtig god, der var mange ting at vælge imellem og der blev hele tiden fyldt op. Værelserne er rigtig fine og personalet er venligt. Aktiviteterne ved poolen kan også stærkt anbefales. Desuden ligger hotellet rigtig tæt på et busstop, hvis man skal på nogle ture, vi var fx henne og se øens mange vulkaner, en tur der ligeledes kan anbefales.

 
15-04-2015

Indlæg af NFH2015 Idestrup, Danmark

Tæt på det hele og alligevel roligt

Efter bytning af værelser fik vi super placering. Dejligt miljø og en morgenmadsbuffet i top. Ta' trappen til solterrasse og ny solen sammen med udsigten. Uden for hotellet til højre ligger stort indkøbscentre og til venstre godevrestauranter på stribe.

 
04-01-2014

Indlæg af bentestiig Samos Phytagorion

Hyggeligt hotel med fantastisk solterrasse.

Da vi ankom til hotellet var lejligheden ikke klar endnu. Vi ventede en times tid og fik en skøn lejlighed med havudsigt og den rummede alt, hvad vi havde brug for. Hotellet ligge midt på en stejl bakke, så den skal bestiges, uanset om man skal ned til stranden eller byen. Det ser ikke ud af meget ude fra vejen, men straks man kommer indenfor, føler man sig hjemme. Hotellets morgenbuffet var helt fantastisk med et stort udvalg. Der er en skøn pool og solterrasse med gratis solsenge og parasoller. Flere gang om ugen var der vandgymnastik, pilates og yoga skiftevis på Fariones hoteller. Personalet i receptionen var meget behjælpelige bl.a. da vi skulle leje bil. Vi glæder os allerede til at vende tilbage til hotellet igen.

 
14-02-2019

Indlæg af BOB1248 County Dublin, Irland

Very enjoyable holiday

My wife and have just returned home after four weeks in Apartamentos Fariones. We thoroughly enjoyed our stay. All staff (reception, restaurant, cleaning) were friendly and helpful. Our apartment and the grounds were clean and well maintained. Breakfast was varied, with good choices. The complex is convenient to the beach, shops, bars and restaurants.

 
13-02-2019

Indlæg af Seamus999 Dublin

Good location

Lovely spot with a great breakfast- cava and orange juice are a great pick me up first thing in the morning! Fruit and fried eggs are good but the sausages are dreadful. Rooms are fine and there is a sun deck in adddition to the pool area. Noise transferrance between apartments is not so good. You can hear conversations as well as visits to the loo! Given the price for a week in January I think you could get better value close by. €644 for 7 nights and upon enquiring as to the cost for January 2020 we were quoted €800- it’s definitely not worth that much. Aircon is by means of a fan in the bedroom.