1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Costa Sal

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Susanne,
Arden

+
Alt! Imødekommende og venligt personale med humor, god service, dejlig mad i restauranten og et smukt og hyggeligt hotel. Nemt med købmandsbutik i kælderen.
-

Bekræftet køb : 2019-03-15


9 ud af 10

Gert,
København

+
Dejlig roligt og alligevel kun en lille gåtur fra alle restauranter og butikker. Store lejligheder med alt det nødvendige. Tæt på lufthavnen, men ikke generende.
-
Restaurantens aftenstilbud er jo nok målrettet engelske pensionister. Men, det vidste vi på forhånd og der er jo masser af andre tilbud i området. Morgenmaden var helt OK.

Bekræftet køb : 2019-03-15


10 ud af 10

Yvonne og Jens,
Skjern

+
Det var en ældre, der gjorde rent hos os. Hun kom let om ved det.
-

Bekræftet køb : 2019-03-15


9 ud af 10

Ulla,
Viborg

+
Lejlighed med solsengen - maden (halvpension) - smilende, venlige ansatte.
-

Bekræftet køb : 2019-03-15


8 ud af 10

Per,
Ejby

+
Ingen støj - rolige gæster
-
Sæbe/shampoo dispenser på badeværelse - anti-dug spejl på badeværelse

Bekræftet køb : 2019-03-15


8 ud af 10

,

+
Lejligheden Dejligt tæt på busstoppested
-
Skriv tæt på lufthavnen, flystøj forekommer

Bekræftet køb : 2019-03-08


10 ud af 10

Poul,
Præstø

+
Dejlige lejligheder, dejlige omgivelser og skøn pool.
-
Der var problemer med den nærmeste aflåste låge, som ikke virkede i den tid vi var der, så vi skulle ud på en mindre omvej for at komme ud af det sikkerheds omkransede område.

Bekræftet køb : 2019-03-08


10 ud af 10

Liselotte,
Ebeltoft

+
Dejlig terrasse med solsenge og parasol
-
Sengene er for hårde, der må gerne være et godt underlag

Bekræftet køb : 2019-03-01


7 ud af 10

Jens,
Herning

+
Lejlighederne
-
Langt fra Porto del Carmen.

Bekræftet køb : 2019-03-01


9 ud af 10

Marie,
Århus

+
beliggenhed og service
-
Internettet var rigtig dårligt

Bekræftet køb : 2019-02-15


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

2635 bedømmelser
Meget godt
 
1967
Godt
 
540
Middel
 
93
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

19-03-2019

Indlæg af TBA53 Maribo, Danmark

Stille, roligt og velholdt

Det er vores andet ophold på Costa Sal, men nok ikke det sidste. Hele hotellet er meget velholdt og rent, og betjeningen er fin. Vi havde en toværelses lejlighed. Alle rum var store, og der var alt hvad vi behøvede. Særligt vil vi bemærke, at der i køkkenet er komfur (med ovn), rigtig emhætte og stor fryser, og solsenge på terrassen. Siden sidst vi var her, er der kommet gode behagelige madrasser. TV havde et stort antal tv- og radiokanaler, men ingen danske. Det er sjældent, at alt virker i en charter lejlighed, men der var tilfældet her. Der er to pools, hvor den største skulle være opvarmet, men den føltes ikke sådan. Det er ofte blæsende i Puerto del Carmen, og det var svært at få en plads med læ ved poolen. Der går bus til Arrecife lige ud for hotellet flere gange i timen.

 
25-03-2017

Indlæg af 606svendaagel

Ferie

Dejligt hotel, meget støj fra fly. Tag en taxa fra lufthavnen det er meget billigere end tur bussen. Lækker pool område Meget anlagt til engelske gæster God restaurant 🍴 og rimelige priser Alle menuer på kortet kan købes som take away

 
14-11-2015

Indlæg af nullers Hoejby, Denmark

Det bedste hotel i Puerto del Carmen

Vi ønskede en bestemt lejlighed med pool udsigt, topfloor,det var lige hvad vi fik. Der var virkelig god service overalt på hotellet,dejligt personale alle steder.Lejligheden var dejlig,ren og pæn,stor terrasse.Der var underholdning hver aften,for alle aldre,dejligt der var så mange englændere,de forstår virkeligt at more sig. Vi har været på Lanzarote i mange år,det her sted var absolut noget af det bedste. Vi kommer helt sikkert til at bo her igen. Mange hilsner fra Ann & Maria fra Højby

 
14-07-2015

Indlæg af Rina P Roskilde, Danmark

Britisk hotel..

Hvis du ønsker et britisk hotel, med 99,9% britiske gæster, britisk morgenmad med blød bacon og britisk personale, så er dette stedet for dig! Aldrig i mit liv har min kæreste og jeg følt os så malplacerede på et hotel før. Vi havde den følelse, at hver gang vi gik ind i restauranten for at spise morgenmad, så stirrede de andre gæster på os, fordi vi ikke talte engelsk. Vi er fra Skandinavien. Intet under at hotellet får så mange gode anmeldelser fra englændere.. De må føle sig hjemme. Hårde senge desværre. Rene lejligheder. Underholdende udsigt til fly fra lufthavnen, som landede og lettede hele tiden. God størrelse pool. Beliggenheden er desværre dårlig. Mange lukkede butikker i marts. Meget trist morgenmad, ikke godt til folk fra skandinavien. Bønner og trist bacon, intet frugt.. kedeligt brød..

 
20-03-2015

Indlæg af TBA53 Maribo, Danmark

Blæsende ferie

I morgen tager vi hjem fra en uges ferie på Costa Sal. Hotellet har selvfølgelig ingen andel i vejret. Vi tog bevidst medio marts, men vejret var alligevel blandet med sol, skyer, regnbyger, ca. 22 grader og en hel del vind. Hotellet er super indrettet og yderområderne pæne og velholdte. Værelserne er også pæne og velindrettede. De er ved at skifte madrasser, men det er også tiltrængt. Spørg efter et værelse med nye madrasser. Rengøringsniveau (420) var ikke optimalt. Vores ene barnebarn såler ikke gluten, men både hotellet og andre spisesteder har styr på det problem. Prøv f.eks. Casa Cabarina. Tag er taxa fra lufthavnen, det er billigere og hurtigere end bustransfer.