1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bahia Kontiki

  • • Super fint hotel
  • • Tilkøb morgenmad
  • • Skøn beliggenhed

Det fine hotel Bahia Kontiki lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Skøn beliggenhed og dejlige lejligheder, men ingen sol.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bahia Kontiki består af tre bygninger på en bakke med trapper. Ingen elevator. Der er kun en kort gåtur til stranden, men det hyggelige poolområde byder også på mange afslappende timer. Her er der en pool med både en dyb og en lav del. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Hotellet tilbyder også en dejlig solterrasse med havudsigt, hvor der findes en lounge med sofaer og solstole.

På hotellet er der en buffetrestaurant som serverer morgenmad og middag samt en lobbybar, som tilbyder enkle retter kl. 11.00-18.00 og forfriskninger kl. 08.00-20.00. Gratis wifi i receptionen, men mod betaling ved pool, på værelser og i restauranten. Stejl bakke til strand og centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.