1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Apartotel Puerto Carmen

  • • Lejlighedshotel
  • • I hjertet af Puerto Del Carmen
  • • Nær Biosfera Shopping Center

På Apartotel Puerto Carmen bor du i lejligheder, og har det du behøver for at klare dig selv på ferien. På hotellet er der et poolområde omkranset af palmer og en tennisbane hvor du kan få lidt motion. Der er et shoppingområde i gåafstand fra hotellet.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet  Apartotel Puerto Carmen på Lanzarote er beliggende i hjertet af Puerto del Carmen. Nær hotellet ligger Biosfera Shopping Center med butikker, barer og restauranter. På hotellet er der et frodigt poolområde med en pool med børnesektion og solstole. Opvarmet pool fra 1. november til 28 februar til ca. 20 grader. Temperaturen kan variere om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Poolbar/snackbar.

Wifi på fællesområder samt et internethjørne mod betaling. Tennis, bordtennis  og billard mod betaling. Legeplads. Aftenunderholdning. Niveauforskelle på hotellet og gåafstand til stranden. 800 meter til strand og 500 meter til et shoppingcenter med butikker, restauranter og barer. Støj fra trafik kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen. Morgenmad eller halvpension mod tillæg. Kontakt os på 70 13 33 00 hvis du vil tilkøbe halvpension til jul eller nytår. Der kommer en ekstra udgift for julemiddag (d. 25/12) og nytårsmiddag.