Bedømmelse af The Volcan Lanzarote

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 14 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Placeringen lidt uden for Playa Blanca, lige nedenfor havnen, flere restauranter og butikker, stille og roligt, mega hyggeligt, vi kommer tilbage til Club afdelingen.
-
?

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
Der store åbne område og beliggenheden lige ved lystbådehavnen.
-
Det kan jeg sør’me ikke komme på

Bekræftet køb : 2020-02-14


10 ud af 10

+
Det hele.
-
Udbud af frokostretter

Bekræftet køb : 2020-02-07


7 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Hotellet bør være et 4* ikke et 5* hotel. Hotellet trænger i den grad til istandsættelse. Især værelset var ‘noget træt’. Badeværelset trængte i den grad til renovering. Morgenmaden er heller ikke til 5*. Trist og ikke særligt varieret. Vi har aldrig været på et hotel i ‘Syden’, hvor man ikke kunne få friskpresset juice. En lille detalje, men meget sigende. En anden detalje. Der er ingen hynder til solsengen. Man er radbrækket efter en time.

Bekræftet køb : 2020-02-07


10 ud af 10

+
Beliggenhed, super service, alle var søde og flinke. Maden var rigtig god, og havde overhovedet ikke fornemmelsen, af vi bare skulle affodres, så vi var rigtig meget tilfredse, og vi anbefaler og vælger selv The Volcan igen.
-
Ville gerne have trænet lidt vægte og bænk press og ryg maskiner, så skulle jeg anmærke noget, så var det nok motionscentret.

Bekræftet køb : 2019-11-22


9 ud af 10

+
Lå tæt på havnen flot hotel indgang
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

4944 bedømmelser
Meget godt
 
2855
Godt
 
1433
Middel
 
479
Mindre godt
 
118
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

07-11-2016

Indlæg af L7466UWphilipm Nykøbing Falster, Danmark

Eksklusiv

Hotellet er meget enestående. Belligende højt over byen med en smuk udsigt over havnen og byen. Indgangen er en efterligning af 2 gamle kirker med stille orgelmusik. Kunstig vandfald inden i hotellet. Flere hyggelige steder at sidde og nyde en drink eller en øl. Koster lidt mere, men det er ganske ok i dette Ambiente.

 
31-05-2020

Indlæg af chistery1 Newtownabbey, Storbritannien

Stunning hotel

We stayed here in the first week of March 2020 for our honeymoon. The hotel is really beautiful. We booked a seaview room. The room was fantastic. The view was amazing and the room was really spacious, clean and comfortable. Breakfast was lovely, lots of choice and we loved the belinis as we went in. We didn't eat in the hotel in the evening as there are lots of lovely restaurants at the marina beside the hotel and in Playa Blanca which is a 20 to 30 min walk along the promenade. The hotel is very quiet but we didnt mind this at all as we just wanted to relax. We enjoyed the spanish guitarists by the waterfall on a couple of evenings and the cocktails were lovely. We enquired about upgrading to a Club Room when we arrived but we were told there was nothing available but that there might be something available in a few days. We didn't hear anything more about it. We were happy enough with our room anyway. We had informed the hotel before arrival that we were on our honeymoon. We had hoped for a little gesture from the hotel eg flower petals on the bed or a bottle of bubbly etc.. but it wasn't acknowledged in any way despite other people telling us the hotel had sent bubbly to their room and put up banners for their wedding anniversay. We didn't feel like there was any effort from the hotel to make it feel like a special occasion for us. We felt that maybe they thought we were looking for a free upgrade or something but we really just wanted to feel a bit special on our honeymoon. We would definitely return to the hotel and recommend it if you want a nice quiet, relaxing, luxurious holiday.

 
12-04-2020

Indlæg af Linda S

Holiday in Lanzarote

I stayed at THe Volcan in Playa Blance in January 2020. The hotel is in a great location at the Marina. This is a lovely hotel with entertainment every night, nice restuarants and lots of places to sunbathe.

 
12-04-2020

Indlæg af tonymacEdinburgh edinburgh

Location and accomodation excellent

Enjoyed a lovely winter break to enjoy some sun and pampering at this excellent hotel where the food was out of this world and catered for every taste. We paid a lelltle extra for a sea view but it was worth it as we could see right over the marina which was a stone’s throw away and our room was of a high standard with all the facilities we required and a large bathroom with excellent shower and bath. Included was a free night at their themed restaurant which was very good but the food everywhere was of a high standard and with 3 outdoor swimming pools and plenty of sun beds it was a holiday to savour

 
30-03-2020

Indlæg af CaronA22

Great family holiday.

Whilst their are many things to complement about this hotel - I really just want to do a shout out to the animation team. Having worked in the travel industry in the past and being very familiar with the challenges of running a kids club this was one of the loveliest, well run kids clubs I have come across. A lovely welcome pack was awaiting our children on their beds when we arrived, with an itinerary of activities for the 2 weeks. A small, clean, cool kids club providing ample space for some indoor games, movies, games and arts and crafts. The small multi lingual team headed up by Gaby were very friendly, organised and fun. Some of the activities required some extra adult supervision to help the team such as the baking and kite flying which was great family fun and created some wonderful family memories. The club was only open in the mornings with a 1/2 hr disco at night but the children made great friends who they played all afternoon with and never missed the disco! What made this club different was the variety of interesting activities not the usual t-shirt painting on mass. I have 8yr old twins, boy/girl and they never missed a session - they absolutely loved it and they have never wanted to go to a kids club before! A wonderful hotel and a wonderful holiday.