Værelsestyper

Club-værelser

Club-værelser med telefon og fladskærms-tv med satellitkanaler. El-kedel og minibar der er fyldt med sodavand og vand ved ankomst. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt. Gæster i Club-værelser har adgang til Royal Elite Service, hvilket indebærer, at du som gæst kan nyde din morgenmad i egen restaurant og har adgang til lounge med gratis internethjørne, aviser, kage, te, vand, snacks og drinks.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1-2 børn.

Familie-værelser

Rummelige familieværelser med en opholdsrumsdel og en soveafdeling. Telefon og satellit-tv. Bad/brus og toilet. Gratis aircondition, deponering mod betaling. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Dejlige rummelige junior-suiter med opholdsrum og separat soverum. To separate senge i soverummet og en sovesofa for to personer samt en sofa for en person. Espressomaskine, el-kedel og minibar, som er fyldt med vand og læskedrikke ved ankomst. Fladskærms-tv med satellit-kanaler både i soverum og opholdsrum. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. I nogle junior-suiter er der også en lille jacuzzi (max 2 personer). Havudsigt og to balkoner. Royal Elite Service er inkluderet, hvilket indebærer, at du som gæst kan nyde din morgenmad i egen restaurant og har adgang til lounge med gratis internethjørne, aviser, kage, te, vand, snacks og drinks.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelser

Nyrenoverede superior-værelser med minibar, telefon og fladskærms-tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, nogle med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.