1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af H10 Rubicon Palace

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Christina ,
København

+
Der er noget for enhver smag.
-
Der kunne godt være mere til voksne. der var mange børn og de fyldte meget og til sent ud på aften.

Bekræftet køb : 2019-04-12


10 ud af 10

,

+
-
Ingen små hyggelige steder, hvor man kan droppe ind til en drink om aftenen.......

Bekræftet køb : 2019-04-12


10 ud af 10

Lars,
Vonge

+
-
Lidt skygge på de øverste balkon. Bare 2meter tag på

Bekræftet køb : 2019-04-12


10 ud af 10

Aase,

+
Roligt sted
-
?..

Bekræftet køb : 2019-04-12


8 ud af 10

Jannie,
Møgeltønder

+
Virkelig et dejligt sted og Piano Bar laver de lækreste drinks!
-
De burde inddele restauranten, så de ansatte har ansvaret for hver deres område. Nogle gange ventede vi længe på, der kom nogen og spurgte hvad vi skulle drikke. Andre gange kom 3 og spurgte lige efter hinanden. Det ville være rart hvis de brugte den lille restaurant til kun voksne. Der er meget larm inde i den store, og mange voksne burde gå med deres børn op i buffeten, så de ikke bare står og roder rundt i maden...

Bekræftet køb : 2019-04-12


9 ud af 10

Kira,
Munkebo

+
-
En opvarmet pool mere

Bekræftet køb : 2019-04-12


9 ud af 10

Helle,
Skive

+
Rent, godt poolområde, super værelser
-
Bedre aktiviteter

Bekræftet køb : 2019-04-05


8 ud af 10

Tommy Boe ,
Kolding

+
Beliggenhed
-
Hotellet levede ikke op til 5 stjerner hygiejne og manglende service i de store spiseområder.

Bekræftet køb : 2019-04-05


9 ud af 10

Lene,

+
Ro - God orden, god stemning
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


10 ud af 10

Jean,
Jelling

+
Rent og pænt , dejlig mad og venlig personale
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

2798 bedømmelser
Meget godt
 
1626
Godt
 
716
Middel
 
308
Mindre godt
 
87
Dårligt
 
61

5 nyeste bedømmelser

07-04-2019

Indlæg af nokkedk Danmark

Dejligt sted!

Første gang vi er på Lanzarote (er på ferie nu), og sikke et hotel! Maden og drinks er i topklasse og hotellet er super lækkert. Personalet er så søde og hjælpsomme. Mulighed for at spise på ikke mindre end 3 forskellige a la carte restauranter, foruden de 2 buffetrestauranter. Værelserne (vi har en juniorsuite) er lækre og vi har egne solsenge på balkonen. Der er en skøn strandpromenade udenfor hotellet, så man kan gå nogle ture. Masser af solsenge ved de mange pools. Dejlig oplevelse :-)

 
02-02-2019

Indlæg af lunte11 Kalundborg, Danmark

En kold fornøjelse.

Flere gange har vi holdt vinterferie på Kanarie øerne, men aldrig frosset så meget, som under vores ferie på H10 Rubincon Palace. Vi måtte sove med strømper, lange bukser og langærmet bluse og alligevel frøs vi. Vi talte med guiden, der skaffede tæpper og en varmeblæser til os. Det hjalp lidt, men værelset var stadig koldt og klamt. Det trak ind, sengetøjet koldt og fugtigt. Det var ikke lige den oplevelse, man havde forventet på et 5 stjernet hotel! Bortset fra ovennævnte var det et flot hotel med god beliggenhed. Der var rent og pænt overalt. Maden var rigtig god og personalet venligt og imødekommende. ØV at kulde på værelset kom til at ødelægge vores ferie.

 
19-01-2019

Indlæg af anitajensen0208

Fantastisk hotel

Super godt hotel - vi nåede aldrig længere end til tag-selv restauranten. Det var bare så godt. Stort udvalg både morgen og aften af de dejligste retter og masser af frugt og grønt. Søde, venlige serveringsfolk. Også værelset var bare i orden, og rigtig sød pige, der gjorde rent. Da vi ankom og skulle tjekke ind, var der lidt kø. Her fik vi serveret drinks og lækre små bidder, så tiden føltes ikke lang.

 
13-01-2019

Indlæg af Marianne N Hørsholm Kommune, Danmark

Super dejligt hotel

Vi var en familie afsted på 10 personer. Alle var enige om at hotellet var super dejligt. Værelserne var fine, maden var god og de ansatte var søde og hjælpsomme. Der er varieret udbud af mad og aktiviteter på hotellet, så det er rigtigt godt til familier. Der er dog to steder, hvor hotellet kan forbedre sig. Det ene er Restauranten Steak House, hvor aftensmaden var en skuffelse. Til gengæld var Dolce Vita - den italienske restaurant en super positiv overraskelse. Det andet punkt, hvor hotellet måske kan gøre det lidt bedre er, at det er svært at få fyldt op i glassene, når man spiser i tag selv restauranten. Ofte sad familien med tomme glas, fordi tjenerne enten ikke havde tid eller ikke var opmærksomme. Jeg vil dog rose Hotellet for en fantastisk juleaften. Maden var uovertruffen og tjenerne var fantastiske. Stor ros til køkkenet. Fantastiske kokke. Hele familien havde håbet at vi skulle danse efter aftensmaden jule aften. Det kunne være et forslag, at der blev spillet dansemusik for alle aldersgrupper den aften efter middagen evt. fra. kl. 8 pm. Der blev spillet dansemusik juleaften, men det var først meget sent på aftenen. På trods af disse få forbedringsforslag havde alle en super dejlig ferie og var glade for hele opholdet.

 
24-06-2019

Indlæg af Heidi S Kent, Storbritannien

Best hotel ever!!!!!

We have just arrived home after a week in this hotel and all I can say is WOW! It is simply sensational. Every single from the staff to the rooms are first class. The views from this hotel are out of this world. The drinks in the all inclusive are unbelievable! Every drink you can imagine is included even champagne and every cocktail possible in lovely glasses! We couldn’t believe how much choice there was. I know you shouldn’t name any individuals, but Amber and the short guy with tattoos on his hand (that work in the piano bar!?) We’re so lovely and friendly and always came over for a chat! Only slight criticism was that on our last day we payed extra for late check out and in the space of an hour we had 3 different maids walk in to clean our room as they obviously wasn’t told! Also the maids come far too early as every day around 8 they was knocking at our door! But apart from that this hotel was simply sensational and will def be back again. Thankyou so much for an amazing service!! I can’t wait to return!