1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af H10 Rubicon Palace

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 341 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Christina ,
København

+
Der er noget for enhver smag.
-
Der kunne godt være mere til voksne. der var mange børn og de fyldte meget og til sent ud på aften.

Bekræftet køb : 2019-04-12


10 ud af 10

,

+
-
Ingen små hyggelige steder, hvor man kan droppe ind til en drink om aftenen.......

Bekræftet køb : 2019-04-12


10 ud af 10

Lars,
Vonge

+
-
Lidt skygge på de øverste balkon. Bare 2meter tag på

Bekræftet køb : 2019-04-12


10 ud af 10

Aase,

+
Roligt sted
-
?..

Bekræftet køb : 2019-04-12


8 ud af 10

Jannie,
Møgeltønder

+
Virkelig et dejligt sted og Piano Bar laver de lækreste drinks!
-
De burde inddele restauranten, så de ansatte har ansvaret for hver deres område. Nogle gange ventede vi længe på, der kom nogen og spurgte hvad vi skulle drikke. Andre gange kom 3 og spurgte lige efter hinanden. Det ville være rart hvis de brugte den lille restaurant til kun voksne. Der er meget larm inde i den store, og mange voksne burde gå med deres børn op i buffeten, så de ikke bare står og roder rundt i maden...

Bekræftet køb : 2019-04-12


9 ud af 10

Kira,
Munkebo

+
-
En opvarmet pool mere

Bekræftet køb : 2019-04-12


9 ud af 10

Helle,
Skive

+
Rent, godt poolområde, super værelser
-
Bedre aktiviteter

Bekræftet køb : 2019-04-05


8 ud af 10

Tommy Boe ,
Kolding

+
Beliggenhed
-
Hotellet levede ikke op til 5 stjerner hygiejne og manglende service i de store spiseområder.

Bekræftet køb : 2019-04-05


9 ud af 10

Lene,

+
Ro - God orden, god stemning
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


10 ud af 10

Jean,
Jelling

+
Rent og pænt , dejlig mad og venlig personale
-

Bekræftet køb : 2019-04-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

3132 bedømmelser
Meget godt
 
1844
Godt
 
786
Middel
 
342
Mindre godt
 
94
Dårligt
 
66

5 nyeste bedømmelser

07-04-2019

Indlæg af nokkedk Danmark

Dejligt sted!

Første gang vi er på Lanzarote (er på ferie nu), og sikke et hotel! Maden og drinks er i topklasse og hotellet er super lækkert. Personalet er så søde og hjælpsomme. Mulighed for at spise på ikke mindre end 3 forskellige a la carte restauranter, foruden de 2 buffetrestauranter. Værelserne (vi har en juniorsuite) er lækre og vi har egne solsenge på balkonen. Der er en skøn strandpromenade udenfor hotellet, så man kan gå nogle ture. Masser af solsenge ved de mange pools. Dejlig oplevelse :-)

 
02-02-2019

Indlæg af lunte11 Kalundborg, Danmark

En kold fornøjelse.

Flere gange har vi holdt vinterferie på Kanarie øerne, men aldrig frosset så meget, som under vores ferie på H10 Rubincon Palace. Vi måtte sove med strømper, lange bukser og langærmet bluse og alligevel frøs vi. Vi talte med guiden, der skaffede tæpper og en varmeblæser til os. Det hjalp lidt, men værelset var stadig koldt og klamt. Det trak ind, sengetøjet koldt og fugtigt. Det var ikke lige den oplevelse, man havde forventet på et 5 stjernet hotel! Bortset fra ovennævnte var det et flot hotel med god beliggenhed. Der var rent og pænt overalt. Maden var rigtig god og personalet venligt og imødekommende. ØV at kulde på værelset kom til at ødelægge vores ferie.

 
19-01-2019

Indlæg af anitajensen0208

Fantastisk hotel

Super godt hotel - vi nåede aldrig længere end til tag-selv restauranten. Det var bare så godt. Stort udvalg både morgen og aften af de dejligste retter og masser af frugt og grønt. Søde, venlige serveringsfolk. Også værelset var bare i orden, og rigtig sød pige, der gjorde rent. Da vi ankom og skulle tjekke ind, var der lidt kø. Her fik vi serveret drinks og lækre små bidder, så tiden føltes ikke lang.

 
13-01-2019

Indlæg af Marianne N Hørsholm Kommune, Danmark

Super dejligt hotel

Vi var en familie afsted på 10 personer. Alle var enige om at hotellet var super dejligt. Værelserne var fine, maden var god og de ansatte var søde og hjælpsomme. Der er varieret udbud af mad og aktiviteter på hotellet, så det er rigtigt godt til familier. Der er dog to steder, hvor hotellet kan forbedre sig. Det ene er Restauranten Steak House, hvor aftensmaden var en skuffelse. Til gengæld var Dolce Vita - den italienske restaurant en super positiv overraskelse. Det andet punkt, hvor hotellet måske kan gøre det lidt bedre er, at det er svært at få fyldt op i glassene, når man spiser i tag selv restauranten. Ofte sad familien med tomme glas, fordi tjenerne enten ikke havde tid eller ikke var opmærksomme. Jeg vil dog rose Hotellet for en fantastisk juleaften. Maden var uovertruffen og tjenerne var fantastiske. Stor ros til køkkenet. Fantastiske kokke. Hele familien havde håbet at vi skulle danse efter aftensmaden jule aften. Det kunne være et forslag, at der blev spillet dansemusik for alle aldersgrupper den aften efter middagen evt. fra. kl. 8 pm. Der blev spillet dansemusik juleaften, men det var først meget sent på aftenen. På trods af disse få forbedringsforslag havde alle en super dejlig ferie og var glade for hele opholdet.

 
16-09-2019

Indlæg af mjclic sheffield

Amazing Stunning Place - Will return next year!

Wow what can i say, Myself and family have just stayed here for 7 nights and this place is impressive. Upon arrival you get welcome drinks and the reception staff are extremely helpful and polite and guide you through the hotels area. You then if staying in a room further away like us get a golf buggy to your room which is an amazing experience as you are guided round the hotel. Our room was lovely and we stayed in block B. it overlooked the beautiful small pool and you could even see the sea. It was spacious and had everything in there. You even had free air con and a free safe. We stayed Half Board for the week and this benefitted us a lot and you find that the hotel staff can substitute dinner for lunch if needed, You just need to go to reception and they will do this for you, This gave us flexibility to eat out at night if wanted, The hotel is about a 45 minute promenade walk into town (Playa Blanca) but we did this day and night as its lit up on there. The food in the restaurants is amazing as well. We didn't bother with the nightly entertainment however there is plenty to bars to choose from in the hotel. Few Tips - If staying on site there is a supermarket 10 minutes walk away. Its not clearly signposted but go on promenade front and head down to the next hotel (nature palace) before you reach there head up the side road and in front of the nature place reception over the road and down a few stairs there is a mini market open 10-630pm and its really cheap. Also request a room away from main amenities as i can imagine its noise at night. Dont reserve sun loungers you will get told off by the hotel via a letter on your sun lounger (Didn't happen to us however noticed happened to others) The pools are quite cold. Prepare your self in advance haha All in all this hotel is fantastic and we are wanting to return next year as we had an amazing holiday experience. Thanks everyone at the Rubicon Palace and see you in 2020 X