1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

H10 Rubicon Palace

apollo mondo selected

 • • Stort poolområde
 • • Mondo Coffee samt Polly & Mino Playroom
 • • Tilkøb All Inclusive

H10 Rubicon Palace har et klassisk design og tilbyder smukke udsigter over havet. Hotellets høje standard og bekvemme faciliteter gør det til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Nyd et stort poolområde, velsmagende mad og nærheden til flere strande. Polly & Mino Playtime indbyder til mange timers sjov og leg for børnene og på Mondo Coffee kan du slukke tørsten med lækre drikkevarer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Selv om hotellet var kæmpe stort, var der dejlig og rolig atmosfære
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort poolområde og skønne svømmeture
På Hotel H10 Rubicon Palace kan du nyde et stort, frodigt poolområde med fire pools for voksne, heraf en saltvandspool mod betaling og tre pools for børn. Indendørspool ved spaafdelingen. Den ene pool er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved den ene pool er der et piratskib med vandrutsjebaner. Håndklædeservice mod depositum.

Når du vil bade i havet, er der flere strande i nærheden af hotellet. Strandpromenaden ved hotellet går hele vejen til Flamingo Beach, der ligger 1,5 km væk. Promenaden fortsætter yderligere 2 km til Playa Dorada Beach. Til den kendte Papagayo Beach er der 4 km.

Et godt udbud af restauranter og barer
At spise og drikke godt er en stor del af ferien, og H10 Rubicon Palace byder på et stort udbud af restauranter og barer. På hotellet er der to buffetrestauranter; Janubio og Tabiaba. Janubio har også et boulangerie og stationer med forskelligt tema samt en station for børn. Ved begge restauranter kan du se maden blive tilberedt. Du finder også flere a la carte-restauranter; den italienske restaurant Dolce Vita, den orientalske restaurant Sakura (på visse dage er restauranten kun for gæster over 16 år) og den amerikanske restaurant Steakhouse, der kun er for gæster over 16 år. Showteater som serverer a la carte-middage, kun for voksne. Reservation er nødvendigt i alle a la carte-restauranter og dresscode gælder i alle restauranter (ingen badetøj eller shorts).

Ved piratskibet ved den ene pool ligger snackbaren Daisy Truck, der serverer enkle retter og drikkevarer til børn. Også poolbaren La Choza Pool Bar serverer snacks. Ved Bistro Bar kan du bestille sunde snacks, smoothies, is, cupcakes, sandwiches og salater. Caféen Mike's Coffee serverer kaffe, te bagværk, smoothies og milkshakes. Ved lobbybaren kan du slappe af med drinks og nyde udsigten over havet. Er du sportsinteresseret, skal du besøge Sports bar Beefeater (kun for gæster over 16 år). Teatro Del Mar er specielt for hotellets gallamiddage og shows.

Ægte baristakaffe med Mondo Coffee
På hotelområdet findes også Apollos egen kaffe- og juicebar Mondo Coffee. Her kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Sport, træning og spa
For den som kan lide både træning og afslapning, kan H10 Rubicon Palace tilbyde et godt udbud. Her er et fitnessrum der er gratis (kun for gæster over 16 år). Morgenyoga fem gange om ugen giver en skøn start på dagen. Sportsaktiviteter som aquagym, vandpolo, beach volley, minigolf, boule, dansekurser, bordtennis, tai chi, tennis og fodbold. Dykning mod betaling.

På hotellet er der også en spaafdeling, Despacio Thalasso Centre, som tilbyder massage og flere forskellige behandlinger. Ved området er der en saltvandspool, vandmassage, en koldtvands pool, jacuzzi, sauna og hamam. Du kan desuden også besøge en frisør. Adgang til spaområdet er mod betaling, herefter er der fri adgang til pool, jacuzzi og sauna. Behandlinger er mod betaling. Børn er velkomne kl. 10.00-12.00.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
På H10 Rubicon Palace er alle børn velkomne fem gange om ugen i Apollos eget legerum Pollynesien, der er bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Her venter Polly & Mino Playtime - to timer fuld af sjove og lærerige aktiviteter som tegneskole og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidisco. På hotellet er der svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. Læs mere om svømmeskole på H10 Rubicon Palace. Hotellet har også egen børneklub for børn i alle aldre. Babyclub for børn 1-3 år, miniclub for børn 4-8 år og juniorclub for børn 9-12 år med boldspil, brætspil, hygge og et spillerum med Wii og Playstation (kun åben i højsæsonen).


Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.


Øvrig information

Gratis wifi på hele hotelområdet. Aftenunderholdning for både børn og voksne ved Montana Roja Disco. Døgnåben reception. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. 3 km til Calle Limones, shoppingområdet i Playa Blanca. 15 km til byen Yaiza.

Måltider

Halvpension. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag (31/12). All Inclusive mod tillæg.

Halvpension omfatter morgenmad og middag. Drikkevarer er ikke inkluderet.

All Inclusive

- Buffetrestauranten Janubio
Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
Middagsbuffet, kl. 18.45-21.15

- Buffetrestauranten Tabiaba
Morgenmadsbuffet, kl. 08.30-10.15
Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
Middagsbuffet, kl. 19.15-21.15


- Poolbaren La Choza, kl. 10.30-18.00
- Sportsbaren Beefeater, kl. 18.30-01.00
- Caféen Mike's Coffee, kl. 10.30-19.00
- Snackbaren Daisy Truck kl. 10.30-17.30
- Forfriskninger, øl, vin samt internationale og lokale drinks ad libitum i lobbybaren, kl. 09.30-24.00
- Forfriskninger, øl, vin samt internationale og lokale drinks ad libitum i discobaren, kl. 20.00-01.00
- Forfriskninger, øl, vin samt internationale og lokale drinks ad libitum i bistrobaren, kl. 20.00-01.00
- En middag i én gang i hver af a la carte-restauranterne (reservation kræves samt kun hvis der er plads.)
- Et middagsshow i Teatro del Mar pr. ophold


Ændringer kan forekomme.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Løb- og cykelkort

Her kan du se vores kort over løb- og cykelruter:

El Golfo
The Air Down Here
The Ghost Hotel
The Rubicon Challenge
The Ruby Red Crater Loop