Elba Lanzarote Royal Village Resort

  • • Stort poolområde med flere pools
  • • Flotte værelser og suiter
  • • Halvpension er inkluderet

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2 personer/1-3 personer. Junior-suiter superior for 1-3 personer. Junior-suiter premium for 1-3 personer. Junior-suiter deluxe for 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser, junior-suiter for 4-8 personer, heraf 6 børn. Suiter for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-suiter for 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn. Grand suite for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

God mad, smukt og rent,
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elba Lanzarote Royal Village Resort har et skønt poolområde med flere pools, heraf en separat børnepool med vandrutsjebane. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Poolbar. Fra hotellet går der en gratis bus til Playa Dorada-stranden flere gange om dagen.

Gæster der bor i Grand Suite og Junior-suite deluxe bor i en separat bygning i hotellets premium-del, hvor kun gæster over 16 år er velkomne. Her findes poolområde med en lille pool samt solstole og parasoller.

Der er tre restauranter på hotellet. Buffetrestauranten Yaiza serverer morgenmad, frokost og middag. To a la carte-restauranter. La Brasseria ved poolen serverer franske specialiteter til middag, og La Nonna serverer italienske retter. En af de to barer er ved poolen, og den anden, La Boheme, er i lobbyen. Til middag skal drenge over 12 år samt mænd bære lange bukser og lukkede sko.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Tennisbaner og multisportsbane med bl.a. fodbold. Bordtennis mod deposition. Billard mod betaling. Det er muligt at leje cykler. Skønt Thalasso spa med forskellige behandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter og forskellige træningshold med yoga, pilates og zumba mod betaling. Du kan også låne bøger fra det digitale bibliotek og enten downloade dem eller læse dem direkte. Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik.

Aldersgrænser
På Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort er børn og unge under 18 år kun velkomne i selskab med en voksen. Gæster der bor i Grand Suite og junior-suite deluxe har adgang til den del af hotellet, der kun er for gæster over 16 år. Her findes et poolområde med en lille pool samt solstole og parasoller.

Måltider

Halvpension. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. All Inclusive mod tillæg. Halvpension inkluderer morgen- og middagsbuffet i restaurant Yaiza. Halvpension inkluderer en middag i en af hotellets to a la carte-restauranter pr. uge.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30 i buffetrestauranten Yaiza
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00 i buffetrestauranten Yaiza
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00 i buffetrestauranten Yaiza
  • En middag i en af hotellets to a la carte-restauranter pr. uge
  • Forfriskninger, vin/øl og lokale drinks ad libitum, 10.30-23.00

Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive og All Inclusive Ultra gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen. Bemærk at ændringer kan forekomme.