1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

HD Beach Resort - Vinter 2018/2019

  • • Børnevenlige familie-værelser
  • • All Inclusive hotel
  • • Mange aktiviteter for store og små

HD Beach Resort på Lanzarote er det perfekte All-Inclusive hotel et stenkast fra stranden. Her er en aktiv zone med aktivitetspool, miniklub og vandpark for børnene og en spaafdeling samt en skøn infinitypool. Kan du lide at være aktiv på din ferie? Her kan du f.eks. cykle, spille tennis og dyrke vandsport.


Værelsestyper

Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Personalet i baren og personalet i receptionen, var mega hjælpsomme og meget venlige.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

HD Beach Resort er et skønt All Inclusive hotel nær stranden med mange sportsaktiviteter. Hotellet er inddelt i 2 zoner – en aktivitetszone og relaxzone.

Relaxzone med spa
Ved relaxzonen er der en opvarmet infinitypool (1-1,5 meter dyb). Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Her ligger også et spa med indendørspool, sauna, hamam og jacuzzi for gæster over 16 år. Kl. 10.00-11.00 hver dag må børn og unge fra 3-16 år besøge spaet sammen med en voksen. Behandlinger og massage mod betaling.

Aktivitetspool og fitnessrum
Ved aktivitetszonen er der en pool til voksne med aktiviteter som er ca 1-1,5 meter dyb og en børnepool (40 cm dyb). Solstole og parasoller. Vandrutsjebaner og andet sjov for børnene, som ligger sammen med en børnepool. Miniklub for børn fra 4 år og legeplads. Her ligger også et gratis, flot indendørs fitnessrum for gæster over 16 år. Udendørs holdtræning og løb. Spinningshold.

Træn på land eller i vand
På hotellet er der mulighed for mange sportsaktiviteter såsom gratis tennis, bordtennis, beach volley, minifodbold og basket. Tennisudstyr mod depositum. Der er også mulighed for at leje mountainbikes. På stranden er der gratis snorkeludstyr, windsurfingbræt, kajakker, katamaraner og paddleboards. Lektioner mod betaling. Dykning mod betaling.

I øvrigt om hotellet
På HD Beach Resort er der en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant. Gratis wifi på hotelområdet. Gratis internethjørne. Billard og vaskeservice mod betaling. Ved hotelstranden anbefales badesko. Ca. 250 meter til butikker, barer og restauranter og ca. 400 meter til større strand. Til golfbanen i Costa Teguise er der ca. 5 km.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00.
- Enkel morgenmad, kl. 10.15-11.45.
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00.
- Varme snacks, kl. 15.15-16.15.
- Kaffe, te og kager, kl. 15.30-17.00.
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00. Én middag om ugen kan nydes på a la carte-restauranten mod reservation.
- Forfriskninger, øl/vin og lokale drikkevarer ad libitum, drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00.
- Underholdning og aktiviteter.
- Gratis vandsport

Bemærk venligst, at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.