Transfer til/fra La Gomera

Ifølge spansk lov skal rejsende til La Gomera opgive deres pasoplysninger. Du kan indsende informationerne her eller via en formular der sendes til din angivne e-mail-adresse i din reservation før afrejse, hvor du udfylder de ønskede oplysninger. Udfylder du informationerne her så sendes der ikke en mail, og har du udfyldt formularen før, så er det de seneste informationer der gemmes. Angiv dine pasoplysninger her.


Ankomst til La Gomera, vinter 2018/19

Efter ankomst til Tenerife er der for de fleste gæster transfer direkte til havnen i Los Cristianos. Ved sen afgang med færgen vil transferbussen køre til et hotel, hvor du har adgang til bagagerum og faciliteter (nogle mod betaling). Fra hotellet er der transfer til havnen i Los Cristianos. Færgen afgår kl. 16.00 og kl. 19.00, efter hvornår flyet lander. Turen til La Gomera tager ca. 1 time. Efter ankomst til havnen i San Sebastian, er der transfer til hotellerne, som ca. tager 1 time og 30 min.

Afrejse fra La Gomera, vinter 2018/19

Transfer fra La Gomera er enten med en bus, der kører fra hotellet ca. kl. 6.30 og direkte til havnen i Valle Gran Rey, hvor færgen til Los Cristianos afgår kl. 07.30. Eller med bussen fra hotellet kl. 5.30 til havnen i San Sebastian, hvor færgen til Los Cristianos afgår kl. 07.30. På Tenerife er der enten transfer til et Apollo hotel eller direkte til lufthavnen. 

Mere information omkring din transfer og indkvarteringshotel, får du ved ankomst til Tenerife. Information omkring din hjemrejse får du via SMS, senest dagen før afrejse.


Ventetid mellem fly- og bådrejse samt overnatning kan forekomme. Både ved ud- og hjemrejse. Afhængigt af vejr- og vindforhold samt uforudsete hændelser kan længere ventetider forekomme på Tenerife ved både ankomst og hjemrejse.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser. Så er bådbilletten tur/retur Tenerife-La Gomera inkluderet, og du slipper for selv at ordne transfer ved ankomsten til Tenerife.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.