Værelsestyper

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikroovn kan lånes i receptionen. Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Loftvifte og tv med svenske og norske kanaler. Termorude i soveværelset. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikrobølgeovn kan lånes i receptionen. Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Loftvifte og tv med svenske og norske kanaler. Termorude i soveværelset. Morgenkåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan har terrasse mod receptionen.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med et separat soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikroovn kan lånes i receptionen (begrænset antal). Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Loftvifte og tv med svenske og norske kanaler. Termorude i soveværelset. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.