Sunsuites Carolina - Sommer

  • • Populært hotel ned til stranden
  • • Skandinavisktalende personale
  • • San Agustins bedste beliggenhed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sunsuites Carolina på dejlige Gran Canaria har mange tilbagevendende gæster. Det er bla. det skandinavisktalende personale og den familiære stemning der gør, at man hurtigt føler sig hjemme og stortrives. ”Ingenting er umuligt” lyder hotellets eget slogan – det er ikke mærkeligt at vi har mange stamgæster her! Det er et utrolig populært hotel hvor lejlighederne ligger i en frodig have med velduftende timian og citrontræer.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses superior lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

familiært og hyggeligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunsuites Carolina er et meget populært lejlighedshotel i San Agustín. Der er en perfekt beliggenhed med stranden lige neden for hotellet og indkøbscenter bagved. Smuk have og pænt poolområde, hvor poolen er opvarmet i perioden oktober-april til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Der findes også en separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder er gratis. Hyggeligt opholdsrum med tv og lille bibliotek. Gratis internetcafé og wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Receptionen er åben fra morgen til aften og bemandet med skandinavisktalende personale. Lokaltrafik.

Vær opmærksom på
I sommersæsonen er børn velkomne på Sunsuites Carolina. Hvis du vil rejse til Sunsuites Carolina om vinteren, er hotellet kun for gæster over 16 år. Læs mere og book her.

Måltider

Ingen.