1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

IFA Interclub Atlantic

  • • All Inclusive indgår
  • • Vandrutsjebaner
  • • Dejligt familiehotel

IFA Interclub Atlantic i San Agustín er et hyggeligt All Inclusive-hotel med mange faciliteter for hele familien. I den smukke have kan du nyde ferien i en solstol under palmerne. Hotellet byder på alle mulige aktiviteter såsom vandgymnastik, petanque og aftenshows. For de mindste gæster er der børnepool, legeplads og miniklub.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1-2 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

fint område , nok liggestole, god underholdning, hvis man ønskede det. god pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På IFA Interclub Atlantic er der to store indbydende poolområder samt separat børnepool med smuk havudsigt og en lille vandrutsjebane. En af de store pools har tre vandrutsjebaner. For at prøve vandrutsjebanerne skal man være over 1,20 meter og kunne svømme. Den anden store pool er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole. Poolhåndklæder mod betaling og depositum, udskiftning mod betaling. Udendørsjacuzzier (ikke opvarmede).

På hotellet er der en stor buffetrestaurant, en snackbar (El Cuarto) samt en indendørsbar (El Teatro), hvor der er aftenunderholdning. Internethjørne i receptionen mod betaling. Gratis wifi i baren El Teatro.

Gratis volley ball, dart, basket, bordtennis, fodbold, aerobics og vandgymnastik. Tennis, tennislektioner, dykkerskole og billard mod betaling. Massage, frisør og fiskespa mod betaling. Børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi for børn mellem 4 og 12 år. Legeplads. Minisupermarked på hotelområdet. Underholdning og shows. To gange om dagen er der strandbus fra hotellet til El Veril (mellem San Agustin og Playa del Inglés) mod betaling. Busbilletten købes i receptionen. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30.
- Snacks (pizza, sandwiches, pommes frites osv.) i snackbaren, kl. 11.45-15.30.
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00.
- Te, kaffe og kager, kl. 16.00-17.00.
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00.
- Snacks i hovedrestauranten og i snackbaren, kl. 22.00-23.00.
- Forfriskninger, øl/vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.30-23.00.

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der er ikke elevator i bygningen med Familie-værelser. Familie-værelserne er beliggende i stueplan eller på 1. sal.