Bedømmelse af Salobre Hotel & Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 6 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
På alle områder et hotel, der levede op til forventningerne. Ligger dog lidt for sig selv.
-

Bekræftet køb : 2020-02-29


10 ud af 10

+
Smilende og hjælpsomt personale, fremragende beliggenhed, mange faciliteter og en helt vidunderlig Infinity pool på 11. Etage
-
A la carte restaurantens udbud af mad var ikke så spændende. Lunch restaurantens mad var decideret under middel.

Bekræftet køb : 2020-01-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-26


10 ud af 10

+
Deres mad, omgivelserne på og omkring hotellet,værelserne, mulighed for hold med træning, rengøring og måden hotellet fremstod på.Mulighed for voksen pool.
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

3854 bedømmelser
Meget godt
 
2544
Godt
 
894
Middel
 
268
Mindre godt
 
105
Dårligt
 
43

5 nyeste bedømmelser

07-11-2019

Indlæg af Per F Helsingør, Danmark

Dejlig hotel med super service

Hotellet er i fin stand og hele personalet er meget hjælpsomme. Jeg var her på en golfferie og i proshoppen fungerede alt også - ændring af tider og leje af boggy m.m. Morgen- og aftensmaden var meget fin og varieret og det er første gang jeg har set en så entusiastisk dame lave omeletter. De var snorlige og meget veltilberedte. Jeg gav lidt drikkepenge og det var åbenbart ikke noget hun var vant til - men glad blev hun. Der var alt hvad hjertet kunne begære til morgenmad. Aftensmaden var også helt på toppen, især de mange forskellige fisk. Det eneste minus, som også var en stort minus var at hvis man kom senere end kl. 2000 skulle man vente på seating i buffetrestauranten og jo senere man kom jo længere skulle man vente - helt op til 20 min, som var helt uacceptabelt. Endvidere gik der katte rundt i den udendørs del af restauranten og de lå bag en på de murede bænke. Ellers er faciliteterne på hotellet fine. Der er meget stille på værelserne, så søvnen bliver ikke forstyrret. Fint med tilbuddene om gratis shuttle til stranden, til Puerto Morgan, som er en hyggelig og pæn by, samt til Las Palmas. Old course er klart den bedste og new course er mere spektakular end en "rigtig" golfbane. På trods af hottelets fine kvalitet, vil jeg ikke vælge det igen p.g.a kattene og ventetiden på seating i restauranten.

 
28-10-2019

Indlæg af nicolai_hommel Århus, Danmark

Rigtigt fint hotel

Selvom vi skævt fra start på hotellet, ente Salobre alligevel med at være en rigtig god oplevelse. Da vi ankom til hotellet herskede der en form for kaos, hvilket medførte at vi måtte vente en god time på at komme til, da køkulturen ikke blev praktiseret denne eftermiddag. Normalt ville dette være ok, men med min søster to børn, som vi fulgtes med på 1 og 3 år, var det lige lidt for meget af gode. Det samme galte for stemning den kommende dag, hvor indtrykket var at de øvrige gæster absolut ikke havde lyst til at have legende børn omkring sig. Stemningen vendte heldigvis den efterfølgende dag, da der var en stor udskiftning af gæster. Derefter blev stemning og miljøet for børn et helt andet og personalet fik overskud og var glade og smilende. I restauranterne faldt roen ligeledes på og maden blev barede og bedre. Så en klar anbefaling herfra.

 
28-10-2019

Indlæg af Bente Huusmann P

Dejligt ophold på Salobre

Dejligt ophold på Salobre med meget venligt personale som på alle måder anstrengte sig for at vi kunne have det godt. Dejligt værelse på 11. Sal med skøn udsigt. Sund og velsmagende og varieret buffet til morgenmad og til aften.

 
11-01-2019

Indlæg af cvrick Støvring, Danmark

3. gang endnu en sand fornøjelse

Vi har besøgt dette helt fantastiske hotel og Salobre skuffede hellere ikke denne gang..... Totalt serviceminded personalet, fantastisk betjening og sikker en overdådig morgen- og aftenbuffe..... Bestemt et plus at de har flyttet jeres mad-område, således at de har fået et lækkert og sammenhængende restaurant-område👍. Udsigten kan der ikke sættes en finger på og mon ikke golfbanen skal udfordres på næste besøg🏌️‍♂️🥂🌴🌤

 
04-11-2018

Indlæg af PernilleJakobsen Charlottenlund, Danmark

Fedt sted for golfferie

Vi tilbragte en uge i slutningen af oktober 2018 - en vidunderlig ferie. Vi boede i en juniorsuite med udsigten iver et fint lille par 3 hul som bragte megen underholdning. Vi svømmede hver morgen før morgenmaden og igen efter golfen om eftermiddagen. Lækre swimmingpools flere steder på hotellet. Vi havde half board hvilket var rigtig udmærket - blot var brødet altid lidt trist. Personalet var super hjælpsomt. Begge golfbanen helt fantastiske. En enkelt tur til Maspalomas med hotellets shuttle fik os til at juble over at vi boede på Salobre og ikke i byen - vi kommer gerne tilbage.