1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Riosol - Vinter 2018/19

 • • Fantastisk udsigt
 • • Pools for store og små
 • • Lyst indrettede værelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Riosol er et stort, fint Apollo Mondo Enjoy-hotel, hvor du aldrig behøver at kede dig. Den fantastiske udsigt over Puerto Rico er et skuespil i sig selv! Legeplads og spillerum er bare nogle af mange faciliteter. Desuden bor du rigtig godt i deluxe-lejligheder masser af udeplads og med garanteret havudsigt fra balkonen.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses deluxe lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. 3-værelses deluxe lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Den dejlige udsigt. Det er roligt, ingen bilstøj m.v.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2,5 km
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riosol er beliggende på en bakke med fantastisk udsigt over Puerto Rico og havet. Her findes 2 pools og en separat børnepool, alle er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Alle pools ligger på taget. Solstole og parasoller. Poolbar.
Til efteråret 2018 bygger hotellet det ene poolområde om til et eksklusivt område, hvor adgang er mod betaling (betales i receptionen). Poolhåndklæder og drikkevarer indgår i prisen.

Restaurant (nobel påklædning kræves ved middag). Computere med internetadgang mod betaling samt gratis wifi i receptionen og ved poolbaren.

Adgang til vaskerum. Minimarked samt spillerum med bl.a. billard og bordtennis. Legeplads. Fitness-faciliteter mod depositum. Dag- og aftenaktiviteter flere dage om ugen. Mindre indkøbscentrum ca. 200 m fra hotellet og ca. 2,5 km til Puerto Ricos centrum. Niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Lokaltrafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Nogle 2-værelses lejligheder har halvpension samt julemiddag (25/12) og nytårsmiddag  inkluderet. I visse lejligheder er ingen måltider inkluderet, men morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive kan tilkøbes.

Kontakt vores sælgere, hvis du vil tilkøbe halvpension under jul og nytår. Ekstra tillæg bliver pålagt for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbufet, kl. 07.45-10.000
- Frokost (menu), kl. 11.00-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
- Kaffe, te og kager, kl. 16.00-18.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Trappe fører ned til stranden. Lejlighederne ligger ned ad bjergsiden, spredt rundt om pynten, og der er derfor er forskel i sol- og vindforhold.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi