1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Morasol Suites

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Finn,
Overlade

+
Beliggenhed,service og rengøring. Ingen panik for at få en solstol.
-
Badeværelser er ved at være slidte, det er lejlighederne også, men ikke så slemt. Der burde kun være brus på badeværelserne.

Bekræftet køb : 2018-04-14


8 ud af 10

Søs,
København

+
-
Lejlighederne trænger generelt til vedligeholdelse. Ser efterhånden noget slidt ud - især træpaneler trænger til en update. Ærgerligt at vores lejlighed først fik sol på den i øvrigt dejlige balkon kl. 16 om eftermiddagen.

Bekræftet køb : 2018-04-07


8 ud af 10

Tina,
Svebølle

+
Beliggenhed, der er rent og servicemindet personale samt enorm morgenbuffet.
-
Drop discomuzakken fra området med boblebad og dobbelte liggestole. Det var enerverende, forstyrrende og meget højt. Nye stole til terrassen, tak.

Bekræftet køb : 2018-03-10


9 ud af 10

Tuula,
Helsinki

+
Sijainti, näköala, hyvä huoneisto, ihana uima-allas, hyvä henkilökunta
-
Viihtyisämpi aulabaari

Bekræftet køb : 2018-12-09


9 ud af 10

Outi,
Lappeenranta

+
Hyvä, iso uima-allas. Tilava aurinkoinen terassi. Miellyttävä, huumorintajuinen henkilökunta. Sijainti loistava. Rauhallinen ja lapsiperheelle sopiva hotelli
-
Kylpyhuoneen katossa olevat kosteuskuprut(homeet?) sutaistu valkoisella maalilla piiloon. Kylpyhuone kaipaisi päivitystä. Päivittäisen siivouksen taso vaihteli, selkeästi ei yhdenmukaisia ohjeita, tai niitä ei noudatettu.

Bekræftet køb : 2018-10-28


10 ud af 10

Tapio,
Helsinki

+
saatiin lämpöpatteri ja henkilö kunta oli tosi ystävällistä, ja avuliasta
-

Bekræftet køb : 2018-02-15


10 ud af 10

,
Tromsø

+
God service, god frokost, fin beliggenhet, fin solplass på platået.
-
Skulle vært dusjkabinett i stedet for badekar, skulle absolutt vært lys over sminkespeil på badet. For lite stikkontakter i leiligheten. Litt gammel kjøkkeninnredning, sofaen i stua er ikke god å sitte i.

Bekræftet køb : 2019-04-20


8 ud af 10

Karen,
Fyllingsdalen

+
Beliggenheten og fasiliteten og veldig hyggelig personale
-
Dusjen kan fikses gikk fra veldig varm til iskaldt, vanskelig å finne rett varme på vannet i dusjen. Hadde ikke tort å sende ett barn i dusjen uten å bære tilstede hele tiden uansett alder.

Bekræftet køb : 2019-04-20


8 ud af 10

Erling,
Levanger

+
Gunstig beliggenhet
-

Bekræftet køb : 2019-04-13


5 ud af 10

Ola,
Sunnfjord

+
Badehåndklær til utlån mot depositum
-
Opplyse om at enkelte rom er praktisk talt uten sol/utsikt

Bekræftet køb : 2019-04-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1000 bedømmelser
Meget godt
 
673
Godt
 
252
Middel
 
48
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

06-05-2019

Indlæg af jonnam821

gode lejligheder

vi har i de sidste 4 uger boet på morasol suites på gran Canaria i 2 værelset lejlighed og skrev ønske om hvor vi gerne ville bo til hotellet som de efterkom, det er 4 gang vi bor der og kan varmt anbefale det smuk udsigt dejlig pool fin børne pool og skøn sol terrasse på taget, gode lejligheder men lidt slidte og da vi nævnte det for personalet fik vi vist at de var igang med at renoverer de skal ordne 8 lejligheder om ugen så de er klar til vinter sæsongen og de bliver flotte, men det bedste er at personalet og det er alle er søde og rare og vil gøre alt hvad der er muligt for at du skal have det godt en fantastisk service havde et sår på armen der blødte nogle få dråber på lagen og en på hoved pude det blev skiftet selv om der ikke skulle skiftes sengetøj hver dag. igen en god oplevelse.

 
25-04-2019

Indlæg af JBJ1312 Køge, Danmark

Dejligt hotel

Vi boede på Morasol Suites en uge i april måned. Vi havde bestilt en to værelses lejlighed. Vi fik tildelt en lejlighed i stueetagen med soveværelse og stue med køkken. Lejligheden var rigtig pæn og istandsat, med rigtig gode senge, terrassen havde en god størrelse, men lejlighederne i stueetagen ligger nærmest i skygge hele dagen, så ikke meget sol på terrassen. Vi havde bestilt morgenmad til alle syv dage, men blev lidt skuffede over udvalget og kvaliteten af den, juicen havde ikke noget med juice at gøre, det var saftevand som havde en meget kunstig og sød smag, kaffen var af en meget ringe kvalitet, spejlæggene var nærmest kogt i olie, sramble æg var stegt i et fad og var så tørt at det smuldrede, der var ikke det store udvalg af ost og pålæg, brød og wienerbrød var ok, synes ikke at morgenmaden lever op til 4 stjerner som hotellet har. Rengøring på hotellet og i lejlighederne foregår hver dag og er rigtig fin og udført af dygtigt rengøringspersonale.

 
26-10-2017

Indlæg af BirteHorsens-Denmark Horsens, Danmark

God beliggenhed

Meget venligt og hjælpsomt personale, sol på området fra middag til aften. Lejligheden var ren men meget slidt og kunne trænge til en update, air con lugtede desværre af mug. Maden var god, men kunne dog godt have været lidt mere varieret. WIFI virkede fint.

 
31-01-2017

Indlæg af Tine D

Dejligt hotel

Et klart anbefalelsesværdigt hotel. Super venligt og opmærksomt personale som altid var kompetent og hjælpsomme med at anbefale udflugter på øen. Værelserne store og rene. Dejligt med privat beskyttet parkering.

 
30-12-2016

Indlæg af BennyB307

Dejligt hotel med supervenligt personale

Vi holdt jul på Gran Canaria og havde valgt Morasol Suites pga. beliggenheden ved havnen, da mine svigerforældre er dårligt gående og derfor ikke kan klare en masse trapper og stejle gader. Værelserne/lejlighederne er fint indrettede og sol på altanen om eftermiddagen. Vi havde valgt med morgenmad og blev ikke skuffede. Der var alt, hvad man kunne forlange og vi nød det. Vi spiste også nogle gange frokost eller aftensmad i restauranten, og fik glimrende mad. Det bedste var dog personalet, som var utroligt venlige og hjælpsomme med alt. Alt i alt en god oplevelse... :-)