Bedømmelse af Marina Bay View

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 257 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Hans Peter,
Hørsholm

+
Dejlig beliggenhed og dejlig pool og dejlig lejlighed. Dejlig breakfast Rigtig god rengøring og venligt personale
-
Rengøring af fitnessmaskiner i fitnessrummet

Bekræftet køb : 2019-11-09


10 ud af 10

Randi,
Gilleje

+
alt var lækkert også de 180 trappetrin dog hjem til hotel med taxi
-

Bekræftet køb : 2019-11-09


10 ud af 10

Hans Erik,
Breum, Roslev

+
Beliggenheden, fantastisk flot morgenmad, rengøringen
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-11-09


9 ud af 10

Niels Chr. ,
Hirtshals.

+
Udsigt og morgenmaden.
-
Bedre solsenge. Wifi virker ikke på 1. sal og tv-signal var meget ustabilt.

Bekræftet køb : 2019-11-02


10 ud af 10

Nils,
Virum

+
udsigten og den gode rumfordeling
-
ubekvemme, hårde metalstole stole I rummet der mangler puder ubekvemme plastikstole på balkonen der mangler puder der mangler en markise eller parasol på balkonen

Bekræftet køb : 2019-09-07


8 ud af 10

Ulla,
Odense

+
Beliggenhed
-
Engelsktalende personale om natten. Hvis man tilbyder pool håndklæde service. Skal den være bedre - mere fleksibel. Benyt evt. Depositum

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

Claes ,
Svebølle

+
Hele pakken med værelse, pool, bar, morgenmad og beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


10 ud af 10

Trine,
København

+
-
At saunaens åbningstider bliver ændret til tidlig morgen og/eller sen aften. Kl. 17-20 er eksisterende åbningstid, og derfor brugte vi den desværre ikke grundet varmen ude. Vi ville have brugt den, hvis den eksempelvis havde åbent fra kl. 06-09 og så igen kl. 21-00. Drinks i poolbaren var ikke gode, vi købte kun en enkelt gang, og vi så mange der var oppe og klage osv. En piña colada smagte f.eks af ananas juice, der var ikke kokosmælk i osv. Vi kunne se på de forskellige drinksglas at alt var meget juicet. Det stemmer ikke overens med et 4-stjernet hotel. At jacuzzien får en lille afskærmning bagved, evt. lavet af bambus med beplantning. Formålet skulle være at lave lidt afstand til de der har lejlighed lige bagved. Det kunne også være rart at den havde længere åbent, den lukker kl. 21 og det er netop der man har lyst til at gå i jacuzzi og nyde den smukke udsigt.

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Jan ,
Karlslunde

+
Udsigt. Fred og ro.
-
Rengøringspersonalet skal respektere gæsternes privatliv. Den første morgen kom rengøringsassistenten brasende ind i lejligheden medens jeg sad og spiste morgenmad uden tøj på kroppen og min hustru lå stadigvæk og sov. Dette gentog sig flere gange, og til sidst måtte vi totalt fravælge at få gjort rent.

Bekræftet køb : 2019-06-01


9 ud af 10

Anja,
Næstved

+
Roen var det absolut bedste, men det fantastiske udsigt vi havde var også dejlig.
-
At de får styr på små insekter, der kravlede rundt på køkkenbord, spisebord og vægge i køkkenområde.

Bekræftet køb : 2019-04-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1781 bedømmelser
Meget godt
 
1275
Godt
 
420
Middel
 
64
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

12-07-2019

Indlæg af Siljeager11 Jelling, Danmark

Ferie for voksne

Dette var første gang vi prøvede et "voksenhotel" og er bestemt ikke sidste. Rolig og hyggeligt uden vandgymnastik, konkurrencer, høj musik og skrigende forældre til nogle skønne børn. Personalet fantastisk hjælpsom og tid til alle. Ingen kamp om liggestole :-) Rent og pænt. Ester som morgenmadsværtinde er fantastisk og øver sig på dansk Test hende bare 4 voksne i 2 lejligheder med masser af sol

 
13-03-2019

Indlæg af StounbergA Vejle, Danmark

Fred og ro i flotte omgivelser

Første besøg til Gran Canaria og endte på Marina Bayview ved et tilfælde. Det var vist meget heldigt, da hotellet ligger væk fra hoved dalen med alle de store hoteller, gøgl m.m. Dog stadig i gå afstand til centrum hvis man har et ønske om at skulle derind. Marina Bayview er for dig som søger et pænt, rent, roligt og smukt hotel med en fed udsigt. Du møder et smilende og venligt personale. Hotellet har alle de faciliteter man kunne ønske sig. Ps. Klarer du ikke de 200 trin op fra havnen så tag en taxa, det koster kun 3-4€

 
09-03-2019

Indlæg af HanneJa2014 Qawra, Malta

Rigtig godt hotel.

Pæne lejligheder, venligt personale, god udsigt og rigtigt god morgenmad. Der findes lejligheder i 1 eller to plan. Det er en overraskelse ved førstegangsbesøg, at der er jalousidøre til badeværelset. Og så er der ca. 118 trin ned for at komme til nærmeste lille plads med mange restauranter og et supermarked - men en taxa for at komme 'hjem' igen koster kun lidt over 3 euro.

 
28-02-2019

Indlæg af BetinaBP Hørsholm, Danmark

Fantastisk ophold- ro og fred

Vi boede to voksne og en teenager. Fin størrelse på lejlighed holdt i maritim stil. Terrasse med sol hele dagen. Opvarmet pool og man skulle ikke slås om solstolene da der var nok af dem og folk tog deres håndklæder med når de gik. Der var en ro og fred som var helt meditativ. Området velholdt og rent. Morgenmaden helt sublim og varieret. Fine frokostretter. Kunne godt ønske mulighed for aftenservering mere end en gang om ugen som alternativ for de mange trapper ned til restaurant området. Og De kunne sagtens være nogle gengangere fra frokostkortet. Lille velassorteret minimarked, hvis man ikke orkede at gå ned til det store. Der er mange trapper på området. Vi havde næsten 100 trin fra værelse til pool. For at komme til restauranter var der en trappe lige uden for hotellets sidedør med ca 160 trin ned til restaurantområde, hvor der også lå et stort og velasorteret supermarked og yderligere trapper ned til gade niveau.Men de daglige ca 700 trin vi fik gået holdt jo også en lidt igang. Hvis man havde lyst til yderligere motion var der et lille udmærket fitness rum med to løbebånd, en crosstrainer, en cykel, to andre maskiner til overkrop og masser af håndvægte. Vi havde et fantastisk ophold og håber vi får mulighed for at komme igen. Det eneste kritikpunkt er måske at sengene var lidt for bløde til os og der var en del myrer i lejligheden. Vi fik dog spray vi kunne spraye for myrerne. Men hvis man laver mad selv kan det være lidt irriterende.

 
09-09-2018

Indlæg af Vibeke R

Super beliggenhed

Hotellet ligger dejligt, har udsigt til lystbådehavnen. Morgenmaden er fantastisk, skal man prøve. Alt er pænt rent, ude og inde. Det eneste minus for mig, er de lidt triste badeværelser, ellers er værelserne gode.