1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Marina Bay View

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,

+
Morgenmaden Beliggenhed af det tildelte værelse D108 Gode udendørsfaciliteter
-
Køkkenfaciliteter og udstyr Ingen emhætte. Vi blev dagligt ringet op. Udløste åbenbart brandalarm under tilberedningen af den daglige aftensmad Bedre introduktion af hotelregler. Tog en banan med fra morgenbordet og blev hevet tilside og behandler følte mig som en tyv. Anden gæst havde lignende oplevelse Måske information om rengøringstidspunkter forstod ikke hvorfor der ikke blev gjort rent på torsdage. Bartenderen var altid vranten

Bekræftet køb : 2019-03-16


9 ud af 10

Christian,
Lemvig

+
Service
-

Bekræftet køb : 2019-03-16


9 ud af 10

Gitte,
Aarhus C.

+
alt. super morgenmad , bobler ved ankomst , kolde vand til afrejse og altid smilende personale.
-
intet . de laver selv små forbederinger på hotellet

Bekræftet køb : 2019-03-09


8 ud af 10

Steen,
Varde

+
Dejlig og god plads ved poolen. Rart ikke at skulle stå i kø til liggestolene uanset hvad tid man kom til poolen. Dejlig udsigt
-

Bekræftet køb : 2019-02-16


10 ud af 10

Betina,
Hørsholm

+
Stilheden. At det var +16 år. Udsigten. Den maritime stil. Morgenmaden. Super serviceminded lige fra reception, restaurant til rengørings personale.
-
Sengen var lige blød nok. Mulighed for aftenservering nogen gange om ugen.

Bekræftet køb : 2019-02-16


10 ud af 10

karen,
vejle

+
-
lugt gener i min lejlighed(d 113).fik anden lejlighed i uge 2 som var helt i orden. fin service. første lejlighed kan ikke bruges p.g.a. kloak/jord slåethed. det skal virkelig ordnes!

Bekræftet køb : 2019-02-02


8 ud af 10

Jan,
Jægerspris

+
Alle trapperne der gav en god kondi. Flot udsigt og tæt på byen
-
Få skiftet el kogepladerne på D205 flere besøg af folk der FORSØGTE at få det til at køre Hvilket ikke lykkedes. Tv på 1 sal ingen stationer virkede da Håndbolds Finalen blev spillet Ellers ikke.

Bekræftet køb : 2019-02-02


10 ud af 10

Gurli,
Haslev

+
Vi er meget glade for det hele ved hotellet
-

Bekræftet køb : 2019-01-26


9 ud af 10

Leo,
Herning

+
-
Det er billigere er købe morgenmad på hotellet, end det er at købe det hjemmefra. Det forstår jeg ikke

Bekræftet køb : 2019-01-19


10 ud af 10

Kristian,
Jyllinge

+
Udsigten og beliggenhed. Børnefrit
-

Bekræftet køb : 2019-01-05


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1625 bedømmelser
Meget godt
 
1155
Godt
 
395
Middel
 
56
Mindre godt
 
17
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

13-03-2019

Indlæg af StounbergA Vejle, Danmark

Fred og ro i flotte omgivelser

Første besøg til Gran Canaria og endte på Marina Bayview ved et tilfælde. Det var vist meget heldigt, da hotellet ligger væk fra hoved dalen med alle de store hoteller, gøgl m.m. Dog stadig i gå afstand til centrum hvis man har et ønske om at skulle derind. Marina Bayview er for dig som søger et pænt, rent, roligt og smukt hotel med en fed udsigt. Du møder et smilende og venligt personale. Hotellet har alle de faciliteter man kunne ønske sig. Ps. Klarer du ikke de 200 trin op fra havnen så tag en taxa, det koster kun 3-4€

 
09-03-2019

Indlæg af HanneJa2014 Qawra, Malta

Rigtig godt hotel.

Pæne lejligheder, venligt personale, god udsigt og rigtigt god morgenmad. Der findes lejligheder i 1 eller to plan. Det er en overraskelse ved førstegangsbesøg, at der er jalousidøre til badeværelset. Og så er der ca. 118 trin ned for at komme til nærmeste lille plads med mange restauranter og et supermarked - men en taxa for at komme 'hjem' igen koster kun lidt over 3 euro.

 
28-02-2019

Indlæg af BetinaBP Hørsholm, Danmark

Fantastisk ophold- ro og fred

Vi boede to voksne og en teenager. Fin størrelse på lejlighed holdt i maritim stil. Terrasse med sol hele dagen. Opvarmet pool og man skulle ikke slås om solstolene da der var nok af dem og folk tog deres håndklæder med når de gik. Der var en ro og fred som var helt meditativ. Området velholdt og rent. Morgenmaden helt sublim og varieret. Fine frokostretter. Kunne godt ønske mulighed for aftenservering mere end en gang om ugen som alternativ for de mange trapper ned til restaurant området. Og De kunne sagtens være nogle gengangere fra frokostkortet. Lille velassorteret minimarked, hvis man ikke orkede at gå ned til det store. Der er mange trapper på området. Vi havde næsten 100 trin fra værelse til pool. For at komme til restauranter var der en trappe lige uden for hotellets sidedør med ca 160 trin ned til restaurantområde, hvor der også lå et stort og velasorteret supermarked og yderligere trapper ned til gade niveau.Men de daglige ca 700 trin vi fik gået holdt jo også en lidt igang. Hvis man havde lyst til yderligere motion var der et lille udmærket fitness rum med to løbebånd, en crosstrainer, en cykel, to andre maskiner til overkrop og masser af håndvægte. Vi havde et fantastisk ophold og håber vi får mulighed for at komme igen. Det eneste kritikpunkt er måske at sengene var lidt for bløde til os og der var en del myrer i lejligheden. Vi fik dog spray vi kunne spraye for myrerne. Men hvis man laver mad selv kan det være lidt irriterende.

 
09-09-2018

Indlæg af Vibeke R

Super beliggenhed

Hotellet ligger dejligt, har udsigt til lystbådehavnen. Morgenmaden er fantastisk, skal man prøve. Alt er pænt rent, ude og inde. Det eneste minus for mig, er de lidt triste badeværelser, ellers er værelserne gode.

 
24-08-2018

Indlæg af Christopher K

Perfekt hotel!

Dette hotel er bare noget man kan prale af! Det mangler ingenting, har verdens mest lækre udsigt og absolut det flinkeste personale man overhovedet kan få! - vi har morgenmaden med inkluderet, og det er vi glade ved! Man kan kalde det “verdensbedste”. Der mangler ingenting, seriøst intet! (Selv champagne er med på morgenbordet) - frokost kan købes, der er en masse at vælge imellem og det er absolut også rigtig godt! Dette hotel kan varmt anbefales!! - Pool, sauna, jacuzi osv osv. Kan bruges frit og så meget som man overhovedet har lyst til!