Bedømmelse af Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 156 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udsigten fra værelset
-
Spa området. Spaen kunne være mere ren, især vandet ....

Bekræftet køb : 2020-03-14


8 ud af 10

+
Gode faciliteter, beliggenhed .- nem at komme "op og ned" tæt på strand og "by"
-
Pas på med ting som trænger til udskiftning på værelser; feks holdere til håndklæder, sæbe mv vi savnede et mini køkken hvor vi kunne forberede lidt frokost, sandwich mv.

Bekræftet køb : 2020-03-14


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-07


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-07


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-22


10 ud af 10

+
Morgenmaden, super lækker beliggenhed, og virkede ikke overfyldt Man kunne få morgenmad tidligt ved behov
-
Hårtørreren kunne være bedre. Tjek ind tog ret lang tid (de virkede urutineret, bortset fra manageren) og hun glemte at spørge om poolhåndklæder, så vi måtte stå i kø igen

Bekræftet køb : 2020-02-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-15


8 ud af 10

+
Omgivelserne, der var roligt. Mange steder til at sidde og hygge
-
Meget langsomt betjening, i receptionen. Unge piger som have svært ved at forstå en forspørelse på håndklæder,

Bekræftet køb : 2020-02-08


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-08


9 ud af 10

+
Super venlig betjening - og virkelig god service hele vejen igennem
-
For lang ventetid på elevatorerne.

Bekræftet køb : 2020-02-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

7221 bedømmelser
Meget godt
 
5060
Godt
 
1579
Middel
 
380
Mindre godt
 
134
Dårligt
 
67

5 nyeste bedømmelser

05-03-2020

Indlæg af melittaa2014 Kalvehave, Danmark

Fremragende Hotel og beliggenhed

Det er nu anden gang vi har valgt dette hotel, som stadig bærer præg af at være et luksushotel. Beliggenheden er fabelagtig med havudsigt - fra mange af værelserne og med elevator direkte ned til kyststien mellem Puerto Rico og Amadores. Værelserne er nydelige og der er to pool - begge opvarmede samt et Thalasso område. Ved den ene pool, forefindes et nudist område - hvis man skulle have lyst til det. Der er skiftende levende musik indslag om aftenen i baren ved receptionen, forskellig underholdning hver aften i den store bar og et område med spillemaskiner, bowling etc. I restauranten servers buffet og i godt vejr er det muligt at sidde ude. Alt i alt et fantastisk hotel. Eneste minus i år, var en manglende kompetence blandt de ca. 10 receptionister - mange af dem ganske unge. Da vi ankom var alt på den anden ende, da deres it system var nede, men det undrer at ikke een eneste trådte i karakter og prøvede at få styr på de mange nye gæster. Det tog 1 og 1/2 time at får tjekket ind og tre gange måtte vi tilbage til receptionen fordi nøglekortet ikke virkede. Således tog det 3 timer, før vi var på værelset.

 
27-02-2020

Indlæg af 912rasmusm

Fantastic hotel

Fantastisk vejr og fantastisk service fra vores ven Mounir. Han hyggede om os og vi havde nogle fantastiske dage. Vi anbefaler dette sted! Vi sad ved et bord med lækker udsigt og havde en dejlig aften med vores kære

 
13-02-2020

Indlæg af palliz2014 Klaksvik, Færøerne

Ummæli

Frálíkt hotel, við bestu umstøðum til eina avslappandi feriu. Svimjihylar, fitness og heilsuvinarlig vælvera. Liggur væl fyri, um tú er til gongutúrar í fjøllum Kann viðmælast til eina deiliga vetraferiu

 
19-12-2019

Indlæg af Gittealis Aars, Danmark

Dejligt og velbeliggende udsigtshotel

Vi havde bestilt værelse med havudsigt (hvilket man betaler ekstra for) men vi fik et værelse hvor man kun kunne skimte havet. Se foto !! Trods klage herover, fik vi ikke et andet værelse. De gav os en gratis adgang til spaen som kompensation, hvilket vi ikke var tilfredse med. God plads ved de to lækre pools - fin mad og drikke - vi havde all inclusive. Tjenerne i hovedbaren var meget venlige og opmærksomme. Rodet indcheckning - og selvom vi blev tilbudt drikkevarer dukkede disse ikke op.

 
05-12-2019

Indlæg af TorbenS607 Hobro, Danmark

Fantastisk hotel og Thalasso

Vi besøgte Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel i september og igen i november Absolut god service Værelset i top og med god udsigt Restauranten er helt i top og der bliver serveret drikkevarer af tjenerne Vi skrev direkte til Zuzanna Stephien som hjalp os med værelse og entre til Thalasso Absolut meget kundevenlig Hurtig service hvis noget sker for os Kan give stedet topkarakterer