Bedømmelse af Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 236 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Marianne B.,
Herning

+
Dejligt at komme der igen og hilse på alt personale.
-
Renovering - er efterhånden "lidt" slidt. Skift stolene ved begge bar, da de er mere end slidt.

Bekræftet køb : 2020-01-04


8 ud af 10

Susanne Sander,
Herning

+
Beliggenhed, den fine service, og det venlige personale.
-
Syntes ikke, der manglede noget.

Bekræftet køb : 2020-01-04


10 ud af 10

Linne Lindholt,
Nørresundby

+
Det hele.
-

Bekræftet køb : 2019-12-21


8 ud af 10

Bent,
Føllenslev

+
Venligt personale ūüėĀ
-
Færre retter og bedre kvalitet af maden i restauranten. Rengøringen efter evalueringen torsdag faldt drastisk i kvalitet.

Bekræftet køb : 2019-12-14


9 ud af 10

Anette,
Ebeltoft

+
Beliggenhed og udsigt samt faciliteter
-

Bekræftet køb : 2019-12-14


10 ud af 10

Hanne,
Frederikshavn

+
Der var altid nok solsenge og dejlig stor balkon med solsenge
-
elevatoren

Bekræftet køb : 2019-12-14


10 ud af 10

Connie Rydahl,
Hammel

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-09


8 ud af 10

Gert,
Horsens

+
Super venligt personale
-
kommunikationen imellem Apollo og hotellet

Bekræftet køb : 2019-11-02


9 ud af 10

Marianne,
Farum

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

Anni Thorslund,
Juelsminde

+
Alt var godtn
-
Hotellet havde en meget påtrængende fotograf der gik rundt både ved pool og hotel og tiggede om at måtte tage billeder

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

6964 bedømmelser
Meget godt
 
4844
Godt
 
1546
Middel
 
374
Mindre godt
 
132
Dårligt
 
67

5 nyeste bedømmelser

19-12-2019

Indlæg af Gittealis Aars, Danmark

Dejligt og velbeliggende udsigtshotel

Vi havde bestilt værelse med havudsigt (hvilket man betaler ekstra for) men vi fik et værelse hvor man kun kunne skimte havet. Se foto !! Trods klage herover, fik vi ikke et andet værelse. De gav os en gratis adgang til spaen som kompensation, hvilket vi ikke var tilfredse med. God plads ved de to lækre pools - fin mad og drikke - vi havde all inclusive. Tjenerne i hovedbaren var meget venlige og opmærksomme. Rodet indcheckning - og selvom vi blev tilbudt drikkevarer dukkede disse ikke op.

 
05-12-2019

Indlæg af TorbenS607 Hobro, Danmark

Fantastisk hotel og Thalasso

Vi besøgte Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel i september og igen i november Absolut god service Værelset i top og med god udsigt Restauranten er helt i top og der bliver serveret drikkevarer af tjenerne Vi skrev direkte til Zuzanna Stephien som hjalp os med værelse og entre til Thalasso Absolut meget kundevenlig Hurtig service hvis noget sker for os Kan give stedet topkarakterer

 
06-04-2019

Indlæg af mogensl506 Viborg, Danmark

INTET MINDRE END FANTASTISK

Vi har tilbragt en uge på dette fantastiske hotel. Boede på 4 sal i blok 4. Der er ALT hvad hjertet begærer. Ikke mindst en fantastisk udsigt. Vi havde morgenmad med, og også her var alt man kunne ønske sig. Personalet er utrolig serviceminded, og alt fungerer. Ligger ca 300 mtr fra havnen i Puerto Rico og ca 800 mtr fra Playa Amadores. Hotellet får vores største anbefaling

 
17-03-2019

Indlæg af Inge J

SUPER godt hotel - dejlig beliggenhed - god mad !

Perfekt hotel med enestående udsigt - venligt smilende personale overalt ! De 4 børnebørn nød aktiviteterne for børn om dagen + underholdning om aftenen ! Kan varmt anbefales - der mangler intet ! Alt i alt - en super ferie ! 10 gang på hotellet.

 
10-03-2019

Indlæg af melittaa2014 Kalvehave, Danmark

Helt igennem fantastisk

Allerede ved ankomsten i receptionen på dette Hotel, aner man, at det næsten kun kan blive et rigtig godt ophold. Det første der sker, er at man bliver budt velkommen med et smil og et spørgsmål om man ønsker en lille forfriskning i form af et glas juice eller et glas Cava - sublim modtagelse. Værelserne er pænt store og lækkert udstyret med gode senge og et nydeligt badeværelse. Vi havde valgt et værelse med havudsigt og kunne hver dag, sidde og nyde den flotte udsigt. Hotellet har en hyggelig bar i foyeren, hvor der hver aften er musisk optræden inden spisetid. Hotellets restaurant som byder på varierende og lækker buffet, både morgen, middag og aften er ikke ligefrem hyggelig, så hvis det er muligt - kan man med fordel, krybe ud på terrassen og nyde sin mad der i stedet. Der er to store poolområder og sandelig også en afskærmet afdeling for nudister. Hver aften er der skiftende underholdning/shows i hotellets store bar. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse og vi kommer helt sikkert igen.