Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Fantastisk udsigt
  • • Skøn beliggenhed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel kan du forkæle dig selv. Udsigten over Atlanterhavet er bedårende, og alle balkoner har havudsigt. Foruden to skønne poolområder, fitnessrum, barer og restauranter, er her også et stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger kun en tur ned med elevatoren.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel  er et imponerende spahotel med smuk udsigt over Atlanterhavet. To dejlige poolområder med separat børnepool, solstole, parasoller og håndklædeservice (mod depositum og betaling for evt. skift af håndklæder). Poolen er opvarmet til mindst 20 grader i vintermånederne. Temperaturen kan dog falde få grader om aftenen og morgenen samt ved dårligt vejr. Pool-/snackbar. Legeplads og børneklub i hotellets regi. Fitnessrum og tennis mod betaling. Bordtennis, volleyball og vandpolo.

Stort spaområde med thalassoterapi og skøn havudsigt. Tag en svømmetur i kom-i-form-poolen, mens du nyder udsigten over Atlanterhavet. Eller forkæl dig selv med en behandling med ler, alger og andre maritime indslag. Spaområdet er kun for gæster over 15 år. Hvis du booker en suite, indgår Suite Thalasso Experience, hvilket betyder gratis adgang til fitnessrummet og spaområdet hver dag.

På hotellet er der flere barer og en buffetrestaurant (pæn påklædning kræves til middag, lange bukser til mænd). I poolbaren serveres en frokostbuffet. Butikker og frisør. Internetcafé mod betaling samt gratis wifi. Underholdning. Elevator ned til strandpromenaden. Lokaltrafik. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Indendørsparkering.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

I perioden 24. december 2020 til 2. januar 2021 er halvpension inkluderet i prisen.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Kaffe og kage, kl. 15.30-17.00
  • Snack til børn som hotdogs, chips, sandwich og isbægre , kl. 10.00-18.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum kl. 10.00-23.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

I perioden 1. april - 31. oktober 2020 renoveres et hotel i nærheden af Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel. Renoveringen kan til tider virke forstyrrende for gæster på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel. Slutdatoen er vejledende og kan ændres.