1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Colina Mar

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


3 ud af 10

Dorte,
Kokkedal

+
Udsigten over dalen, havnen og havet
-
Værelset var meget nedslidt og trængte i den grad til maling og nyt interiør. Maden var ringe i forhold til prisen og det udvalg de kunne præstere. Alt for mange timer dagligt med høj musik ved poolområder og i baren. Mange gæster hører jo selv musik via deres telefon, så hvorfor skal man tvinges til at høre musik når man ønsker lidt fred i ørerne. Et par timer hver dag helt uden musik kunne være dejligt.

Bekræftet køb : 2019-04-27


8 ud af 10

Michael,
Ålsgårde

+
Udsigten og rengøringsniveau
-
Restaurant udvalg og kvalitet

Bekræftet køb : 2019-04-27


10 ud af 10

tanja ,
brøndby

+
dejlig rent og velholdt. venlig og imød ekommen personale
-

Bekræftet køb : 2019-04-27


10 ud af 10

Linda,
Roskilde

+
Særligt en tjener ved navn JoJo som er en rigtig dygtig tjener, som også server nede ved den lille pool. Han gør alt for gæsterne og er i god humør lige fra om morgenen ved morgen komplekse til han tage hjem om eftermiddagen
-
Ikke nogen forbedringer da jeg har været godt tilfreds med det hele

Bekræftet køb : 2019-04-27


7 ud af 10

Susanne,
Spentrup

+
Udsigten
-
Nye senge og madrasser. Flere i receptionen ved indtjekning.

Bekræftet køb : 2019-04-20


8 ud af 10

Sisse,
Aarhus

+
Morgensol på terrassen og hele dagen ved poolen. Rent og pænt værelse. Taxa-holdeplads tæt ved hotellet. Lille butik på hotellet og 2 minutters gang til suveræn indkøb.
-
Der var en del støj og larm hver aften fra pool-området/restauranten. Legende børn og råbende forældre. Der var ikke roligt kl 22, som hotelbeskrivelsen informerede om. Flere aftener til efter kl 24. Evt nye hotelhåndklæder - de gamle lugter surt og er slidte. Info om at medbringe egne håndklæder til poolområdet eller tilbyde ekstra håndklæder til værelset.

Bekræftet køb : 2019-04-20


9 ud af 10

ole,
Samsø

+
der var en kanon udsigt til havet og lille havn
-
?

Bekræftet køb : 2019-04-20


9 ud af 10

,

+
Masser af plads, søde mennesker, god animation, god kaffe :-)
-
Jeg ville ønske der var hældt knap så meget olie på alt salaten. Det var lidt svært at spise ‘sundt’ ud over agurk og tomat, og min mave har det lidt svært med alt det olie. Men! Ellers super lækker varieret mad.

Bekræftet køb : 2019-04-20


5 ud af 10

,

+
Lejligheden lå væk fra støjen ved poolen, med skøn udsigt.
-
Ringe morgenmad, vi er glade for at vi ikke havde andre måltider. Blev advaret om restauranten af ndre gæster. Virkelig generende at alle solsenge ved poolen fik lov at blive reserveret fra tidlig morgen. Heldigvis var der en mindre pool vi kunne bruge. Snackbaren ved lille pool lukkede allerede kl 16 og begge pools kl 18. Det er tidligt, når man er på udflugt det meste af dagen.

Bekræftet køb : 2019-04-20


10 ud af 10

Susanne,
Odense

+
pænt rent søde personale
-
smid musikanlægget i svømmebassinet. Har aldrig været et sted hvor musik betød så meget fra 11 -18 kørte musikanlægget non stop og højt virkeligt højt . Jeg elsker musik .man kunne ikke slappe af 2 min . Hvis man spurgte om det kunne skrues ned ..Gik der 2 min så var det galt igen .

Bekræftet køb : 2019-04-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

1533 bedømmelser
Meget godt
 
376
Godt
 
603
Middel
 
325
Mindre godt
 
119
Dårligt
 
110

5 nyeste bedømmelser

12-01-2019

Indlæg af jannehvitfeldt Odense, Danmark

ok men for stort

vi valgte at holde jul på dette sted med all incl det var pengene vær med deres mad ikke ensformodigt dog var morgenmaden kedelig og deres brød så hårdt som sten eneste minus er deres service omkring drikkevarer hold op det tog lang tid og der var ikke smil på nogens læber og så skal man betale for at få en irisk kaffe eller en drinks selv om det er all incl de er dyre med drinks på hotellet. dog stor ros til Anne som har ansvaret for restauranten hun er da det sødeste menneske. værelser er lækre store og rengøringen super. deres massage på stedet er absolut ingen penge vær massør har han aldrig været.!!! vi kommer gerne igen og meget gerne her i feb eller marts

 
15-02-2018

Indlæg af Anders H Hjørring, Danmark

Familie på 4 i januar 2018

Fint hotel til pengene. fine store værelser - også selvom vi havde 2 børn med opredning i stuen. Pænt og rent. Vi havde all incl. til virkelig billige penge(1500 for os alle 4). Maden var absolut ikke ensformig - der var noget nyt til hvert måltid. Til prisen synes jeg absolut at man for kvalitet for pengene for såvel selve hotellet og maden. flinke og venligt personale. Det er klart at der er en del trapper og elevatorer på hotellet da det ligger på toppen - og trapper og stigninger er nok svært at undgå i Puerto Rico. Der var masser af liggestole - så ikke det sædvanlige "ræs" med at spærre liggestole. Anbefales til alle, der ønsker en god ferie. Vi kommer i hvert fald tilbage.

 
20-01-2018

Indlæg af elses1126 Karup, Danmark

Par

“Godt hotel med god udsigt.” Dejligt værelse . Gode faciliteter på hotellet. Det var dejlig solskin alle dage, fordi det blæste lidt var det ikke for varmt helt oppe på toppen.Maden var rigtig god. Personalet ligner nogle der har nok i sig selv, ikke mange der hilste eller smilede.

 
04-01-2018

Indlæg af lilynavrsted Bagsværd, Danmark

Pensionist

Lejligheden er god, skøn udsigt, men hotellet er meget stort, restauranten var som at være på en banegård, og maden var ensformig, vil ikke anbefale all inklusive, skulle med 3 elevatorer for at komme ned til sin lejlighed

 
01-01-2018

Indlæg af Klaus N nyborg

Godt hotel med god udsigt.

Dejligt værelse . Gode faciliteter på hotellet. Det var lidt koldt der 2 af dagene fordi det blæste meget og der er ikke meget læ helt oppe på toppen.Maden var rigtig god. Personalet ligner nogle der har nok i sig selv, ikke mange der hilste eller smilede.