Bedømmelse af Babalu

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 481 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-14


8 ud af 10

+
beliggenheden
-
fri fjernsyn

Bekræftet køb : 2020-03-14


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-14


8 ud af 10

+
Central beliggenhed - dejlige store terrasser.
-
Mere service på værelset - glas osv.

Bekræftet køb : 2020-03-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Bedre udensørsmøbler

Bekræftet køb : 2020-03-07


8 ud af 10

+
Vores lejlighed lige ned til poolen
-
Et problem at jeg ikke længere kunne få min morgen dukkert. Poolen afspærret af hegn. Muligt at det skyldes lovgivning. Men hvorfor så ikke fortælle om det.

Bekræftet køb : 2020-03-07


10 ud af 10

+
Udsigt, gode værelser, gode pools
-
Renovering af lejligheder og måske et smil fra personalet i receptionen

Bekræftet køb : 2020-03-07


5 ud af 10

+
Beliggenheden + opvarmet pool
-
Netforbindelse var elendig. Det er nærmest uanstændigt at tage betaling for 3 enheder, når ikke engang 1 fungerede.

Bekræftet køb : 2020-02-29


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

690 bedømmelser
Meget godt
 
221
Godt
 
269
Middel
 
119
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

05-02-2020

Indlæg af Dorte-Lars Frederikshavn, Danmark

God beliggenhed

Hotellet ligger fint på toppen af Puerto Rico på solsiden, foran Europa centeret. Gode store terrasser med god udsigt. Sørg for at få værelse i midten af hotellet, der er der mest sol. Selve værelset er slidt, men ganske udmærket, senge er rimelige rengøring er lidt på det jævne. Pool området er stort og lækkert og masser af plads. Med en opvarmet pool. Dog åbner området først kl 10 og lukker kl 17, det kunne godt rykkes en time i hver ende. Madrasser skal man dog betale for at låne, det burde ikke være sådan. Pool baren er et godt sted med klassisk grill mad med rimelige priser og god musik. Klart et hotel vi vil anbefale hvor beliggenhed og udsigt og pool område og terrassen er i top.

 
03-09-2019

Indlæg af Bo S Augustenborg, Danmark

Fantastisk hotel med sol

Fantastisk hotel med sol hele dagen. Gode terrasser, skøn pool og god poolbar. Det eneste minus er at mange ligger håndklæder på solsengene tidligt om morgenen uden at benytte solsengene. Så lidt dumt at der står flere tomme solsenge med håndklæder som kunne benyttes af andre.

 
03-02-2019

Indlæg af erlands_ndergaardh Esbjerg, Danmark

Hygge tur

Vi boede på Babalu fra den 4 januar til 12 januar Vil sige det er et alletiders hotel måske lidt slidt værelserne var rimelige stand men rengøringen var nok 1-10 en 6.... personalet var i top meget hjælpsomme og venlige. Baren var et 10 tal dejlig og høflig betjening og meget krudt i de to tjener der var der både dag og aften. De gik også meget op i at renholde poolen og pool området. Et minus var at man skulle betale et dipotium 10 euro for fjernbetjeningen til tv. Og til en parasol 10 euro dipotium plus leje det samme for liggestole og madras.... Men som sagt ingen morgen mad eller pension og der var ingen underholdning. Men jeg vil heller ikke afvise at vi vil gerne komme på hotellet igen

 
26-08-2018

Indlæg af JEAFIS København, Danmark

Ferie

3 stjernet hotel 2 værelset lejlighed med the køkken og en meget stor terrasse med 2 solsenge, parasol, bord og stole. Lejligheden er pæn og ren. Bemærk ingen aircon på værelserne. Fin udsigt. Og en helt ok pool (især god til småbørn). Poolbar med div. Farstfood menuer til en billig pris. Prisen er i fin overensstemmelse med hvad man får.

 
11-04-2018

Indlæg af bka564 Frederikshavn, Danmark

en uges ferie

Fantastisk sted på toppen. vi havde en 2 værelseslejlighed med terrasse med pool udsigt, solvogne parasol og stole og bord en meget stor terrasse Stedet var perfekt og pænt og god musik fra baren . Kan anbefales