Bedømmelse af Cordial Mogan Valle

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

2852 bedømmelser
Meget godt
 
1296
Godt
 
1162
Middel
 
288
Mindre godt
 
65
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

21-01-2020

Indlæg af resc Copenhagen

Godt hotel

Meget fint hotel, gode rummelige værelser, og dejlig morgenmad. Men bestil endelig ikke barbeque aften. Vi er en familie på 10 personer, som alle havde bestilt barbeque aften. Alt kødet var brændt og helt uspiseligt. Tilbehøret var en meget lille kartoffel og nogle tørre rundstykker fra morgenmaden. Vi klagede til tjeneren, og det eneste han tilbød, var en rabat, hvis vi ville bestille endnu en barbeque aften. Tjenerne havde ikke styr på de drikkevarer, som vi havde bestilt, så vi endte med at måtte bestille og skrive under, så vi kom til at betale 2 gange for det samme Da vi skulle betale i receptionen dagen efter, klagede vi også i receptionenen, som lovede at tale med manageren. Vi hørte dog aldrig noget. Aftenen endte med at vi måtte gå ud og spise et andet sted. Meget,meget skuffende.

 
19-01-2020

Indlæg af 288leneb Frederikshavn, Danmark

god service

pæn lejlighed med stue/køkken, værelse, bad alt i pæn standard. Terrasse, dog ikke så megen sol pga skygge fra bygning. Først sol på terrassen fra ca kl 13.30 til 17.30 og kun på en lille del. Hotellet ligger lidt langt fra centrum og vandet. Der er flere pools i området, men den bedste pool lå langt fra vores lejlighed som lå i den anden ende af hotellet. Der er koldt i lejligheden på dette tidspunkt januar 2020. Vi måtte leje en el-radiator. Vi boede uden pension, så kender ikke noget til madkvalitet mv på hotellet. Høj grad af service fra personale.

 
01-12-2019

Indlæg af MajaLaungaard Region Hovedstaden, Danmark

Fint familiehotel, kølig pool, sød personale

Vi havde en uges ophold på lejlighedshotellet, dejlig 2-værelses lejlighed med småt men godt mht køkkenindhold. Dejlig stor og rummelig terrasse med bruser. Fint rengøringsniveau. De tre pools var kølige men vi vidste godt at de ikke ville være specielt opvarmede. Det ville dog været et stort plus om de var varmede da vejret er til den kølige side i november. Børnepoolen var qua dens størrelse som den mindste den mest varme men stadig kølig. Buffeten bød på noget alle kunne lide. Dog syntes jeg at grøntsagerne var meget udkogte. Fint udvalg af både sunde og usunde ting på buffeten. Super fin lejeplads med bolde til børn.

 
01-04-2018

Indlæg af hislis Brøndby, Danmark

Første ferie på Gran Canaria

Vi gav den gas da vi bestilte vores rejse for snart et år siden, så forventningen var stor. Laaaaaang flyvetur men det var turen værd. Hurtig baggage udlevering og hurtig betjening ved bussen med guide, som dog ikke kørte med i bussen. Vi ankom til hotellet og blev budt velkommen med et glas champagne. Efter at vi fik udleveret to stk. nøglekort gik vi op til vores værelse på første sal. To værelser med en kæææææmpe terrasse med solvogne og havemøbler og med en dejligt blødt græsgulvtæppe. Alt i alt rigtig pænt men dog slidt på den gode måde. Morgenmad er et kapitel for sig selv, helt unikt og der manglede intet, heller ikke champagnen. Alt i alt en rigtig dejligt ferie på et fantastisk og servicerede hotel .

 
07-02-2018

Indlæg af katrinelunds Corfu, Grækenland

Perfekt familie hotel

Dette er 2. gange vi har boet på Cordial Mogan Valle, og det er stadig et af vores yndlings hoteller. Vi var afsted i uge 42 både i 2016 og 2017, og regner med at besøger hotellet igen i 2018. Lejlighederne er store, og køkken har en god størrelse. Der er mange aktivtiter som børneklub, vandland osv, som vores børn var super glade for . Der ligger et stort supermarked lige overfor, så vi spise en del i lejligheden. Morgenbuffet på hotellet var rigtig god. Kan anbefales.